ILLETAS

Klänning Missguided // Väska ifrån mammas butik MiNilla // Solglasögon RayBan // Bikini Nakd.com // Scarf H&M 

Godkväll! Precis klivit innanför hotell rummet efter en lång, solig & härlig dag ute på Illetas som ni ser ovan. Idag har jag verkligen fått färg kan jag säga, legat hela dagen lång precis vid vattnet, badat, ätit lunch vid stranden & bara tagit in att jag faktiskt är här och inte hemma i kalla Sthlm haha.

Illetas är definitivt en strand jag hade kunnat rekommendera för ca 2 år sedan. Då var servicen på topp, lunchställena vad jätte fräscha och goda med en härlig feeling längs med hela stranden. Men nu tyvärr så har det sänks sig lite märkte jag idag.

Servicen var alldeles för stressade vilket gav ett otrevligt intryck, maten var inte alls lika bra som förr och stället såg kanska ostädat ut vilket det absolut inte gjort innan. Dessutom så var det packat med folk idag vilket jag inte alltid diggar, går hellre till en strand med mindre folk 🙂

Menmen allt kan ju inte vara perfekt…!

Nu ska jag strax hoppa in i en dusch och fixa mig för ikväll blir ännu en omgång på pappas restaurang LaPerla! Lika taggade är vi som igår haha, ber om ursäkt till er som satt på resturangen och hörde mitt eviga klagade och suckade om hur mätt jag var haha, ett tag vilade jag tillochmed liggandes på soffan som jag alltid när jag var liten på pappas tidigare restauranger.

Tänk vilken dröm det var när man liten att man bara kunde somna överallt och alla tyckte man var gullig, nu hade man ju tolkats som ett fyllo haha!

Ska försöka få upp bilder ifrån gårdagens middag innan vi går men om inte så får jag önska er en trevlig tisdags kväll fina ni <3

 

2 reaktioner på “ILLETAS”

 • Frida skriver:

  Hej!
  Jag är också i Palma just nu varit här i snart 3 veckor men åker hem på lördag! Bor i cala major!
  Och jag kan varmt rekommendera till er att gå till Zhero beach club som ligger här i cala major. Det är en restaurang men vi brukar alltid bada där då det är lite folk och fantastiskt skönt att slippa sanden om man nu en dag känner för det!

  Kram

 • CAMILLAESI skriver:

  så himla fin outfit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *