NEW ITALIAN RESTAURANT

dsc01137

dsc01129

dsc01131

dsc01144

dsc01135

Alla förrätter var goda förutom denna röka burrata (enligt mig), jag är ju inget fan av den rökta smaken (för mig smakar det bara korv) men till er som gillar rökt smak så kommer ni älska denna 🙂 Mamma som älskar rökt mat tyckte det var jättegod.

dsc01130

Den friterade bruschettan var super god men hade önskat lite mer friterade bröd och en uns mer olivolja & salt på stracciatellan 🙂

09e25f9e-b033-4b8c-b185-0ecdc199c049.jpg

Snart fyller vi 22 vs 27 år!! 30 December är ju min & Olivers dag då vi fyller år på exakt samma dag med 5 års mellanrum <3

29f4f032-c775-4efd-9d19-1691769c1d8f.jpg

Min favvo var deras friterade broccoli stekta i chili & vitlök! Sååååå gott!

ada467f3-2be3-455c-b37d-09979e3f89b4.jpg

Sorry för suddig bild, telefonen ville inte riktigt jobba med mig (min kamera dog) men Oliver tog in den bästa pastan, dvs deras O´Ragú, den var verkligen svin god!!

d4e1930e-18f8-4e4c-87c1-86767b10193b.jpg

Jag beställde in deras Vongole som tyvärr tyvärr smakade allt annat än en vongole och som den vongole älskare jag är så blev jag lite besviken. Dessutom var den lite för oljig för min smak men förväntar man sig inte den traditionella ”vongole smaken” så var den absolut god 🙂

33259235-aff9-48bb-a7ff-fb3f345b2cbd.jpg
En sista bild för att summera kvällen <3 

Godmorgon vänner <3

Igår bjöd mamsen ut 3 av hennes 4 barn på italiensk middag, Olivers vän har nämligen en ny italienare på Tulegatan 10 vid namn Adria 🙂 Självklart var vi tvungna att testa på målet är att ha testat varenda italienare i stan så vi på riktigt kan kalla oss ”de bästa italienska kritikerna i Sthlm” haha. För tro mig, vi VET vår italienska mat 😀

Det är självklart värt ett besök och maten var verkligen god och med lite små ändringar så kommer det bli en ny favorit 🙂 Den får 3 av 5 stjärnor av mig!

Idag står det en hel del på schemat faktiskt:

 1. Frukost med mamma nu på Nybrogatan 38
 2. Gå på stan med mamma
 3. In på möte med Tourn (där jag bloggar)
 4. Fixa min mobil, min kamera är fortfarande paj
 5. Hämta paket på Coop 
 6. Hem & fixa oss för julfest med Elk som är vårt produktionsbolag för ”Wahlgrens Värld” som förövrigt har sitt sista program nu på Torsdag 🙁

 

PUSS <3 

 

13 reaktioner på “NEW ITALIAN RESTAURANT”

 • Anna skriver:

  Haha jag måste ha Pernillas tröja ”Im late..” ? vart är den ifrån tro? Får se om hon skrivit om det☺️

 • Emma skriver:

  Då vet jag att man inte ska prova den när den inte får 5/5 stjärnor av dig!

 • Bella skriver:

  Gud så gott! Blev bra sugen på italienskt nu! 😀

 • Vänta tills focuset brinner av skriver:

  Så suddiga bilder kan inte va mobilens fel antingen står den på makro eller så hoppar du jämfota när du tar bilderna, hahaha my god, lägg kameran på bordet för stöd o ha auto focus på eller byt mobil, finns väl mat focus det finns på min.

 • Hellen skriver:

  Ja oj vilken späckad dag……..?

 • Elsa skriver:

  Finns det chans till fler säsonger av wahlgrens värld ? 😀

 • klara skriver:

  wow tjänar du verkligen 30k på att blogga!! jesus http://www.chic.se/sa-mycket-tjanar-svenska-bloggare/

 • Malin skriver:

  Kan du inte lägga upp outfit bilder och skriva var kläderna är ifrån och så? Tycker du klär dig otroligt snyggt så hade varit kul med såna bilder!

 • Rita skriver:

  Hej !
  Härliga tjej! Du är bara så rolig och spontan.
  Kram från 65årig tant.

 • Elin skriver:

  Kul att ni fyller år på samma dag! Min lillebror skulle kommit den dagen jag fyllde 5, men det blev dagen innan. Har dessutom samma ålder som er 😉 Han fyllde 22 och jag 27 detta året 😉 Totalt ointressant kommentar från mig, men men… Tyckte de va lite kul

 • Diana skriver:

  vilken är din favorit bland italienska restauranger i Stockholm? kan du inte göra ett inlägg där du tipsar om det eller tipsar om restauranger i allmänhet.

 • Evelina skriver:

  Hej! Jag undrar hur du håller dig i sån bra form fast du lägger upp så mycket bilder på mat och verkar verkligen njuta av allt och sen så verkar det som du inte tränar så mycket heller?
  Om det inte tar för mycket tid skicka gärna svaret på mailen.

  Mvh Evelina

  • bianca skriver:

   Hej!!

   Jag äter väldigt nyttigt när jag är själv så att jag kan unna mig när jag är med min familj, vill ju inte vara den som inte njuter när jag är på restaurang eller när någon lagat god middag som exempelsvis pasta 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *