NEW YORK MORNING

new york day 3

new york bianca

Jeans Urban Outfitters // Top Zara // Bälte IvyRevel // Skor DinSko.se // Väska Gucci 

new york street bianca

new york mat bianca

Amazing morning <3 

God eftermiddag ifrån New York och godkväll till er i Sverige 🙂 Jag hade en F AN T A S T I S K morgon med familjen imorse! Vi mötte upp mammas vän Jennifer som tog oss till hennes favorit frukost ställe här nära där vi bor för att testa på deras grymma Avocado Toast, och oj vad god den var!! ALLT var gott där kan jag lova! Stället heter Le Pain Quotidien och är en kedja här i New York så det finns lite överallt 🙂 Så som i Central Park osv…!

Just nu är alla påväg en bit bort på långpromenad för att käka ”New Yorks bästa burgare”The Brindle Room men jag kände att jag var tvungen att gå tillbaka till hotellrummet och få upp ett inlägg till er 🙂 Vet ju att ni gillar att se saker i real tid. Vi ska ändå till Harlem Shake imorrn så då får jag min burgare då hehe.

Tänkte också dra ner på stan nu och besöka Victoria Secret…. 😉 Bröderna lär ju inte följa med mig dit annars liksom så lika bra att passa på nu när jag är själv.

PUSS <3

12 reaktioner på “NEW YORK MORNING”

 • Hanna skriver:

  Hej Bianca!
  Jag såg nyss på din instagram story när du länkade detta inlägg. Tänkte bara fråga vilken låt det var du spelade i bakgrunden? Och skulle inte du kunna göra ett inlägg om dina ”topp 5 bästa låtar” eller något liknande?
  Puss och kram! <3

 • Ul skriver:

  Le pain quotidien finns väl i många länder. I Paris i frankrike, i belgien o i england i alla fall. Tror i japan oxå

 • Sanna Damberg skriver:

  Hej!
  Jag jobbar som au pair i New Jersey och har 30 min in till New York City. Jag ska bo på hotell i city fredag till lördag för att sedan springa color run på lördag. När åker ni hem?
  Jag var till butiken Bag-all för första gången i lördags och får tacka Wahlgren och Wistams podden för detta tips, synd att ni inte var där då.

  Hoppas ni njutit av New York även fast vädret inte varit det bästa denna vecka!

 • ISA skriver:

  måste testa det! ser dööögott ut!!

 • Julia skriver:

  Hej! Jag har en fråga ang väskor. Jag är 21 år och har ett jobb med normal inkomst men jag vill verkligen investera i en dyrare snygg väska. Skulle du kunna tipsa om de som kanske är mest klassiska som man kan ha i flera år utan att den känns omodern? Som passar till allt också..

  • Bianca skriver:

   Hej! Absolut 🙂 Kan försöka få upp ett sånt inlägg när jag kommer hem 🙂

  • Sofia skriver:

   En dyr väska är inte en investering. Om det gör dig glad att köpa en fin väska för 25-40 tkr ska du göra det, men köp den inte för att du tror att den kommer att öka i värde på samma sätt som om du investerat i fonder, aktier eller kontantinsats till en bostad.

 • Carin skriver:

  Ni måste ta Theo till NHL butiken , det kommer han gilla, hockeykille som han är.
  Ligger på 6th ave -47st

 • Bella skriver:

  Så härligt! Superfina bilder på dig också! 😀

 • Emma skriver:

  Hej Bianca!
  Snälla svara på dettta! I NEED your help!
  Har letat som en GALNING efter skorna du har på dig men de finns VERKLIGEN
  inte på dinsko.se
  Har de inte kommit ut än?
  Bästa hälsningar!

 • Lisa skriver:

  Hej finaste Bianca! Avgudar din blogg och din stil, så sjukt fin! Jag bara undrar om klänningen/tunikan på ett inlägg på din instagram när du taggar missguided. Jag skulle bli såå tacksam om du skrev vad klänningen hette. Du är bäst och jag och många fler älskar det du gör. Sluta aldrig

 • Izabell skriver:

  Så fina bilder! Älskar dina skor 😀
  http://nouw.com/brickendesign

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *