LOVE TO YOU

<3 

Hej vänner! TACK än en gång för att ni röstade vidare mig i fredags så jag får dansa 1 vecka till 🙂 Jag hade SÅ roligt när vi dansade våran pasodoble, och jag kände mig riktigt spansk i min röda klänning med blommor i håret. Och att jag sedan fick hela två tycken 9:or av juryn var bara MAAAAAGISKT!!!

Något annat som var magiskt var alla mina nära och kära som var på plats i studion och gav mig stöd och kärlek <3 Jag älskar alla mina viktiga personer jag har runt om kring mig hela tiden och som stöttar mig så otroligt nu under denna galna och roliga resa <3

Nu ska jag strax ta tag i denna dag och sedan blir det hård träning inför nästa vecka dans. Ser fram emot att dansa dansa dansa och dansa. Jag växer verkligen som människa för varje vecka känns det som <3

PUSS <3

14 reaktioner på “LOVE TO YOU”

 • Kerstinmaria skriver:

  Herregud människa, du är en supertalang! Du dansar dig rätt in i din framtida karriär, du har allt som krävs för att bli musicalartist, skådespelare, programledare , bara att välja och vraka. Önskar dig all lycka, lilla stjärna!

 • Vera skriver:

  Du var hur grym som helst!! Åh så otroligt snygg i din klädsel, du verkligen strålade! Undrar om du vet vart Linnea skinnjacka kommer ifrån, tyckte den var så fin.
  Stor kram till dig!!

 • Victoria skriver:

  Så grymt duktig är du. Det jag dock inte förstår är hur du kan tolerera hur Åsa behandlar din mamma på facebook. Små pikar och kommentarer hela tiden!! En mamma är alltid en mamma och du är verkligen en blandning av de båda, va stolt över det.

  Det känns som du är mer stolt över din far. Jag menar att din mamma ändå har följt dig genom hela livet, iprincip ensam. Det kan inte varit en lätt uppgift med fyra barn, särskilt barn i tonåren. Såklart blir det bråk och fighter, så är det i familjer och det är hon som fått tagit dem stunderna medans er pappa har ni träffat mycket mindre och såklart blir det inget bråk för då är ni bara glada att se varandra efter så lång tid. Hon får ta allt det vardagliga. Menar inget illa men jag tycker det verkar av det lilla jag läser att er mamma inte får något cred och er pappa istället höjs till skyarna…..

  Ni verkar vara en go familj.

 • Emma skriver:

  Jag måste bara säga det här: vilken fantastiskt härlig människa du är!
  Det är sällan, med betoning på sällan jag kommenterar på bloggar men nu måste jag. Att se dig i programmet, din glädje och hur du faktiskt utvecklas som person är fantastiskt. Inte bara är du en otrolig dansare, utan du verkar vara en otrolig människa. Och det ser man i tv. Jag har läst din blogg länge, men inte förrän nu inser man vilken fantastisk människa du är. Var inte rädd för att tro på dig själv, för du om någon kan det!
  Puss på dig:)

 • Marita skriver:

  Grattis!

 • Frida skriver:

  Du är så jäkla grym i let’a dance!!! Å så har jag nyligen hittat din blogg, jag hade så velat ha dig i mitt liv, känns som jag känner dig

 • Gabriella Joss skriver:

  Du är så duktig! 🙂 kram

 • Irene skriver:

  Wow bruden!

 • Helen skriver:

  Du äger

 • AnnaK skriver:

  Jag håller verkligen med. Du har musikaliteten i blodet. Det vore otroligt roligt att höra dig sjunga som jag har förstått att du är duktig på. Du är dessutom så otroligt snygg och personlig, helt originell. Kan du inte anmäla dig till nästa års idol? Har känslan av att du har riktig ”starquality” som du bör hitta en arena att utveckla och visa upp för världen 🙂 Girlpower!
  Stora kramar

 • Kattis skriver:

  Nej, nej inte Idol om jag får tycka till! Idol föser och stöper o gröper ur varje uns av egen unik personlighet! Det vill vi väl inte ska ske med Bianca? Hon ÄR Bianca och det ska inte retucheras utan bara finstämmas lite!! Bianca du ÄR redan så gör aldrig om det fina du redan HAR 🙂

 • Angelica skriver:

  Du är helt fantastisk! Så himla grym, kämpa på så vinner du nog hela skiten!

 • bloppisByHannah skriver:

  ÄKTA JEFFREY CAMPBELL,
  och andra skor för bara ynka hundralappen.
  lägger upp nytt varje dag, både kläder och skor.
  –> http://bloppisbyhannah.blogg.se/

 • Eva skriver:

  Du är helt underbar Bianca, tycker du är en sån ödmjuk och fin tjej och dansar som en gudinna! Jag hoppas du vinner <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *