#NELLYAWARDS

Goddag på er fina ni <3

Lite halft sleten Bianca som skriver till er här ifrån soffan i min pyjamas, hade nämligen livets kväll igår med alla F A B peeps på Nelly så huvudet är lite trögt idag kan jag lova :/

unspecified

unspecified

unspecified

Som sagt så hade Nelly deras stora & årliga Julfest igår, förra året stod Lisa Olsson där på scenen och höll i galan som konferencier och i år fick jag den stora äran att få leda ca 200 person (vet inte exakt) genom en galet grym kväll!! Det delades ut priser, visades roliga filmer som de hade gjort till varandra, hölls tal & något uppträdanden.

Jag kände mig jäääääääävla läcker i mina outfits ifrån Nelly som grymmaste & snyggaste Anna stylade. Anna är Nellys stylist sedan 5 år tillbaka och det var även hon (tillsammans med Sebbe) som stylade årets Julkampanj som jag frontar i 🙂 Och blev skitsnygg i min face tack vare grymma Amanda <3

unspecified

Här tillsammans med VD:n Ludvig för Nelly.com som introducerade mig innan jag kom nerglidande ifrån en lång trappa som en riktig Queen haha!

unspecified

unspecified

Haha sååååå läcker bild

unspecified
Snaps taken by @miniatlarge mer bilder kommer senare

Jag är helt fylld av kärlek efter går kvällen, alla människor som jobbar på Nelly är sinnesjukt FANTASTISKA individer som gav mig sååååå mycket kärlek när jag stod däruppe och var världens bästa ”publik”! Jag kan typ inte med ord beskriva hur rolig jag hade där uppe på scenen och hur trygg jag kände mig, nu vet att jag någon gång i framtiden inte hade tackat nej att bli programledare 🙂

Jag får förfrågningar ganska ofta om just programledarjobb i nya tv-uppsättningar men har inte känt att något varit rätt än så får kanske vänta tills det bästa uppdraget kommer helt enkelt 🙂

Efter själva galan så drog festen igång där vi dansade oss svettiga innan vi drog ut på stan för lite mer dans och sedan drog jag, Amanda (makeup artisten) & Anna (stylisten) upp till mitt rum och däckade totalt för att 4h timmar senare gå upp och ta tåget hem.

Stort TACK Nelly för att jag fick komma & dela denna kväll med er, TACK till Anna som gång på gång gör mig till en QUEEN med dina snygga outfits, känns som vi känt varandra i månader <3 TACK till Amanda som sminkade sååå snyggt & TACK till alla i ledargruppen på Nelly som tog hand om mig så underbart igår!! Ni alla är bäst och jag ser fram emot att få jobba med er mycket snart igen <3 Och TACK till alla som kom fram & gav mig så fina komplimanger efter prisutdelningen, betyder mest!!

NU ska jag däcka vidare här i soffan, PUSS <3

8 reaktioner på “#NELLYAWARDS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *