MINI – JULAFTON

dsc01465

Eftersom att jag åker till Göteborg nu (lokaltid 22.38 på SJ tåg) så körde vi familjen en liten ”mini-julafton hemma 🙂 Mamma & Oliver slängde ihop ett svin trevligt julbord till oss.

dsc01466

dsc01473

Jul för mig är något som skriker MYS och kärlek men efter att ha lyssnat på podden ”Onsdagsbubbel” med Hanna & Dasha då Dasha berättar om hennes tidigare historier kring julen som verkligen fick mig att börja gråta när hon själv började gråta. Hon har nämligen varit ensam med sin mamma alla jular, och när hennes mamma jobbat på själva julafton så har hon fått fira den med kompisar familj.

Alla ser inte fram emot julen, alla är inte samlade med hela tjocka släkten och äter ifrån ett stort julbord & delar ut massa paket till varann, alla har inte ens tak under huvudet och mat på bordet under julen, eller huvud taget för den delen.

Jag uppskattar sååå mycket att jag min stora familj som jag älskar över allt annat och tänker såklart på alla där ute som inte glädjs åt denna högtid.

dsc01469

dsc01468

dsc01483

dsc01484

Oliver fick en necessär av mig ifrån Louis Vuitton detta år. Såg den i London senast jag var där och den skrek honom och eftersom han är bäst förtjänar han den <3

dsc01491

Och av Olli fick jag inget mindre än en POPCORN MASKIN!!!! Ni som följer mig troget vet ju att jag äääääälskar popcorn!!! Den ska stå i mitt rum och A L L T I D vara full med popcorn haha <3

dsc01478

dsc01479

Benjamin fick 2 nya snygga tröjor ifrån Our Legacy som är hans & Phillipes favvo märke 🙂 Älskar mina bröder!!!!!

dsc01487

Av honom fick jag världens finaste klänning ifrån Ralph Lauren som jag önskat mig <3 Tog med den till Gbg (dit jag är påväg nu) så ska försöka ta bild på den där.

dsc01474

Mami gillar guld haha, så fint dock <3

dsc01486

Vi alla fick varsitt kort med ett ”Katastrofpaket” ifrån UNICEF som går direkt till barnen i Aleppo ifrån mamma <3

Då jag önskade mig detta i år ifrån de flesta så har jag nu fått ifrån både mamma, morfar & en del av mammas kompisar 🙂

Jag bjöd de alla på middag på Kasai när vi överraskade hennes i Tisdags så som Tack köpte de flesta ett ”Katastrofpaket” <3 Så fint!!

Har själv köpt 5st, gör det du med & rädda liv  HÄR  <3

dsc01488

Jag fick även denna AS COOLA Polaroid Kamera ifrån Michael Kors + ett album som jag kan sätta alla bilderna i <3

Och eftersom att någon tydligen är sugen på barnbarn så fick jag också en heeeel del sexiga underkläder ifrån Victoria Secret & MiNilla haha ifrån mamsen samt en skitsnygg klänning & mössa <3

img_7780.jpg

Och som om inte det vore nog med presenter ifrån mamma så fick jag denna jacka som jag velat ha i EVIGHETER!! Den har varit lite för dyr för mig att bara spontanköpa sådär men önskade mig den i år med tanken om att alla skulle gå in tillsammans men min älskade mamma klickade hem den själv <3 Älskar dig mamma <3

Mamma fick ju hennes 2 dagar fulla med lyxiga överraskningar i veckan som var min julklapp till henne (ni ska få se mer bilder samt en vlogg om det snart) och i födelsedagspresent (hon fyller år imorrn) fick hon ett gäng med mina favvo sminkborstar + 3 smink nescessärer i olika storlekar av mig & Oliver.

dsc01480
TACK familjen för super mysig dag & för alla suuuuper fina presenter <3 

Ja som sagt, sitter just nu på tåget till Gbg där jag ska fira julafton med Phillipe & hans familj 🙂 Väskan är full & likaså påsen med julklappar till honom och hans föräldrar. Ser så fram emot att få gosa med honom & hans fina familj <3

 Just därför firade vi en tidig julafton idag jag, mamma, Oliver, Benjamin & Theodor hemma hos oss med julklappsutdelning, julbord & mys innan jag drog. Mamma åker till Thailand på söndag och är borta i 2 veckor så mysigt att få familjetid tillsammans innan hon åker. Hon missar ju min & Olivers födelsedag så därför det blev mycket presenter till mig ifrån hennes sida idag 🙂

Om ni vill se mer ifrån idag så kan ni gå in på mammas Instagram @pernillawahlgren & kolla in hennes Instastory 🙂

Hörs imorgon vänner!! Ta hand om varandra, PUSS <3

14 reaktioner på “MINI – JULAFTON”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *