MY NEW PINK BEAUTY

Klänning & skor ifrån en butik i Nerja (minns inte namn) // Väska Saint Laurent // Solglasögon Chimieyewear

Godmorgon! Idag är vår sista dag på hotellet så just nu packar vi våra väskor och ska strax gå ner och äta frukost innan vi checkar ut och sover våra sista 2 nätter hos pappa 🙂

Såhär ovan såg jag ut när vi åt lunch på det absolut vackraste stället jag någonsin ätit lunch på!! Förstår ni att detta var min utsikt över vackra Mallorca när vi åt en fanatiskt lunch, galet!  Ska visa er bilder ifrån det senare.

Den gudomligt söta lilla väskan är mitt nya ”större” inköp till garderoben, nämligen min nya rosa Saint Laurent. Såg den inne på NK senast jag var i Göteborg och blev förälskad! När jag sedan såg att den var på 40% så kunde jag inte hålla mig ifrån att ta med den hem. Jag är helt kär i den och kände att det var dags för en färgglad väska att ta plats i min väsksamling, som för övrigt börjar bli allt för stor.

Funderar starkt på att ha en bloppis nu i höst, några som e sugna på att komma kanske?

Nu måste jag fortsätta packa det sista.

PUSS <3

4 reaktioner på “MY NEW PINK BEAUTY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *