MIN MIDSOMMAR

midsommar 3 kopia

Vi började vår midsommar hemma hos mamma där jag försökte gå upp tidigt för att duscha, göra i ordning mig i tid, packa ner maten & väskorna. Det gick sådär…..

Alla andra vaknade 2h senare och var så sega att jag blev helt galen haha! Klassiskt familjebråk av all stress hade vi sådär som på varje midsommar & julafton haha.

TILLSLUT hade allt bytt om 1000 gånger, packat in allt i bilarna och vi var iväg 🙂

Byxdress ifrån Na-kd.com här (adlink)

midsommar 1

Tillslut kom vi fram till vårt vackra landställe <3 Ni ska få bättre bilder på hela huset + sjöstugan osv i en vlogg som kommer upp i veckan 🙂

midsommar 4

<3

midsommar 5

29d9a510-03ac-4c24-8c34-c2de9f36aed2.jpg

a8225483-817a-48c2-9839-ec7b49016a46.jpg

Tre generationer kvinnor & en morfar som gömmer sig bakom 😉

Min & mammas klänning är ifrån Zara för er som undrar!

midsommar

midsommar kopia

midsommar 3

midsommar 2

Vi hade med oss all mat så snabbt som F*N ställde vi oss i köket och kokade potatis, stekte köttbullar & korv och gjorde i ordning allt för midsommar lunchen

midsommar 2

41b11aa6-6876-48c5-9f79-368ca0dd5f41.jpg

4c83849f-86a9-4673-b92e-22eee7fa635e-1.jpg

midsommar 9

Fasen vad gött det är med svensk sommar buffe <3

f8d43d5e-b9e0-4374-9fd3-3946bfc17ce3-1.jpg

Min söta, gulliga, kloka & roliga lillebror <3

Min vackra mami med våra fake kransar i håret hehe… hann inte göra några innan 🙂

Ni läser väl mammas blogg också?? Ni hittar den här 

midsommar kopia

midsommar 11

midsommar 7

midsommar 8

midsommar 6

Efter lunchen fick jag ett ryck och dukade undan, diskade upp allt och städade i ordning köket. Är jag sjukt som säger att det var såå skönt att göra det haha?!

Iallafall, jag gjorde även i ordning slutet av dekorationen på den GRYMMA tårtan som mamma bakade och kom ut med både tårta & bullar till de andra 🙂

Sommartårta är verkligen min absoluta favvo tårta!

midsommar kopia 2

Tänk om livet var såhär gott varje dag 🙂

midsommar 10

Vi alla var ganska sega efter lunchen så istället för att leka massa lekar så drog vi ner till sjöstugan (bilden ovan är på bastun) för att chilla lite, lyssna på musik & hänga på terassen.

midsommar 1
Och där mös vi ett tag tills vi gick upp till de andra som satt på balkongen där uppe och hade lagat middag. Benjamin slängde fram guran och sen satt vi där och sjöng ett tag, sååå mysigt!! Som varenda midsommar avslutas <3

Så mysig midsommar hade vi igår!! Inte lika lekfull och händelserik som tidigare år då vi är betydligt många fler men jag gillar ju lugnet ute på landet så detta fungerade exakt lika bra för mig 🙂 Jag har ändå bara fokus på midsommar buffen & tårtan haha! Mammas tårta detta år var sååå god och så enkel!! Kanske ska be om recept om ni vill ha??

MEN nästa år vill jag faktiskt bestämma allt (kontrollfreak som jag är) och verkligen ha inplanerade lekar som vi spelar under dagen under blå himmel (förhoppningsvis), samt att vi går till dansstången här ute på Norra Lagnö och har picknick med saft och bullar. Så typiskt mig att redan börja planera inför nästa års midsommar haha….!!

NU sitter vi alla i vår nya sjöstuga (som ni kommer få se i min vlogg) och endast chillar. Eller ja, jag & mamma sitter och jobbar medan killarna är ute och badar bastu. Ser så nice ut men jag är sån badkruka så det kommer typ aldrig hända :/ Vi ska nog stanna här tills i eftermiddag, sedan blir det nog att åka hem igen för sen middag & film i soffan.

PUSS <3

30 reaktioner på “MIN MIDSOMMAR”

 • Gamze skriver:

  Bianca ….! det e något konstigt med din blogg .. bilderna laddar inte upp å texten ser konstig ut oxå !! dom e lixom inom ramen där bilderna egentligwn ska vara ??

 • Sara skriver:

  Vilken strl har du på klänningen från Zara?! Hemsidan säger att jag ska ha strl S men vill inte att den blir för stor..

 • amanda skriver:

  Vilka fin fina bilder:) Och vackert som vanligt ?

 • Verkar varit en helt perfekt midsommar! 🙂

 • Hilde skriver:

  Varför nämner du inte ens att Phillippe var där, jättekonstigt ju?

  • Malin skriver:

   Finns ju inte direkt nåt krav på att nämna alla som är med. Däremot känns det ganska dödsdömt om de försöker bli tillsammans igen. Ett förhållande som redan tagit slut 2-3 gånger känns inte direkt som något att bygga vidare på. Bättre då att släppa och gå vidare istället för att desperat hänga sig kvar.

   • Sofia skriver:

    Hobbypsykolog? Dessutom behöver det väl inte betyda att de är tillsammans bara för att de firar midsommar ihop. Jag tycker vi slutar spekulera och låter Bianca berätta om och när hon vill.

  • Bianca skriver:

   Förstår att det är jätte konstigt för dig. Men inte alls konstigt för mig och därför väljer JAG att inte lägga ut eller skriva om det 🙂

   • Alex skriver:

    Dödsdömt? Ja o min sambo har ochså haft distansförhållande , gjort slut två gånger vi med. Idag har vi hus och barn:)
    Låt bianca va , dom kanske vill ta de sakta fram, känna lite på de ?Kanske är endast vänner ? Fan sluta spekluera i privata frågor hos offentliga!
    Va glada för de vi får se istället!
    Hoppas du haft en fin midsommar bianca!

   • Hilde skriver:

    Fast det konstiga är inte att han är där, utan att du inte nämner det, om du nu missförstod. Typ ”och Phillippe kom förbi och firade en stund med oss…” hade räckt liksom, nu kommer det börja spekuleras osv, känns så onödigt…om det inte är precis det du vill förstås.

    • L skriver:

     Hilde, vem fan bryr sig?!

    • Bianca skriver:

     Men såhär ligger det till. Jag bryr mig inte om det börjar spekuleras för detta är ett känsligt ämne för mig och jag bestämmer helt själv när eller om jag vill nämna just detta 🙂

     Att du känner att det är onödigt är inte riktigt relevant för mig då detta är mitt liv och detta vill jag hålla privat för nu.

  • Ida skriver:

   Inte konstigt alls. Bloggare har inget krav på sig att dela med sig av varje liten gnutta av sitt liv. Philippe var där, ja än sen då? Det är väl bara trevligt om de är vänner ❤️

  • Ida skriver:

   Inte konstigt alls. Bloggare har inget krav på sig att dela med sig av varje liten gnutta av sitt liv. Philippe var där, ja än sen då? Det är väl bara trevligt om de är vänner ❤️ Såg förövrigt ut som en jätte mysig midsommar ??❤️????

 • mb skriver:

  Det är ju sällan skönt med människor som vill ha koll på allt och städa o fixa när alla försöker ha det trevligt, och som beter sig som att ingen annan klarar av någonting…

  • Bianca skriver:

   Haha jag gjorde det så ingen såg. Så du behöver inte ta sån stor slutsats att jag är en sån där jobbig städfreak

 • Millan skriver:

  Assa…jag har jattebra relation till mitt ex..aven introducerat min make till han! Menandes att han firat holidays med oss, aven med hans nya flickvan..sa vad ar det for konstigt om Bianca ar van med sitt ex (eller inte ex)? Forstar att hon valjer att inte skriva om hennes forhallande da sa manga har sa mycket negativt att saga. Benjamin umgas ju med Linnea och de ar inte heller tillsammans! Helt vanligt i mina ogon! Ibland funkar inte alla forhallande men det innebar ju inte att man ska forlora sin van/vanner pga att det inte funkar? Jag ar bastis med mitt ex men kar i min make!
  Jag gar in pa Biancas sida pga hennes stilrena look, mode, make up..hennes personliga liv? Who cares? Men tar in det hon bjussar pa..mat speciellt!
  U go girl! Dont change a thing!
  Fantastiskt omslag pa veckorevyn!!
  C

 • Agnes skriver:

  Hej! Du hade en superfin weekendbag på din instastory. Vart är den ifrån?☺️

 • Sandra skriver:

  Du gör helt rätt Bianca. Du behöver inte redogöra om alla som var där och varför de var där.
  Även om man bloggar får man ha privatliv.

 • Bella skriver:

  Så mysigt att fira midsommar med släkten! 😀

 • Lisa skriver:

  Du har absolut ingen skyldighet över vad du måste berätta på bloggen, vore bara kul för oss som har följt dig så länge & kikar in här dagligen om ni har hittat tillbaka till varann! 🙂 🙂 hoppas du mår super <3

 • Tina skriver:

  Klänningen från zara… Var får man tag på den. Kollat… Hittar ej..

 • Olivia skriver:

  Vart ifrån är skorna som du hade på dig på midsommar?? Såg de i din vlogg, suuper snygga!!

 • sandra skriver:

  Vet du möjligtvis vart soffan är ifrån som stod i ”båthuset”? letar febrilt efter en djup skön soffa och den såg ju jättehärlig ut!

 • Anna skriver:

  Du är så himla fin!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *