CHIMIEYEWEAR

”” I samarbete med ChimiEyeWear” 

unnamed

unnamed

unnamed
Both wearing sunglasses from Chimi

Idag står plåtning på schemat tyyvyyp hela dagen! Jag & Kenza hade bokat in en dag med Fabian Wester (vår grymma fotograf här) medan alla andra var inne i stan och kollade runt. Vi fick SÅÅÅÅ bra bilder och här har ni några ovan 🙂 FASEN alltså vilken sjuk fotograf Fabian är!!! Helt sinnes!!

Är helt kär i bilderna & solglasögonen!! Huuuuuur snygga?! Chimi är verkligen det enda solglasögon märket som jag använder nuförtiden. Ända sedan jag kom i kontakt med killarna ifrån Chimi (Daniel & Charlie) så har jag helt slutat köpa solglasögon och det är väl ett jädrans bra betyg om något haha <3

Och bruttan jag har brevid mig då, hur vacker & snygg är inte hon?! Och hon är inte endast vacker utan hon har också hjärtat på HELT rätt ställe! Vi har kommit varandra mycket närmre under denna resa (vi har känt varann ett tag men aldrig hängt själva liksom) och jag är typ kär i henne haha, nej skämt åt sido. Men hon är verkligen sååå rolig, snäll, ödmjuk, charmig, mogen & så skön att prata med, både om roliga upplevelser & om jobbigare saker liksom. Nej Kenza for president säger jag 🙂

NU ska jag ta med mig Fanny  (som jag bor med) & möta resten av gänget för middag, så glad att jag är här med hela detta panggäng! Vi har verkligen sååå kul!

PUSS <3

18 reaktioner på “CHIMIEYEWEAR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *