STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

båttur

Morbror Linus som är 40 år gammal men som ser ut som en 27 årig hunk haha! Ps. Han är singel tjejer 😉

båttur 8

unnamed

båttur 1

Vår nya båt. Älskar den <3

båttur kopia

båttur 10

Skärgården var så vacker just denna kväll!! Man är ju bara tvungen att bomba med bilder då 🙂

unnamed

Två hungriga barn redo för maaaaat!!

Klänning ifrån Na-kd.com, liknande här 

båttur 5

båttud 2

båttur 3

@benjaminingrosso 

båttur 4

W O W

båttur 6

båttur 7

unnamed

Mami <3

båttur 9
Kvalitets tid med familjen ute på skärgården <3 

Ny vecka idag och den kunde inte starta värre för mig haha! Vaknade upp med grövsta pms:n och bara där förstår ni tjejer mig nog..! Sen har allt bara gått åt helvete!! Allt tekniskt fel som kan hända har hänt. Filer har inte gått att skicka, datorn har stängt av sig av sig själv och jag då måste göra om allt men då är filerna helt plötsligt bort ifrån datorn så måste föra över det på nytt. Photoshop stängdes av i 1h och vägrade öppnade sig… alla sidor på Safari bara försvann och massa mer saker haha. Jag har varit GALEN och gråtit, skrattat & skrikit om vartannat denna morgon. Stackars Phillipe….!

Men men! Shit happens 🙂

Bilderna ovan är ifrån en fantastik kväll vi hade med familjen i veckan när vi tog vår nya båt ut till en världshus mitt i skärgården som jag inte minns namnet på nu tyvärr :/ Vi var alla småkusiner med Linus, mamma, Benjamin, jag och mormor & morfar. Så mysigt!! Älskar ju att åka båt och det var så mysigt på vägen hem när de somna haha, så gos <3

NU blir det sen lunch hemma, hörs sen.

PUSS <3

23 reaktioner på “STOCKHOLMS SKÄRGÅRD”

 • Karin skriver:

  Behöver du en KRAM sötis! ❤

 • Sofia skriver:

  Haha Grinda – står på kuddarna.

 • Cecilia skriver:

  Hahah va bara tvungen att kommentera din första bild. Linus är min drömman efter att ha sett Hundtricket 7 miljoner gånger, men jag är nog liite för ung för honom (jag är lika gammal som dig haha) snyft.

 • Bella skriver:

  Så fina bilder! 😀

 • Karin skriver:

  Fina bilder!! Men tyvärr så går det inte ladda upp dom när jag försöker läsa din blogg via Bloglovin utan endast när jag går in på din blogg via webbläsaren. Tänkte att jag ville kommentera det, eftersom det är så tråkigt att det inte fungerar, alla andra bloggar jag läser fungerar det prima på så jag tänker att det kanske är någon inställning som är fel? Eller hur funkar det för er andra när ni läser via Bloglovin? 🙂 🙂
  Tack för en mysig blogg! Kram!

  • Ida skriver:

   Jag kan inte heller se bilderna via bloglovin:( skitstörigt haha då man liksom måste klicka sig in på bloggen.. inte alltid jag orkar det ens så då skippar jag att läsa istället. Gud vilket i-landsproblem känner jag nu men när man liksom är van att läsa väldigt många bloggar på väldigt kort tid via Bloglovin så känns det som såå lång tid att ladda hela bloggen haha…

 • Anna skriver:

  Hej så fin blogg! Läser den gärna även om jag är äldre än du, 45! ?
  Har för mig att linfröolja (äta alltså) ska hjälpa mot pms. Men det kanske du testat. En matsked om dan.. tror jag, googla påt vetja!
  Kram

 • Melinda skriver:

  Måste bara fråga vad det är för kamera du har? 🙂
  Så hiiiimla mysiga bilder! <3

 • Pernilla skriver:

  Jag har alltid haft ett extra öga för Linus men HUR träffar man på denna goding in real life? Han verkar vara så genuin och äkta. Rollen han gjorde i 30 grader i februari var bara SÅ bra. Och jävligt sexig look hade han i sin brunbrända kropp 😀 Jag är 37, va tror du? Har jag någon chans? 😉

 • M skriver:

  Haha precis som en annan skrev har jag också haft ett gott öga för Linus sen jag såg hundtricket för x antal år sedan :p Hade ju inte bangat, även om jag är 12 år yngre 😉

 • Linda skriver:

  Haha, Linus är ju ungefär drömmannen! Gillar killar som liknar honom också hahaha. Synd att han inte är 27 på riktigt
  Mvh tjej 21 år

 • Gertrude skriver:

  Detta får mig o sakna västkusten såååå mkt!!!!!!

 • Malin skriver:

  Hövva gör pms o teknikstrul.
  Ja, snygg är han, din morbror 😉
  Vackra bilder du tar!

 • Madeleine skriver:

  Efter jag sett Maria Lang filmerna så insåg jag att Linus är mannen i mitt liv ?

 • Anna-Lena skriver:

  Skicka han till Norrland ba ?

 • Pernilla skriver:

  Men vänta lite nu, väldigt många som är efter Linus nu, det är väl turordning hoppas jag??? På min lapp står det nr 1 så brudar, rätta er in i ledet och ställ er i kön för jag har första tjing!!! 😉 <3

 • Linda skriver:

  Hej! Bianca du och din mamma är så grymma i Wahlgrens värld. När jag ser programmet blir jag så glad!!! Din morbror är ju jättefin och säkert supertrevlig! Jag är själv 36 år och är singel. Kram Linda

 • Krister skriver:

  Jessica och Linus Wahlgren var ju gifta och ihop i 10 år (?).
  Fråga Jessica varför dom skildes…

 • ann skriver:

  Såå jättetrevlig film….härligt att du delar med dig, ni är en härlig familj!! Kul att följa!! Phillipe och du är som skapta för varandra, såå fina ihop, hoppas ni planerar fina år tillsammans och har det gott och är rädda om varandra, allt gott!!

 • Erika skriver:

  Men så härligt det ser ut 🙂

 • Sara skriver:

  Men alltså PAX PÅ LINUS!!!!!!!

 • M skriver:

  Vi är flera som gääääääärna dejtar Linus! Han verkar så fin. Sen skadar det ju inte att han är hunkig som få.
  /27 år och singel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *