FAVE IN MY MAKEUP-BAG

by terry 2

by terry

by terry 1
Köpt i Sturegallerian

Idag har varit en ganska hektisk dag! Har gjort massvis med ärenden som jag var tvungen att göra, spelat in en video till min YouTube-kanal, varit hemma hos mamma & hämtat saker, hämtat ut paket för ett samarbete jag ska fota snart och käkat lunch på Koloni (hett tips om ni vill äta nyttiga & goda sallader inne i stan, ligger på Biblioteksgatan).  Varit najs dock med en dag full av saker jag checkat av! Älskar att göra listor under dagen som jag kan checka av, håller ni inte med?!

Iallafall, jag var förbi Sturegallerian och kollade ifall de hade fått in mina favorit CC-serum ifrån ByTerry och Ä N T L I G E N så fanns den på hyllan, den är ju annars slutsåld överallt! Det är denna jag blandar in i min foundation varje dag för att få extra lyster & lite mer bränna än vad jag kanske egentligen har hehe…!

Så till er som alltid undrar hur jag kan vara så brun hela tiden, jag tackar denna ovan för det <3 Den är lite dyr, kostar 660kr men det är fanimig värt för jag använder den verkligen varenda dag!!

NU, fota en look och sen hem till mamma & laga köttbullar inför imorgon 🙂

PUSS <3

4 reaktioner på “FAVE IN MY MAKEUP-BAG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *