HOW I DO MY CURLS

Skulle precis skriva ”glad onsdag på er” men såg att det ta mig tusan var Torsdag idag haha! Ingen koll på dagarna här tydligen… 🙂 Vi har jobbat så jäkla mycket med olika inspelningar början av vår resa här så hamnade i grov relax mode nu när jag är ledig så hjärnan hängde inte riktigt med där hehe.

Iallafall, idag är det Torsdag vilket betyder en ny video uppe NU på min Youtube kanal!!! Jipppiiee 🙂 I denna video visar jag er hur jag gör mina lockar med en plattång för att få till den där extra ”beach wave” känslan som vi alla älskar. Jag sitter även och snackar om allt möjligt under hela videon + ger lite tips så kolla gärna in om ni har tid <3 Kan vara kul med lite nya hårtips kanske nu inför sommaren 🙂

Plattången jag lockar med heter ”Remington Ultimate Glide Straightener S9700” och ni kan hitta den HÄR. Glöm inte att kolla in min shop på Ellos där jag har samlat alla mina favorit-skönhetsprodukter 🙂

 

Nu ska jag fortsätta min sista hela dag i New York med familjen. PUSS <3

9 reaktioner på “HOW I DO MY CURLS”

 • Anna skriver:

  Vad använder du för Balsam & Shampoo när du tvättar ditt hår? Det ser så volymigt & fint ut????

 • Annika skriver:

  Hur kommer det sig att du är så brun hela tiden?? Spraytan? Brun utan sol?? Du är så vacker <33

 • Emelie skriver:

  Du är så duktig men känns som att alla bloggar är i samarbete med något företag.. o jag menar verkligen inget illa alls med det skulle bara vara roligare om det inte var sponsrat.. Kram

  • Bianca skriver:

   Jag förstår dig! Men eftersom att detta är vårt jobb så måste vi ju få betalt så att vi kan göra detta på heltid så bra som möjligt. Och utan samarbeten så hade vi inte kunnat ta ut en lön och då blir det inga bloggar 🙂 Så som alla andra jobb så måste vi få betalt också för allt arbete vi lägger ner på möten, ta bilder, redigera bilder, göra inlägg, sitta med mailen och förhandla, vara modeller på fotograferingar osv 🙂

 • Emma skriver:

  Hej Bianca, jag tycker verkligen du är grym och du inspirerar mig såsåsåså mycket! Finns det någon chans att man kan få följa dig på Spotify och lyssna på dina spellistor?

 • Nath skriver:

  Betalar ni maten själva när ni äter på de olika restaurangerna i NY. Allt ser så lyxigt ut

  • Hilde skriver:

   Gissar att det är morsan som betalar, men hur de orkar få i sig all mat hela tiden är ett under för mig alla fall…?!

 • Nathalie Schiller skriver:

  Hej Bianca!
  Jag ska åka till Rom nu i Juni och det är först gången jag ska dit. Har du några bra tips som måste göras förutom att titta på det vanliga colosseum osv. några bra italienska restauranger och barer.
  KRAM!

 • Helena skriver:

  Hej Bianca

  Kan du vara bussi och ge mig direktlänken till tröjan du visade i förra videon, den du köpt på Nelly. Blir jätteglad om du gör det. Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *