TRYGGARE NÄTSHOPPING MED VISA-KORT

img_7048.jpg

img_7049.jpg
I samarbete med Visa 

Just nu har jag ett samarbete med VISA som erbjuder oss alla ett tryggare onlineköp när man köper med Visa-kort, mycket viktigt då jag handlar mycket online!

Det är ju alltid lite risky det där med att köpa på nätet eftersom man inte får klämma & känna på produkten. Och ibland vill man lämna tillbaka produkten eller man kanske inte fått den alls och företaget då inte svarar på alla mail & telefonsamtal..! Vi alla kan nog känna igen oss tyvärr.

Ni vet när man köper en vara och den inte riktigt når upp till dina förväntningar, den kanske var mindre än vad som var sagt eller inte kommer fram alls. Även fast företaget inte svarar så kan du känna dig trygg då du kan få pengarna tillbaka om du handlar med Visa-kort, hur bra?!?!

Det speciella med VISA-korten är att den har ett automatiskt köpskydd på onlineköp vilket betyder att du kan få pengarna tillbaka när du gör en kortreklamation. Viktigt också att veta är att kortet skyddar för både ifrån Svenska & utländska siter.

Till exempel kan du få pengarna tillbaka om du har handlat och:

Varan/tjänsten inte kommer fram på grund av fraktproblem

Varan är skadad eller felaktig

Du blivit utsatt för nätbedrägeri

Resebolaget eller flygbolaget går i konkurs innan eller under din resa

Så här fungerar då köpskyddet: 

Om någon av punkterna ovan har inträffat ska du först & främst kontakta butiken eller företaget du har handlat hos, i det flesta fall brukar det lösa sig så. Om Inte ska du direkt kontakta din bank för att göra en reklamation av ditt kortköp. Där hos din bank hittar du hur fler svar kring när köpskyddet gäller då det varierar från bank till bank.


8 reaktioner på “TRYGGARE NÄTSHOPPING MED VISA-KORT”

 • Erik skriver:

  Lite off topic men…har skickat ett mail till dig. Skulle va kul om du kollade 🙂 skickade i söndags

 • anna skriver:

  Hej! Följer dig på Snapchat. Igår la du upp en där du hade en grå kappa. VART hittar jag den? Vrålsnygg??? Vore kul att se mer outfits i bloggen, kram!!

 • Amanda skriver:

  hej Bianca!
  skulle du kunna tipsa om några snygga mys set? fina så man kan ha dem ute o man vill gå ut i dem men även mysiga att gå runt i hemma! PUSS

 • tyvärr skriver:

  Swedbank bytte bort Visa mot Mastercard för nått år sen. Visa skulle va mesigare på nått sätt.
  Märkligt att du har annan info men det skiljer sig kanske från bank till bank.

 • Efva skriver:

  Man kan faktiskt ha både Visa
  och Mastercard.

 • Sara skriver:

  Hej Bianca :* kommer man in på café opera om man är 20 år? Om man är uppskriven på gästlistan. Har för mig att du jobbade där tidigare. Eller om du skulle kunna tipsa om andra bra klubbar i stan? Vi är ett gäng som ska upp på nyår (blandade åldrar) och den yngsta är 20. Tacksam för svar! Hoppas du har det bra i London <3

 • Jörgen skriver:

  Hej! Heter jörgen o bor i Ystad, har sett alla avsnitt av Wahlgrens värld, ni är bäst!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *