FROM THE PHONE

8ade4388-5981-4dbc-98c3-db8d25f355fb.jpg

Bikini topp ifrån h&m & bikini trosa ifrån Calzedonia 

354ccdc3-f31f-4c5b-925e-1f9427cbe877.jpg

a5d0bdee-cd7a-4cb1-ada4-98660f464729.jpg

Processed with VSCO with hb2 preset

be96e960-5835-49f2-a023-d7924b837d19.jpg
Paradis livet delux 🙂 

Godmorgon på er fina ni <3

Idag är vår sista dag här :(:(:( VILL INTE HEM!! Får typ panik haha, jag känner mig liksom reda att flytta hit! Men jag har roliga saker att se fram emot hemma (så som en reklamfilm inspelning & as peppad på mycket jobb). Jag har haft 7 heeeeelt fantastiska dagar här på underbara underbara Zanzibar med detta panggäng! Känns som jag har nya vänner för livet nu 🙂

Har verkligen råå njutit av den konstanta värmen, den klarblåa himmelen, det kristall blåa vattnet, kritvita sanden, iskalla drinkarna, den goda maten + att få bo på detta mega lyxhotellet som vi har bott på!! Detta har lätt varit en av mina bästa resor någonsin! Måste tillbaka hit igen!

Idag står nog bara chill på schemat, alla vill nog få de sista soltimmarna så kan tänka mig att vi kommer vara som sälar på stranden hela dagen idag haha! Det enda inplanerat är en fototid med Fabian & yoga på stranden med alla lite senare idag.

Ni får följa mig på Snapchat @biancaingrosso1 för mer uppdateringar.

PUSS <3

12 reaktioner på “FROM THE PHONE”

 • Anna skriver:

  Så jäkla snygg Biancis!!!

 • Emmie skriver:

  Åh snygga du!!! Så fina bilder!!
  Kolla gärna in på min blogg nouw.com/emmieahl
  Kram <3

 • Cristina skriver:

  Hej fina Bianca! Jag undrar vad de är för modell på bikinitrosan vad det heter på den sidan .:)

 • Sabina skriver:

  Hej! En helt annan fråga till skillnad från inlägget , men är inte Benjamin och linnea ett par längre ? 🙁
  ~ Älskar din stil och du är fett grym !

 • Tack skriver:

  Tack för att du förklarade sync på serie, det är ju enormt med avbrott på dessa såpor om att träffa den rätte eller åka till Sibirien o fälla träd, dom bara gnäller o slåss. Människan e så dum i huvet o ego att man trillar av soffan, sen går man ut o e likadan själv.

 • Ida skriver:

  Åhh vad härligt du måste haft! Det är du verkligen värd! Din snygga bikinitop beställde du den från HM eller köpte i butik?

  Kram

 • Bella skriver:

  Gud så härligt! Tänk att bo där och ha värme året om! 😀

 • Lotta skriver:

  Hej Bianca!
  Du är otroligt rolig, smart och vacker. En förebild för många med din fantastiskt härliga personlighet. Ikväll satt jag i soffan bredvid min dotter, som följer dig trots sin ringa ålder på 9 år, och hon visade mig bikinibilden på dig ovan. Hon skruvade lite obekvämt på sig i soffan och sen kom frågan: ”Är jag tjock mamma?”
  Du har delat din ångestproblematik kring mat och jag kan tänka mig att det sista du vill är att påverka ngn i den riktningen. Det var givetvis inte bara den här bilden som orsakade hennes tvivel/undran utan tusentals intryck från samhället i kombi med självkänsla osv. Jag ser och tror på dig som en av de förebilder som skulle kunna jobba i motsatt riktning – du är stark nog, vacker nog, smart nog och modig nog. Det spelar dessa små tjejer mindre roll vad du skriver – de gör det du gör helt enkelt.
  Jag tänkte först inte skriva då jag förstår att min reflektion är en droppe i havet men jag chansar. Det här är en ögonblicksbild av hur många du faktiskt påverkar och hur pass viktigt det är vilken bild du förmedlar. Tänk vad häftigt att du har möjligheten att påverka i andra riktningen, bort från det som faktiskt har fått dig att må uselt och fortfarande kämpar med. Använd rampljuset så klokt du bara kan, givetvis med en massa skoj och kärlek på vägen.
  Tack för att du är en fantastisk kvinna!
  PS inte ute efter skuldbelägga – inte på ngt sätt -varje rad är skriven med värme.

  • Lisa skriver:

   Lotta: Javisst nio år. Du som mor ska skärpa sig och inte skriva
   till Bianca detta dravel.
   Skrivit med värme, välmening också va? Kom igen, skärp dig.
   Stackars lilla barn att dej som mor!

 • Jonna skriver:

  Hej!! Undrar vad du har för modell på bikinitrosan? Du är såååå vacker! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *