NEW BAG

img_6951.jpg

img_6952.jpg

img_6954.jpg

_dsc5258

_dsc5260

img_6953.jpg
My new amazing YSL bag <3 

ALLTSÅ KOLLA IN MN NYA BAG <3

På vårt hotell där vi bor så finns det allt ifrån en Prada butik, Dior butik & en butik med alla möjliga olika väskor & kläder ifrån ”high end” märken så som Givenchy, Ysl, Valentino, Celine etc… Jag & Melina dansade runt i butiken ett tag i förrgår och båda våra ögon fastnade på denna lilla godbit!!

Jag testade runt och hängde en del väskor på min arm för att suktas, så som en svart Givenchy bag med nitar på, en beige Valentino stor bag & en fransig Ysl väska men ingenting kändes lika bra som denna. Så efter lite om och men så övertalade Melina mig att slå till och OJ vad nöjd jag är!

Det är EXAKT min färg, ni vet sådär brun/beige fast men en liten touch av nude rosa och även den perfekta storleken för mig när jag går på stan eller på event etc då jag inte gillar att går runt med stora väskor 🙂

Den kommer att komma till stor användning kan jag lova då både jag & min mamma älskar den haha, så får låna ut den till henne när hon vill ha den 🙂 Det är ju faktiskt det viktigaste när man köper såhär dyra köp att man faktiskt använder de. Och eftersom jag har lånat/snott mammas väskor i år är det väl dags att vi byter plats så hon får låna min väska nu haha <3

 NU ska jag gå ner till spat här och få MASSAGE!! Sedan vankas det lunch med gänget innan vi drar till flygplatsen.

PUSS <3

13 reaktioner på “NEW BAG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *