BEAUTIFUL MORNING WALK

promenad

<3 

promenad 1

Min plats när jag bara vill sitta och samla tankarna <3

Godenmörgen! Såhär såg min morgon ut igår när jag tog morgonpromenaden med Dino. Hur vackert är det inte där vi bor?! Verkligen så mysigt att kunna ta såna här promenader precis utanför dörren, det är verkligen något jag kommer försöka hitta när jag letar lägenhet. Det är typ därför jag inte vill bo på Östermalm utan hellre på Gärdet eller Norra Djurgårdsstaden för där finns vatten & skog nära 🙂

Idag är en hel jobbdag, jag ska filma (filmar nu) och sedan fota för ett samarbete som jag sedan måste sitta och redigera och få klart 🙂

Vi hörs förhoppningsvis senare, puss <3

7 reaktioner på “BEAUTIFUL MORNING WALK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *