RIX MORRONZOO 

   
 
Glad fredag på er! Solen skiner, jag gick upp tidigt som fasen för att vara jag, hållde i mig en kopp kaffe och hoppade in i en taxi till MTG där jag nyss gästade Rix Morronzoo med detta härliga gäng! Måste säga ändå en väldigt trevlig och rolig start på dagen 🙂 

Lyssnade ni?? Som vanligt när jag gör intervjuer så pratades det om bajs och det var allt annat än en seriös intervju hehe. Ber om ursäkt för känsliga lyssnare men tyvärr så skäms jag tydligen inte över något och har lätt att bjuda på mig själv. Vissa ser humorn i det och vissa inte… Jag tycker bara att det är roligt 🙂 

Roligt att träffa Laila igen också. Har faktiskt saknat henne sedan henne och Niclas skilsmässa för 2 år sedan. Vi kom ju varandra väldigt nära så jätte roligt att få umgås lite nu igen 🙂 

NU bär det av till Frihamnen eftersom att det är fredag och ikväll är det live sändning som gäller!!! Ser så mycket fram emot ikväll! Håller alla tummar jag kan för att vi ska få dansa vidare tills nästa vecka!!!! 

Puss på er <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *