SUMMER DRESSES

— I detta inlägg förekommer det adlinks — 

collage dresses
Rosa volang klänning här  // Rosa klänning med print här  // Rosa off shoulder klänning här  // Blå klänning här // Blommig klänning här  // Rosa v-ringad klänning här 

Ännu mer kläd inspo kommer här 🙂 Mina favoriter är nog den ljus rosa volangkänningen med rosetten i midjan + den blommiga klänningen!! Sååå fina! Ni hittar till alla klänningen i länkarna under så ni vet 🙂

Idag står detta på schemat: Tidig frukost på Nybrogatan 38 med Kanal5, sen till lägenheten & filma för ”Wahlgrens Värld”, efter det är det dags för mig & Phillipe att sätta ihop min garderob…. får se hur det går haha! Förhoppningsvis blir det första middagen i lägenheten också. Pizza + öl på golvet är ju givet!!

Självklart filmar jag allt detta till en flyttvlogg som förhoppningsvis kommer ut nästa vecka! Är ni taggade på att se lägenheten??

Glöm inte att kolla in här senare idag för en ny vlogg 🙂

PUSS <3

10 reaktioner på “SUMMER DRESSES”

 • Amanda skriver:

  Hej fina Bianca!
  Det är såååå kul att kolla på din youtube kanal! Längtar till nästa video. Längtar också till ”Wahlgrens värld”? Hoppas du blir nöjd med din lägenhet!???
  Du är bäst! Kram?

 • Elsa hjelmgren skriver:

  Du bad om video ideér på snap, så det skulle va roligt om du gjorde en challenge typ smoothie challenge med Phillipe, Benjamin eller din mamma❤️❤️

 • Reb skriver:

  Så spännande att se din bostad och all inredning ??

 • Felicia skriver:

  Jag lääängtar ? Vill såååå gärna se dina flyttvloggar Bianca?

 • Madeline skriver:

  Älskar den blå off-shoulder klänning, sååå synd att den är alldeles för dyr för min plånbok som student utan sommarjobb…..

 • Rebecca skriver:

  Är såååååååå taggad på att se flyttvloggarna och bilder från lägenheten!!??

 • Annette skriver:

  Jättekul att se dina vloggar!!Du är duktig, härlig o roolig!!!! Och så glad att du o Phillipe hittat tillbaka till varandra!!

 • petra skriver:

  Hej Bianca! Först jag älskar din blogg och instagram! Vill säga att jag följer dig för att du är en cool ung kvinna som verkligen ger oss läsare allt! Att du beskriver om du tar en paus från den sociala världen för att du känner att du faktiskt behöver det. Att du är som vilken tjej som helst <3 Det ger mig inspiration i vardagens alla problem så jag vill bara säga tack<3 och jag önskar dig all lycka 🙂 PS du är en riktigt härlig tjej och jag älskar dina youtube klipp och kan inte vänta tills vi får se dig o din familj i höst på tv 😀 Hoppas du får en underbar och glad sommar!

 • Ida skriver:

  Hej!
  Jag vill bara säga att jag älskar ert program ”Wahlgrens värld”. Känner verkligen igen mig i din och Pernillas relation. Jag älskar min mamma och vi är väldigt nära men samtidigt blir jag GALEN på henne och stör mig på det mesta. Ibland känner jag att ett break vore bra…
  Kram Ida

 • Erika skriver:

  Den blå klänningen är ju jättefin 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *