VECKANS PLANER:

img_1887-1.jpg
Foto: Josef Peyre 

TISDAG KVÄLL:

Inget är planerat än men tror det blir middag inne i stan med familjen + att jag försöker tvinga på mamma att ta oss in till stan NU för massage. Tidigare idag har vi filmat synkar hela dagen för er som undrar 🙂

ONSDAG:

1. Möte min säljare Nader angående samarbeten framöver, varav 1 jag tror ni verkligen kommer älska.. 🙂 2. Fitting inför reklamfilm jag ska spela in nästa vecka. 3. Super roligt möte för en super rolig tv-grej.

Kvällen består av en release fest för mina vänner NAUSE som precis släppt sin sjukt nya grymma singel ”Summer Hangover”. Sedan ska jag & mamma vidare till RIA Galan där vi är nominerade som Årets Profil 🙂 RIA Galan är en stor gala för alla i branschen så den sänds inte på tv eller så men hoppas såklart att vi vinner!

TORSDAG: 

Filma för ”Wahlgrens Värld” & sedan på kvällen ska jag på världens ballaste event…!!! Jag ska nämligen till Miss Clara 19.00 för att få träffa tjejerna bakom sminkmärket Real Techniques!!!! Jag är så sjukt stort fan till deras märke + att jag följer deras YouTube-video slaviskt!!  Vi ska käka middag där samt få snacka med tjejerna & lära oss allt om att bygga en business & förhoppningsvis snacka lite smink också.. 🙂

FREDAG: 

FÅR TILLGÅNG TILL LÄGENHETEN!!!!! + Att vi filmar hela dagen för Wahlgrens Värld. Vi ska då filma att jag får tillgång till lägenheten, att målare osv kommer och målar om etc… och sedan ska jag & Benjamin åka till Nonno&Nonna (farmor&farfar) för lite italiensk lunch hemma hos dem, ska bli sååå gott <3

LÖRDAG: 

Vill gärna äta brunch på Berns så ska försöka få med mig någon dit 🙂 Sedan fyller ALICE 21!! Så vi ska fira henne (såklart) med middag ett gäng tjejer på Österlånggatan 17 i Gamla Stan så det ska bli super mysigt!! Vädret visar sol och 23 grader också så hoppas på en toppen kväll <3

SÖNDAG: 

Ännu en helt ledig dag som jag försöker att inte planera någonting utan ta dagen som den kommer! Kanske köra familjemiddag hemma hos oss eller någon sånt najs, eller gå på bio!! Gå på bio vill jag göra <3

14 reaktioner på “VECKANS PLANER:”

 • Anna skriver:

  Ska du inte plugga för körkortet??? Släpp inte det nu när du är så nära!

  Hälsningar från tant som kört bil i 23 år… 🙂

 • Eva skriver:

  Jag undrar också hur det går med ditt körkort. Du måste plugga, verkar som om du prioriterar annat… Ge inte upp- du är så nära!!! Kul med din lägenhet, måste kännas underbart med eget boende.

 • Bella skriver:

  Åååh så kul med lägenhet! 😀

 • Alexandra skriver:

  Hej Bianca ! Längtar till Wahlgrens Värld , så spännande och få hänga med på ett hörn när du får din lght. Så mycket kul du har framför dig ? En liten fråga ; hur har det gått med ditt och Benjamins körkort ?
  Ha en härlig kväll söta du ❤️

  • Bianca skriver:

   Åh vad kul att höra 🙂 Det kommer nog bli en rolig & spännande säsong!

   Haha jadu det går sådär :/ Jag har gjort teoriprovet 3 gånger men jag har varit så nervös varje gång att jag kuggat på alla frågor de försöker ”lura” en på men ska plugga mycket nästa vecka när jag för första gången på 3 månader har mindre jobb och mer tid åt att fokusera på plugget för just nu är det mycket helt enkelt för mig 🙂

   Kram fina du <3

 • carina andersson skriver:

  Hej skulle bli glad för din hjälp med vad du använder för hårprodukter.För du värkar de mesta om hår och smink

 • Stina skriver:

  Hej! Vad är det för typsnitt du har använt i din headerbild där det står Bianca Ingrosso? 🙂

 • Vickan skriver:

  Hej!
  Jag ska till Malaga ( eller ja egentligen Calahonda!) vet inte om du varit där men har för mig att du var i Spanien under något avsnitt på eran tv-serie?! Om du varit där eller i närheten vet du någon riktigt bra restaurang? Även fast jag aldrig har ätit någonstans där du ätit verkar du ha stenbra koll på bra mat! Vill verkligen hitta något fint ställe att äta med min familj då detta blir första familjesemestern på flera år ?
  Detta meddelande blev alldeles för långt för den aktuelle frågan men tänkte ändå säga att jag älskar din blogg och allt däremellan!
  Xx

  • Bianca skriver:

   Hej! Tyvärr har jag aldrig varit i Malaga så kan tyvärr inte hjälpa dig :/ Mitt tips är att göra en FB status där du ber om hjälp, googlar restauranger i området eller kollar upp på Instagram 🙂

   Kram

 • Frida skriver:

  Hej! Vart kommer toppen/klänningen du har på bilden till detta inlägget ifrån? 🙂

 • SaraSongbird skriver:

  Wihoo! Ses imorgon på middagen 😀

 • Marielle skriver:

  Hej fina du!
  Om du har lust och om det passar, så får du jättegärna göra en vlogg när du ska på eventet med real techniques. Ha en fin dag Bianca ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *