THE NEW ME! JUST DO IT GIRLS

img_4703.jpg

img_4711.jpg

Före… som ni ser så var mina toppar extremt slitna :/ Jag behövde även ett litet lyft i form av slingor för att ge håret lite liv igen 🙂

img_4702.jpg

Innan vi började klippa och ha oss så satte Linda igång med slingorna.

Jag visade som vanligt lite bilder på hur jag ville ha det, det ska inte synas för mycket, hålla lite samma ton som min riktiga färg med en touch av nougat i färgen men liksom lite lite ljusare än min egen ton i håret. Vill absolut inte gå för den askiga färgen utan mer åt det varma hållet.

img_4704.jpg

img_4708.jpg

När slingorna fått sitta i lite var det dags för mig att inta massage stolen, ja ni hörde rätt! De har en massage stol som man sitter i medan håret tvättas och samtidigt som min Olaplex behandling fick sitta i några minuter 🙂 Så skönt!

img_4705.jpg

Sedan var det dags att bestämma mig om jag skulle våga klippa av mig halva håret eller inte… Men tack vare Linda så vågade jag 🙂

img_4712.jpg

Och SATAN vad nöjd jag blev!!!! Att jag inte gjorde detta tidigare!! Mitt hår ser så mycket friskare ut, det känns tjockare än någonsin och jag har en helt ny look som jag totalt Ä L S K A R!!

Och om sagt, håret växer alltid ut så vill jag ha långt hår igen så är det bara att vänta några månader 🙂

img_4707.jpg

Gick även hem med en Texturizing Volume Spray ifrån Balmain. Balmains hårprodukter har kommit att bli en av mina favvo produkter för just håret! Så grymma olika saltsprejer, torrschampo, hårsprej, volym mouse & nu denna textur sprej 🙂

img_4630.jpg

TACK så hemskt mycket Linda för att du alltid tar hand om mig så sjukt grymt bra, som kollar med mig att det känns tryggt genom hela klippningen & etc! Jag litar fullständigt på Linda och utan hennes push hade jag nog aldrig vågat men hon får mig alltid att känna mig SÅ SÅ fin!!

Dessutom känns det så sjukt bra att jag har ett och samma ställe ( Serenity Stockholm på Riddargatan 10) där jag gör allt nu! Både naglar, hår & ansiktsbehandlingar. LÖVE that place <3

FÖLJ henne på Instagram @hair_by_linda_gillstrom  där ni får grym hårinspiration så in och följ henne NU!

Ett hett tips till alla er med slitna toppar som aldrig riktigt blir fina hur mycket näring ni än får i er, hur många piller ni tar, trots alla inpackningar & oljer…. KLIPP AV DET BARA!! Det kommer kännas så mycket fräschare, tjockare och ballare!! Det är inne nu med kortare frisyrer så VÅGA bara!!

NU ska jag ta tag i mailen sedan ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning för kvällens gala på Social Media Gala 🙂 Jag ska dela ut pris då jag sitter i årets jury så ska försöka göra mig riktigt fin haha!

Ska innan kvällen möta upp Alice (hennes blogg hittar ni här) för att sedan möta upp ett gäng bloggare på ett glas innan kvällens bravader 🙂 Inte festat på galet länge så ska bli riktigt roligt att dansa loss ikväll!!

PUSS <3

24 reaktioner på “THE NEW ME! JUST DO IT GIRLS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *