MIXED FROM THE WEEK

Det har tränats i danslokalen för båda deltagarna framträdande men också för öppningsnumret med proffsdansarna och jury 🙂

Förra veckan köpte jag med mig lunch i stan ifrån Renee Voltaire. Ett vegatiskt ställe som serverar väldigt nyttiga, ekologiska och nyttiga maträtter och annat. Det var helt okej gott men liiiite för nyttiga smaker för min smak hehe.

Spelat in podcast med Expressen. Skriver när det kommer ut så ni kan lyssna 🙂

Hängt med bästa Toni i stan lite, skönt att få ta en liten paus imellan alla träningar.

Stockholm bjöd på underbart vår väder. Lite skillnad ifrån idag då det snöar extremt mycket… Sverige i ett nötskal

Vi käkade lunch på TacoBar i solen och delade på varsin lemonad, mums!

Hur vacker är i min stad Stockholm?!

Träffat Linnea på en lunchpaus i stan, närmare bestämt på Fresco där jag tog min fetaost sallad med kyckling. Hur mycket älskar vi inte fetaost?!??!

Tog en paus ifrån Let´s Dance i lördags då min partner ändå jobbade så jag passade på att hänga med ett gäng bloggare på en dagsresa till Göteborg i samarbete med Pierre Robert.

Vi åkte med det Blå Tåget där det bjöds på fest hela resan dit. Aldrig haft så kul på ett tåg förut haha! Det skålades med champagne, vi lyssnade på all typ av musik högt ur högtalarna, hoppade i sofforna, åt mängder med godis och nöjd av den underbara utsikten hela vägen ifrån Sthlm till Gbg.

Lunch serverades i deras bistro på tåget. Helt underbar mat, blev riktigt överraskad att det var så bra mat på ett tåg liksom. Visar er massor av mer bilder senare 🙂

Väl framme i Göteborg och middagen intogs på italienska stället Bellora. Kanske inte godaste stället att äta på MEN vi hade det SUPER trevligt verkligen! Älskar när man hänger med människor man bara klickar med direkt <3

Här med mina fina tjejer! Bästa chefen i världen Josefine och min stylist i Let´s Dance Sara som även är min soulmate. Vi är så identiskt  lika i ALLT så att det nästan är läskigt <3

Det var lite bilder ifrån förra veckan och denna veckan. Har mer bilder ifrån helgen i Göteborg som kommer senare. Glad tisdag btw! Så segt att vakna till vinterland IGEN precis när man trodde att våren var här…!! Menmen, jag är ju ändå bara inne i danslokalen hela dagarna så inte något som rör mig i ryggen såå mycket hehe.

Jag ska snart hoppa in i duschen och sedan dra till träningen. Lite nervös inför fredagen.. Min hjärna är inte helt fokuserad på veckans dans så det har hänt lite saker i mitt privat liv nu som gör att jag har blivit lite nedstämd (därav min frånvaro här). Men jag ska göra mitt bästa på fredag för att leverera en bra dans med mycket inlevelse 🙂

OCH får inte glömma att TACKA ER som överöser mig med kärlek ÖVERALLT på mina sociala medier!!!!!! NI ÄR HELT UNDERBARA och det är NI som gör denna resa så ofantligt rolig!!! ÄLSKAR ER <3

Puss <3

15 reaktioner på “MIXED FROM THE WEEK”

 • Marie k skriver:

  Du är otroligt duktig på att dansa, glädjen lyser runt hela dig när ni far över dansgolvet. Oavsett vad som hänt i ditt liv, så har du många följare som stödjer dig fullt ut.

 • Madde skriver:

  Det är väl inte slut med Phillippe?!

 • Sandra skriver:

  Hej bästa Bianca

  Jag vill bara att jag tycker är världens finaste, modigaste och starkaste tjej ♥
  Har precis lyssnat på dig i Opodden så grymt bra. Kunde inte hålla tillbaka tårarna som föll av blandade känslor.

  Jag är trogen följare till din mammas blogg sen flera år tillbaks.
  Men inte därför jag skriver till dig utan för att jag tycker att du är fantastisk precis som du är. Jag har läst din blogg förr och tycker du har en stor begåvning i allt du gör.
  Se bara nu i Let’s Dance…..guuud vad du briljera, så jätte duktig! Och så klart rösta jag på dig ♥ Var stolt och framförallt TRO på Dig Själv-Alltid i alla lägen! Jag tro på dig oavsett var det handlar om eller hur det går. Man kan bara göra sitt bästa utifrån det läget man är just då.
  Förstår när jag läser här att det är tufft nu i privat livet, skulle bara vilja ge dig en stor Kram ♥
  Även om du har svårt att fokusera på dansen just nu så hoppas jag det bli bättre i veckan och oavsett så gör du ditt bästa, det vet jag.

  Stor varm KRAM från Sandra

 • anette skriver:

  Hoppas inte det är så men jag läste han skulle komma och titta om det var förra fredagen eller,,ni är sååå fina ihop och du är grym att dansa.
  Håller alla tummar för dansen och er två.

 • ISA skriver:

  Fint att du kunde komma iväg och göra något icke-dans relaterat också 🙂 gbg alltså. MYS!

 • Sofia skriver:

  Åhh, hoppas det ordnar upp sig för dig. Du ser så sprudlande glad ut på dansgolvet och du dansar sååå bra. Jag håller på dg ! Kram

 • Johanna skriver:

  Du är så fruktansvärt duktig på att dansa så jag sitter som förstenad med hela mitt sinne riktat mot tvn när du går ut på dansgolvet. Det ser verkligen ut som du är gjord för dansen, att den är ditt kall. Jag är så imponerad av att du ser lika säker ut i stegen som Alex, ibland slås jag av tanken ”hon rör sig lika lätt som en proffsdansare”. Hoppas dansen får dig på bättre humör och att du kan gå ut på fredag med en härlig känsla i kroppen och med en lika självsäker fot på dansgolvet som du hade i fredags!! Kram

 • Christina skriver:

  Fina, talangfulla Bianca, tro på dig själv och njut av allt det positiva som händer för dig just nu. Hoppas allt löser sig. Kämpa på. Du är fantastisk!

 • Christina skriver:

  Ser ut som en helt otroligt mysig vecka!! Dina bilder är as fina och jag hoppas att denna veckan blir minst lika mysig!! Du är grym

 • Mia skriver:

  Du verkar ha ärvt din fantastiskt duktiga begåvade pappas känsla för dans

 • Mia skriver:

  Du har ärvt din fantastiskt duktiga begåvade pappas känsla för dans

 • Jessica skriver:

  Du är så sjukt grym! Har säkert kollat på dansklippet på din Jive tusen gånger i brist på MER! En fröjd för ögat att se dig dansa för att du är så BRA! Heja dig! Väntar med spänning på fredag!

 • JuliaRo skriver:

  Tråkigt att det har hänt nåt 🙁
  Men fokusera Bianca och gör ditt bästa ändå om du kan ❤️
  Du vill inte åka ut så kämpa ❤️❤️❤️
  Du älskar ju det här.
  Och privata kanske reder ut sig.
  Stor kram och lycka till med båda ❤️❤️
  Dansen osv ❤️
  Dansa för din egen skull vackra ängel❤️

 • Hanna skriver:

  Hehe, hur kan man dela på VARSIN lemonad? Då har man ju varsin…;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *