NEW FAVE PLACE = CREME

_dsc4330
_dsc4337
_dsc4331
_dsc4332

img_4822.jpg

_dsc4340
Gårdagens middag på mitt älsklings ställe Creme 

Igår efter press dagen på Diplomat så drog vi alla (Oliver, mamma, Theo & Linn) till Creme för att käka middag, eller ja det var snarare bara jag & mamma som åt och JAAA vad gott det var!!

Creme ligger på Nybrogatan 16 och man kan väl säga att jag typ är uppvuxen där. Pappas lägenhet låg nämligen vägg i vägg förut & det är även vår familje vän som driver stället (Nassos). Förra året gjorde de en total renovering, bytte meny och satsade på något helt nytt. Nu är det så mycket mer än bara ett fik <3

På dagarna är det ett mysig cafe med både frukost meny (som är magisk) & lunch med sallader, små rätter, bakelser etc och på kvällarna så går det över till en kvälls restaurang med fokus på goda mindre rätter, härlig stäming med bra musik & drinkar serveras i överflöd! Ett perfekt ställe att dra ihop brudarna & käka middag på innan utgång helt klart!!

Deras meny är SÅ SÅ god!! Kan varmt rekommendera detta ställe, har liksom bara denna vecka varit där 3 gånger och käkat haha!

PUSS <3

14 reaktioner på “NEW FAVE PLACE = CREME”

 • ISA skriver:

  älskar att du så ofta kommer med restaurangtips här i sthlm. Har noll koll även om jag bott här flera år 😉

 • Poddkollen skriver:

  Ser verkligen fram emot att följa Wahlgrens Värld! 🙂

  Kika gärna in på poddkollen.se där jag varje dag kommenterar och tipsar om olika poddar – eller följ poddkollen på insta 🙂

 • Jessica skriver:

  Skulle bli så glad om du tog dig tid att svara på dom här frågorna!:)

  Kan du visa i en video eller ett inlägg vad för smink du använder dagligen?
  Och vilka dina favoritprodukter för håret är?
  Kan du även tipsa om några god doftande parfymer?

  PS, älskar din blogg!

 • Erica skriver:

  Har själv en Nikonkamera men är ute efter ett nytt grymt objektiv, vilket använder du? Tycker du tar så otroligt bra och fina bilder! Kram

 • Malin skriver:

  Har sett en del klipp från ert program nu (de som delats på sociala medier) och jag undrar mest om ni har någon som helst integritet i er familj? Eller är allt till för att fläkas ut? Av det man sett verkar ni inte ha några gränser för vad som är privat utan bara vilja visa upp allt. Vad driver en egentligen till det? Klart man kan dela med sig om sitt liv särskilt när man är offentliga personer. Men hur kan man anse att INGET tillhör privatlivet??

 • anette skriver:

  Malin det var det DUMMASTE jag läst!!!!!
  Det är väl det vi vill se,öppna kort och inte bara glamour,göra som många andra,försköna allt.
  Nä detta ska bli såååååååååååå kul att se och verkliga vardagen med allt vad det innebär.
  Ni är bäst.

  • Malin skriver:

   Oj då, då kan du inte ha läst mycket om det jag skrev var det DUMMASTE du läst. Och om du (och Wahlgrens) inte kan se något mellanting mellan att försköna allt och fläka ut allt så kan jag bara beklaga.

 • Bianca skriver:

  Malin! Även jag tycker att det där var bland det dummaste jag har läst! Om du anser att vara dig själv & våga visa din svagheter som att inte ha någon integritet, då är det nog DU som måste ta en titt i spegeln.
  Alla är vi olika och du får gärna leva ditt liv väldigt privat & aldrig öppnar upp dig. Men JAG har absolut inga problem att visa vem jag är och visa HELA mig. Vi gick in i detta med tanken om att vi INTE ska försköna saker, inte ljuga om vad som hänt, att våga bråka & visa svagheter. Det äe ju trots allt det programmet går ut på. Tror det kan hjälpa många att se andras negativa sidor & positiva för stt antingen känna igen sig och kanske tycka att det är skönt att vi alla har problem och det INGET fel med det.
  Hopps du har en trevlig dag & försöker tänka positivt istället.

  • Malin skriver:

   Åh herregud vilken värld lever du i? Jag är väldigt öppen och ärlig mot min familj och mina vänner. De är de enda som behöver se hela mig och alla mina sidor. Att sitta i tv och fråga ut sin mamma om hennes sexliv tyder inte på något annat än brist på integritet. Har miljoner gånger mer respekt för kändisar som gör sitt jobb bra, bjuder på sig själva men ändå har en tydlig gräns mellan personligt och privat.

  • Helena skriver:

   Oj oj Bianca det där var en riktigt korkad kommentar. Hur kan du anse att motsatsen till att visa upp hela sitt privatliv inför öppen ridå är att aldrig öppna sig och ljuga? Jag förskönar eller ljuger inte heller om mitt liv, men det är INTE lika med att jag blottar precis allt och låter folk ta del av gräl med min familj, mitt sexliv mm. Och jag vill helst inte att andra är så öppna mot mig heller, vissa saker är privata.

 • Karin skriver:

  Synd att du bara svarar när du blir irriterad!

 • Erica skriver:

  Vad har du för objektiv? Tycker du tar så grymt fina bilder och är själv ute efter ett nytt objektiv till min nikon. Kram

 • Jessica skriver:

  Underbar familj! Helsike vad stökigt det var i vissa rum???Jag är uppväxt i ett exakt likadant hem men har idag otrolig ordning i min lägenhet. Något jag tror att även du kommer att ha?
  Kul att se alla era sidor, vad skulle vi annars vilja se?!
  Ha det underbart i London❤

 • Maria skriver:

  Så snygg hårfärg du har! Vad är det för färger? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *