MINILLA JULMINGEL – BILDBOM!

(I samarbete med MiNilla)

_dsc5299
_dsc5307

_dsc5346

Fina ljuslyktor som passar utmärkt nu till vintern. Det ger ett sånt otroligt mysig ljus kan jag lova!

_dsc5266

_dsc5267

_dsc5318

_dsc5273

_dsc5276

_dsc5288

_dsc5278

Mammas fina klänningar <3

_dsc5277

_dsc5285

Massvis med mysiga vantar & mössor nu när den kallaste vintern någonsin tydligen ska komma :/

_dsc5270

_dsc5289

Huuuuur snygg??!! Från mina grymma vänner på DryLake

_dsc5296

Och dessa ap snygga julgranskulor! Vi ska ha dessa i vår gran i år 🙂

_dsc5297

_dsc5359

Mammi & hennes ”man” Susanne 🙂 Haha alltså hon kallar Susanne hennes ”man” för att det är Susanne som hjälper oss här hemma med allt som har med hantverk att göra 🙂

_dsc5286

Mina favvo tygpåsar som jag har varje gång jag reser ifrån @bagall

_dsc5287

_dsc5300

Så mysig! Till ett par vita jeans eller ett par skinntakts och sneakers 🙂

_dsc5301

_dsc5303

Denna urballa lilla silvriga hund önskade jag mig av mamma i julklapp till mig själv 🙂

_dsc5304

_dsc5317

Fina mamsen <3

_dsc5310

_dsc5313

_dsc5306

Mina dröm lampor som jag vill ha tillsammans upphängda i framtida lägenheten 🙂

_dsc5292

Så många fina julgranskulor!

img_7028.jpg

Hittade denna svin snygga jacka också som jag la till på min önskelista eftersom det både är jul & min födelsedag 1 vecka efter jul 🙂 Den funkar både på sommaren, hösten, våren & på vintern kan man ju bara ha en stor hoodie under så att det blir lager på lager liksom 🙂

Den finns dock bara i ett fåtal kvar så in med er om ni ska hinna rycka tag i en!

_dsc5356
Säg hej till mammas fantastiska vänner + min kusins fästmö Elvira som alla jobbade under kvällen igår <3 

Godmorgon mina vänner <3 Hur mår ni?! Jag mår prima ballerina 🙂

Igårkväll var det dags för mammas butik MiNilla att öppna för julmingel och därmed börja med allt julpynt, så kul! Det firade de med att bjuda in alla deras kundmedlemmar på lite glögg, kakor och rabatter 🙂 Idag är det dags för er att bli bjudna glögg & erbjudanden och det hela börjar kl 16.00 på Flemminggatan 69. 

Det finns verkligen så mycket fint där som ni ser ovan och jag skrev som sagt upp hela 4 saker på min önskelista igår 🙂

NU är det snart dags för mig att hoppa in i en taxi och spela en rolig grej med Hampus ifrån Humorn i P3 som finns på Youtube 🙂

Jag har dock varit lite dålig på jobbfronten denna vecka så idag är det dags att ta tag i mig själv och jobba hårdare och mer organiserat. Kolla på ett kontor att hyra inne i stan där jag kan sitta och jobba, ibland är det svårt att sitta hemma där man blir distraherad av allt annat + att sitta på ett fik inne i stan ibland kan bli lite för högljutt etc.. Ett konto hade varit perfekt!!! Kommer då dela det med min ekonomiassistent & mamma 🙂 Så vet ni någon som hyr ut så får ni gärna maila mig på :i[email protected] <3

Hörs här senare med bilder ifrån gårdagens middag. PUSS <3

10 reaktioner på “MINILLA JULMINGEL – BILDBOM!”

 • Caroline skriver:

  Hej!
  Vad är det för märke på den fina grön jackan?
  Tack för en bra blogg!!

 • Maja skriver:

  Vet du om den gröna jackan ska komma ut på hemsidan? För jag hittar inte den

 • Sandra skriver:

  Hej Bianca!

  Det här har inget med inlägget och göra, men jag är precis som du helt galen i Italiensk mat och jag undrar om du har nåt tips på bra restauranger som är hyffsat nära T-Centralen i Stockholm som är mysigt som man kan gå med med sin partner. Önskar goda pastarätter 🙂 Hoppas på tips 🙂

 • Amanda skriver:

  Hej! Vart har du köpt dina byxor / leggings som du har på bilden tillsammans med den gröna jackan? ☺️☺️ Tacksam för svar. Kram

 • sara skriver:

  fattar fortfarande inte va du gjordepå resan!?!?!? kan du berätta nån gång plz

 • Jonna skriver:

  Hej! En fråga, du har haft på dig assnygga jackor/kappor på snapchat den senaste tiden. Vart har du köpt de?

 • Tindra skriver:

  Asså guud! Älskar verkligen din blogg! ? Hade betytt så mycket om du svarade på det här, har själv en blogg och inspireras mkt av dig! Ha det så bra! KRAM

 • Marie Graff skriver:

  Hej Bianca! Tack för en trevlig pratstund på minglet 🙂 Om du skulle vilja testa poledance så är det bara att du hör av dig till mig så fixar vi det! Dra ihop ett kompisgäng och kom till oss i Uppsala så kör jag och Michaela en prova på klass bara för er. Det är superkul och tokbra träning! Man tänker inte på att man tränar medans man gör det för det är så kul. Så hör av dig om du är sugen på att prova så kan vi boka en tid 🙂 Vi jobbar på Uppsala DansCenter och det ligger centrum så det är lätt att ta sig dit 😉 Ha det fint! Kram Marie [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *