WEEKEND

L1010159

L1010161

Startade helgen med mamma & mormor på Järnet på Lidingö där vi åt lunch. Jag tog in deras köttbullar som är fantastiskt goda (enligt mig) & deras ceasar var också svingod! Kan varmt rekommendera Järnet i Lidingö centrum om ni är sugna på god husmanskost. De har både god lunch/middags meny och ligger som sagt väldigt centralt på ön 🙂

IMG_0201

Och sedan kom lördagen och vi var vi självklart på plats i Friends Arena för att titta på min fantastiska bror <3 Fyfan va grym han var!!!! Så himla unik, egen, soulig, karismatisk, energiskt & extremt artistisk!

JAG VET och många andra vet hur jädrans grym hans låt & framträdande var MEN jag tror tyvärr att hans låt är för bra för folk att förstå. Svenskar gillar ju generellt ganska enkla låtar och Benjamins låt är allt annat än enkel! Benjamins låtar ska man alltid lyssna på i en bil med högsta volym på 🙂

IMG_0212

IMG_0215

Jag hade gjort 1 stor skylt som jag höll upp HELA kvällen haha! Om man kollar noga på programmet så ser man mig typ hela tiden med min skylt haha! Den fick riktigt bra tv-tid haha!

IMG_0217

Robin var en så värd vinnare men en grym låt & grymt framträdande!! Tror han kommer göra extremt bra ifrån sig i stora Eurovision 🙂

IMG_0345

När finalen var över & vinnaren hade dragits så begav vi oss till efterfesten som hölls även den i Friends Arena.

Jag hade på mig topp ifrån MissGuided & byxor ifrån Zara 🙂

Gänget <3 Fan vad jag ÄLSKAR dessa människor! Tack för att ni finns i mitt liv och förgyller min vardag <3 På bilden saknas dock Jacob (Melinas pojkvän) samt Benjis kompisar som var med & firade honom.

Pappsen <3 Hur stilig är han inte då?!

familj

JÄKLAR vad roligt vi hade!!! Jag dansade arslet av mig, alltså på riktigt!! Har typ aldrig dansat så mycket på en fest haha! Jag, Melina & mamma köttade loss!!  Och full som ett as råkade jag bli också…. hehe! Blev lite för mycket shots där ett tag men jag hade en underbar kväll! Träffade massvis med bekanta & nya ansikten och hade bara en sån där grym kväll när humöret är på topp, man garvar konstant & dansar loss till musiken med sina bästa vänner <3

Såg att det stod på Aftonbladet att jag gick hem med en låtskrivare ifrån Mello…. de hade tillochmed en bild på oss och vi ska tydligen ha gått hand i hand & haft super mysigt tillsammans haha. Det stämmer inte kan jag bara säga här och nu 🙂 Jag åkte hem med familjen och rå däckade i min säng med Melina haha!

Dagen efter bjöd vi över alla igen för söndagsmiddag hemma hos oss. Vi alla var bakis & ingen orkade laga storkok så vi åkte till vår favvo pizzeria på Lidingö 450Gradi. Beställde ca 14 pizzor & bara njöt av god mat & härligt sällskap. Alltid lika sjukt att ha HELA familjen samlad, alltså att mamma & pappa är i samma rum haha! Men det är ju så när man är skilsmässobarn sedan liten, men oj vad mysigt det är dock!

Vi hamnade som alltid i soffan med pappa & Benji vid flygeln. Det är min absoluta favvo plats på hela jorden, framför flygeln när pappa & Benjamin spelar deras vackra egenskrivna låtar så tårarna bara får rinna sådär hejdlöst <3 

Där har ni min helg i bilder 🙂 Det har varit en grym helg på alla sätt och vis!! Känner mig så lyckligt lottad att jag har min fantastiska familj & mina fina vänner som alltid får mig på det bästa humöret. Ni är bäst <3

NU ligger jag i min hotellsäng i Paris och jobbar för fullt vid datorn. Jag har en skit stort möte på torsdag som jag måste vara förberedd på så sitter med det samt mail, ordnar med bilder, skriver inlägg & ska strax svara på era frågor här. Efter det blir det sen middag här på hotellet, vi bor på Noliniski som ligger mitt i centrala Paris och det är verkligen så fint här!

Mer bilder ifrån Paris får ni imorgon. PUSS <3

20 reaktioner på “WEEKEND”

 • Victoria skriver:

  Hej Bianca,
  Precis hittat din blogg… och wow!!! Du verkar vara en sån fin, kvalitet tjej..Du är verkligen så vacker och en sån godhjärtad person!
  Ska verkligen besöka denna blogg så ofta jag kan!

  Din bror Benjamin var verkligen grym – sången och rösten… to die for!!! 🙂 <3 (men det vet han nog redan! Haha)

  Ha en fin vecka Bianca – All Kärlek till dig<3

 • Carro skriver:

  Synd att Benjamin inte vann! Röstade på alla sätt o vis haha! Snygg outfit du hade under finalen förresten! Kan du länka eller nämna vad plaggen heter? Så snygga!
  Kram <3

 • Josefine skriver:

  Hej fiiiina Bianca <3 tänkte bara höra hur det går med ditt hår? Hörde att du hade fått tunnare hår av något preventivmedel och jag har upplevt exakt samma sak! Så irriterande!! Tog p-piller ca 4 månader och bytte sort efter att ja märkte att de va dom som orsakat mitt plötsliga håravfall, men fortsatte tappa hår med dom nya så slutade. Men tänkte bara höra om ditt hår har växt ut igen än? Och om hårkvaliten är samma som förut? Märker inte att mitt har blivit så mycket bättre förutom att de slutat lossna lika mycket… haha jobbigaste problemet. Så undrar hur de går för dig Hoppas det blivit bättre!! <3

 • Janne skriver:

  Ja, vi hoppas att det går bra för Benjamin framöver. Inte minst för att han verkar vara en genomsympatisk kille. Han har otvivelaktigt potential till att lyckas även utanför Sveriges gränser. Spännande att följa.

 • Amanda skriver:

  men ingen dålig helg!:D

 • Linda skriver:

  Men du är ju med på bild i nöjesbladet när du går hem med honom…

  • Bianca skriver:

   Vi går ut tillsammans ifrån lokalen, men vad som inte syns är alla våra andra vänner som var med.

  • Ellen skriver:

   Haha, de går bredvid varandra?! Det syns ju tydligt att de inte ens håller i hand, den bilden är ju fri för tolkningar, haha.. Snälla människor, var källkritiska! Och vadå ser att de går hem tillsammans, hur fan kan du se det av en bild? ser du att de går ut ur lokalen tillsammans? och sen går hem tillsammans? gick du bakom dem eller? creep.

 • Alice skriver:

  Hej! Gillar din blogg supermycket! 🙂
  Jag undrar ifall du skulle kunna börja med Youtube? Jag kan tycka att det blir personligare med Youtube, även fast man inte berättar ens hemligheter för ”världen”. Sedan kan jag tycka att det är en bra blandning emellan dina snygga bilder och texter med en video då och då som man inte måste anstränga sig och läsa dina intressanta texter utan att du gör det i videon, haha!:)
  Du verkar vara en snäll och rolig tjejer som jobbar mycket och jag följer din blogg och instagram dagligen. Är verkligen advensjuk på dina snygga kläder och ditt instagram feed och massa annat!
  Ha en bra dag! (Hoppas på svar ifall du tänkt tanken på att börja med Youtube:)

 • ao skriver:

  Du var sååå söt med din skylt! Dig och skylten var det INGEN som tittade på tv-sändningen som missade 🙂

 • anna skriver:

  Att inte svenska folket fattar vilken potential den låten har som Benjamin gör, den hade verkligen gått hem i Europa, helt säkert!… Den var as grym, jag o maken trodde verkligen på den o fick Justin Timberlake feeling… ? Benjamin kommer att bli en världsstjärna!

 • Ullis skriver:

  Att dumförklara hela svenska folket för att Benjamins låt inte vann, tycker jag är supertöntigt! Därmed inte sagt att jag tycker den är dålig MEN den var bara inte bäst. Allt handlar om tycke och smak och enligt mig borde Nano ha vunnit. Hold on är en låt att ösa på med i bilen. Svälj det sura äpplet och inse att din käre bror kanske inte är den mest begåvade låtskrivaren i vårt avlånga land.

 • bert skriver:

  inga kommentarer?

 • Pernilla skriver:

  Ohhh vilka härliga bilder. Blir så glad när jag ser att din pappa också är med!!! Ni är SÅÅÅ fina tillsammans och din pappa är en riktig hunk!!! 😉

 • Pling skriver:

  Hrm hrm hrm…. Ursäkta jag satte i halsen :-S men vadå enkla låtar 😮 , jag tror svenskar har rätt bred smak och gillar det mesta!! Här hemma röstade vi på Benjamin och Boris Rene, men vad hjälpte det :-S så dra inte alla över en kam!! Det är en stenhård bransch och det finns många som är superduktiga och superproffsiga så konkurrensen är ju mördande. Men Benjamins tid kommer 🙂 var så säker!!
  För övrigt önskar jag dig stort lycka till med ditt liv och må du få allt du drömmer om, du är oxå superduktig och superproffsig 🙂 å ja’ vet att solen kommer att skina igen även om det kanske är mörkt och tungt just nu och saker kanske inte gått som du velat! Kram på dig Bianca 🙂

 • Amanda skriver:

  Hej söta Bianca, jag hade blivit så glad om du ville länka till de byxorna från Zara du hade på dig här. Tyckte du fick så AMAZING snygga ben och rumpa i dem hade blivit såååå glad! 🙂

 • Lena Klasenius skriver:

  Hey Bianca ?
  Du är så vacker o begåvad o rolig tjej ? wow ! Din bror Benjamin är som en tvillingsjäl !??
  Hela er energifulla familj är fin och enrgifull ? Jag hade röstat Benjamin som vinnare … men han ändrate ngt med tonen0 läget o energin i finalen ?.. varför undrat jag .?kolla själv det var inte så bra tyvärr ???? Det förstörde allt ? låten är bra o normalt sett framförs den superbra men varför i hellvette ändrade du framträdandet

 • Emma skriver:

  Det kan inte vara så att du och din familj är lite partiska när det gäller Benjamins musik? ; )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *