MIN BÅSTAD HELG

— Detta inlägg innehåller adlinks — 

mercedes båstad

I samarbete med Mercedes så åkte jag, Alice, Maja & Linnea ner till Båstad i denna snygga bil. Vi öste på med hög musik så jag & Linnea som satt där bak hade nästan huvudvärk av den starka basen efter ett tag haha.

Jumpsuit ifrån Nelly.com (liknande här, på rea nu)

Summer On Festival - Photo by Fabian Wester 33

Summer On Festival - Photo by Fabian Wester 31
Foto: @fabianwester 

Vi kom fram sent på fredagen så vi drog direkt till hotellrummet, gjorde i ordning oss snabbt och sen drog till festivalen där vi hade eget bord.

båstad summer on

Festivalen ligger precis ovanför stranden i Båstad så vi hade super vacker utsikt både över vattnet och över festivalen 🙂

Summer On Festival - Photo by Fabian Wester 8
Foto: @fabianwester

Mina älsklingar Linnea & Alice <3

Min jeansjacka kommer ifrån Zara & choker här 

Summer On Festival - Photo by Fabian Wester 14
Foto: @fabianwester

Min fina bror @benjaminingrosso kom förbi under fredagen och hängde med oss samt sov över på natten. Han hade nämligen ett gigg dagen efter nära så han överraskade faktiskt oss med att bara dyka upp på hotellet 🙂

båstad summer on 1

Vi beställde upp pizza att dela på som blev vår middag. Riktigt gott som vi avnjöt i vår lilla solbädd 🙂

Summer On Festival - Photo by Fabian Wester 7

Summer On Festival - Photo by Fabian Wester 28
Foto: @fabianwester 

Under fredagen blev jag riktigt kalas full….! Vi drog till Pepes & Kristallrummet efteråt där jag bestämde mig för att ha bord… ingen bra ide! Jag såg dubbelt och trodde notan gick på 35.000kr så började gråta haha!!

Därefter hade vi efterfest på vårt rum till tidigt på morgonen innan vi alla däckade. En riktig festival kväll helt enkelt men alldeles för mycket alkohol för Bianca!

Fun fact också är att mitt från ingenstans så fylldes vårt bord med ca 10 st äldre men som skymde vår syn till festivalen OCH som bad oss stå still och lugna ner oss. Visade sig vara Prinsen och hans gäng med livvakter. Går man in på någons bord och tar över all plats så vi varken kunde dansa, ha kul eller se något av festivalen så kan man inte riktigt be dessa människor lugna ner sig tycker jag. Då får man gå någon annanstans, även fast du är prins 🙂

båstad summer on 3

Dag 2 så bjöd Mercedes in till brunch uppe vid solbäddarna där de dukade upp med fruktfat, rose & grym musik av min bror @oliveringrosso som spelade. Tyvärr var det rätt tidigt så det hann inte komma så mycket folk då men hans gigg var SÅ FETT!!

Eftersom att jag var där som ambassadör för Mercedes så fick jag även träffa ägaren och hela hans familj, så söta och trevliga.

Frukt var exakt det jag behövde också på bakisdagen. Jag är en sån som typ endast har cravings på sött & fräscht när jag är bakis… vill aldrig ha pizza eller sånt.

img_5392.jpg

Några utav bilderna jag tog med er som ni taggad mig i på instagram 🙂

Summer On Festival - Photo by Fabian Wester 41

Summer On Festival - Photo by Fabian Wester 36

Summer On Festival - Photo by Fabian Wester 40
Foto: @fabianwester

Mina fina <3

Läs hennes blogg HÄR 

Summer On Festival - Photo by Fabian Wester 37
Foto: @fabianwester

Jag & Fredrik Strebel, han som har Summer On Festival varje år. Han är så jädrans skön och härlig, tack för 2 grymma dagar Fredrik 🙂

båstad summer on 2

Jag vet tyvärr inte var Alice byxdress kommer ifrån men gå in på hennes blogg & fråga henne där vetja 🙂

Summer On Festival - Photo by Fabian Wester 39
Foto: @fabianwester

Glad brud.se haha!

Min topp vet jag tyvärr inte var den är ifrån men kaftanen är ifrån Zara för er som undrar.

På lördagen var jag SÅ trött. Så efter eventet så gick vi tillbaka till rummet ett tag och chillade & satt på balkongen och snackade om allt mellan himmel & jord. Sen tillbaka till festivalen för att se de sista och sen utgång. Den bangade jag för jag var så pass trött och otaggad så jag gick faktiskt hem och la mig i sängen.

Runt 01.00 så joinade Alice mig och sen låg vi där och pratade om hundar, döden och livet fram till 05.00. Jag kan säga att det var 4h av konstant gråtande haha! Vi kom verkligen varandra så mycket närmare där och herregud vad jag gillar den bruden! Så fin på alla sätt <3

Summer On Festival - Photo by Fabian Wester 13

Summer On Festival - Photo by Fabian Wester 15

Fina Gertrud <3

Summer On Festival - Photo by Fabian Wester 47

Summer On Festival - Photo by Fabian Wester 49

Snygga brudar man hänge med då!!

Jossan, Gertrud & Elin som alla bloggar på Nouw

Summer On Festival - Photo by Fabian Wester 70
Tack Summer On Festival & Båstad för en grym helg 🙂 

Här har ni mina bilder ifrån helgen i Båstad och tacka fan för Fabian för jag var SÄMST på att ta bilder…! Så dålig bloggare haha. Jag skulle ha filmat en v-logg också men jag vågade inte ta med min kamera (den är för dyr för att riskera att tappa där) men ALICE filmade en v-logg så väntar tills den kommer ut så får ni se den istället 🙂

Vi hade så kul och jag, Maja, Linnea & Alice är en riktigt härlig grupp tillsammans. Och som jag skrev innan så träffade jag ju på så många av er vilket jag alltid älskar och uppskattar när ni kommer fram. Men det blev nästan läskigt där ett tag då jag knappt kunde röra mig hehe. Och jag är verkligen inte van vid den typen av kaos med folk som vill ta bilder eller kramas men det är när killarna kommer in i farten, och med lite alkohol i sig… de blir rätt hysteriska haha! Men som sagt, ni är så fina när ni kommer fram och överöser med kärlek <3

Är ni sugna på en festival nästa sommar som andas sommar, fest blandat med skärgårdskänsla så är Summer On Festival perfekt för dig.

PUSS <3

57 reaktioner på “MIN BÅSTAD HELG”

 • Karin skriver:

  Usch för prinsar o prinsessor ta över bara så där. De är inte något mer än ni vi är skapta på samma sätt. Vad IRRITERANDE. Kram ?

  • Helena skriver:

   Må så vara att de bara är människor, men man är ju naiv om man inte fattar att de är mer utsatta än många andra och att det ställer högre krav på säkerheten. Tror inte många skulle vilja byta med dem och vara ständigt påpassad, aldrig få vara ifred och synas med lupp om allt man gör. Så nej, inte speciellt synd om Bianca och de andra som fick dämpa sig lite. Även om det säkert är svårt för unga tjejer som älskar att falsettskrika och göra duckface.

   • Bianca skriver:

    Grejen var ju att de gick in på vårt bord…..

   • Karin skriver:

    Förstå de med säkerhet och allt. Skulle aldrig byta med dem som du skriver. Men deras sätt att ta över bara här kommer vi vet att de är inte just prinsen som sagt det. Sen ser jag inte riktigt varför vi ska dessa kungligheter. Tycker fortfarande att de var irriterande mot Bianca o hennes kompisar!

    • Helena skriver:

     Huruvida vi ska ha monarki eller inte är ju en helt annan fråga och har ingenting att göra med att Carl-Philip festar i Båstad. Tror nog Bianca och hennes kompisar överlevde detta trauma att de fick dämpa sig lite, så vi behöver inte vara oroliga.

   • Mirca skriver:

    Varför tycka synd om prinsen? Allt är 100% frivilligt!
    Han kan avsäga sig sina titlar när som helst så slipper han att vara påpassad hela tiden av sina försörjare.
    Bara att ta en kölapp på Arbetsförmedlingen och sen försörja sig själv.
    Men, men, hittills har han tydligen inte mått så dåligt av sin högtidliga tillvaro. Cherry picking!

  • Gabriella skriver:

   Ungefär lika IRRITERANDE som alla dessa Wahlgrens som dyker upp överallt och alltid ska synas och ta plats.

   • Bianca skriver:

    Ja GUUD vad irriterande med människor som följer sina drömmer och jobbar med saker de mår bra av. Verkligen såååååå irriterande 🙂

    • Hilde skriver:

     Det som är irriterande är när brudar tycker de är för balla, snygga eller ”kända” för att visa hänsyn. Gapa och skrika och förstöra för andra, nä vakna tjejer. Ni är inte universums mittpunkt…

   • Hanna skriver:

    Haha, ja men precis! Finns det någon familj med mindre integritet? Men kanske ett måste när man inte kan skaffas nån utbildning. Då får man leva på att sälja ut sig själv och sitt privatliv.

    • Asterixia.se skriver:

     Och kommer ni hit och skriver sura kommentarer!

    • Hanna skriver:

     Hahah alltså va??? Skämtar ni?? Är så tydligt att det ni skriver bara är ett bevis på avundsjuka! Gå ut och lev istället för att lägga energi för att klanka ner på andra för att de är lyckliga och glada!! Vet ni om hur mycket energi det tar att gå och vara irriterad på någon/något? Omvandla den till positiv energi istället. Det blir så mycket bättre och alla blir så mycket gladare då. Tips! 🙂

 • Karin skriver:

  Bianca förlåt att jag skrev så du får skit kommentarer det var inte så bra. Kram

 • Sofia skriver:

  Måste bara fråga som en inbiten mercedes-tjej, träffade du verkligen dem som styr hela mercedes benz? (Tyskar) och inte dem som äger koncernen som du fick låna bilen ifrån? Hoppas ni hade kul i Båstad 😀

 • Ewelina skriver:

  En sak som jag inte riktigt förstår, ni som stör er som satan på allt i denna blogg.. vafan läser ni den för?? Ni kommer ju aldrig att bli nöjda. Är det inte gnäll om dåligt uppvisning av hennes pojkvän så är det en liten rad i texten som är fel.. ett kort togs vid fel tillfälle och ni bygger ihop en story som inte ens existerar.
  Är det svartsjuka eller bara ett allmänt tråkigt liv där ni måste kritisera andras för att lyfta er själva?

  Jag hade blivit vansinnig om någon tog över mitt bord/gick in på mitt bord och då spelar det ingen roll vem det är! Om dom är så rädd om prinsen så hade dom ju kunnat bokat ett eget tidigare.

 • Elin skriver:

  Hittar inte kaftanen på zara.se?! Ser superfin ut kan du hjälpa mig hitta den

 • Anna Bergquist Lööw skriver:

  Älskar er Wahlgrens ??

 • Bobbo skriver:

  JAG ÄLSKAR ATT DU INGET SÅG PGA PRINSEN & CO!!!
  Det kan du ha din bortskämda wannabe-n00b!!! ;-))

 • Sunny skriver:

  Min erfarenhet av prinsen är inte heller så trevlig. Jag var på Tierp Arena för några år sen där han tävlade. På pausen brukar vi gå och titta på dessa häftiga bilar och prata med teamet (är motorintresserad) Där vi plötsligt hamnade vid prinsens tält. Eftersom han råkade titta på mig så sa artigt: Hej. Men det han gjorde var att typ halvblunda och svänga bort ansiktet med ett sur-liknande min på det snobbigaste sätt som finns. Det kändes inte ok att få ett sådant beteende från en prins! Det skulle vara fint med ett Hej svar, som alla andra säger.
  Kram till dig!

 • Sandra A skriver:

  Hej Bianca , ja även om man är prins så kan man ju boka ett eget bord i tid jag håller med dig Bianca jag tycker att det var riktigt dåligt gjort, och sen be er lunga ner er och vara tysta men det var ju festival, som partar på, jag hoppas att du kommer att få en ursäkt av dom sen, det var dåligt.
  Hoppas att du hade roligt i alla fall, Och jag kan inte förstå varför man går in på den här bloggen och skickar en massa klagomål på dig Bianca har man inget bättre för sig , dom vill bara dra igång bråk , tycker att det är taskigt gjort , jag gillar din blogg och jag ser fram emot säsong 2 på Wahlgrens Värld
  Hoppas att det går bra med försäljningen kram

 • Sandra A skriver:

  Hej
  Bianca jag har kollat på din fina sminkningsvideo jag undrar vad dina fina läppennor heter vad är det för nr på Lumene pennan och vad heter den från Bobbi Brown ?? skulle bli jätteglad för det var riktigt snygga färger
  kram ha det gott

 • GöromGörrätt skriver:

  Lustigt det här. När svenskar reser till Båstad och tror dom är rika och lyckade. Det finns miljardärer ute i världen som skrattar åt människorna i Båstad. Jämfört med deras rikedomar framstår Båstad som fattiglappar. Wannabees. En samling människor som inte kan klä sig flott. Man kan tro ni köpt kläderna på HM allihopa. Nä ska ni leka med jetsetet får ni blöj brats allt börja tjäna lite pengar och köpa en tjusig båt. Annars blir det lätt så töntigt.

 • Tina skriver:

  Så det var ingen som skulle sitte ved det bordet da, siden de skygget for dere? Hvis det var så ille, kunne dere bare flyttet dere.

  Snakker om bortskjemte jenter

 • Malin skriver:

  Grattis! Så fick du en Expressenartikel på ditt gnäll mot prinsen. Men det är klart, kan ju inte gå alltför många dagar utan någon Wahlgren i pressen. Vad ska ni då leva på?

  • Jago skriver:

   Men Malin arför inte bara strunta i vissa kändisar om dom irriterar dig, då blir både du och dom gladare, livet är för kort för att gnälla över saker som inte betyder något i slutänden, lägg ner din energi på viktiga saker istället

  • Hovet skriver:

   Vi vill inte kommentera detta påhopp.
   Men vi läser Expressen i smyg på vår utetoa.
   Fy bubblan Beyonce Wahlgren.

  • Ewelina skriver:

   Det var ju jävligt härligt att hon hamnade där satt du fick något att läsa och reta dig på en stund Malin:) till och med skriva in blogg adressen och lägga en kommentar;)

 • fredrik skriver:

  Till alla negativa här. Nummer ett detta är en blogg och vill du inte följa den så finns det andra att läsa. Att media tar citat ur bloggar för scoop är inget nytt. Tänk förre innan ni skriver dessa negativa kommentarer, hur kul skulle det själv vara att läsa sådanna?

 • Thomas Johannessen skriver:

  Herregud… At det går an å klage på noe slikt. Oppgulp.

 • Andreas skriver:

  Hej, Bianca. Jag läste om din situation med prinsen och hans livakter på festivalen. Du ska veta att jag står på din sida därför att budskapet du förmedlar i det du sa till dem handlar om kvinnors lika värde att se festivalen. Männen ska inte tro att de ska styra kvinnors rättigheter. Alla vi människor som sköter oss har lika rättigheter i samhället oavsett kön eller bakgrund som känd prins/prinsessa eller utlänsk. Samma regler gäller alla. Då ska inte en prins tro och ens livakter tro att de ska bestämma vart ni ska sitta eller vad ni ska se. De ska inte häller bestämma hur livliga ni får vara när de är det själva.

  Därför blir jag så arg när folk skriver om att du är bortskämd och bla, bla, bla. Det handlar ju inte om det. Det handlar om att vi är människor allihop och att det är männen som försöker ta övertaget av kvinnor och att alla människor är inte helt perfekta själva när de säger åt en vad en annan ska göra som de inte är bättre på själva att göra rätt för sig. Så att det var bra att du sa ifrån tycker jag.

  Ha det bra?

 • Sanna skriver:

  Fan vad grym du är!!! Helt rätt! Prins eller inte..Håller helt med.????
  Kram

 • A. M. De Szatmar skriver:

  Ni som skriver borde själva skaffa er en utbildning, inte direkt diplomatiska kommentarer mot Bianca! Är det verkligen konstigt att man har krav på att en prins ska kunna bete sig? 1) Han ska föreställa kunglig och ha levt enligt/och lärt sig någon form av vett och etikett men å andra sidan var ju att lära sig, inte hans starkaste sida 2) Han skall vara en förebild med tanke på att han i viss mån representerar Sverige och (tyvärr) en kungafamilj och då borde det även höra till att vara ödmjuk. Det han gjorde var extremt ohyfsat och rude 3) Vanliga ”dödliga” fattar att man inte bara går på någons bord som en virvelvind, som någon annan bokat och betalat för, planerat och sett fram emot att ha en trevlig kväll. Då är ju syftet och känslan med denna ”aktivitet” förstörd när någon kommer och beter sig illa, oavsett om man heter Wahlgren eller Svensson. Krav 1) och 2) hade man ju också haft på någon om inte råkar vara en prins! Så förstår inte varför alla talar om att Bianca skulle lidit någon form av trauma. Det handlar om respekt och han om någon skall bete sig ute. 3) Gillar verkligen artikeln på msn: ”oavsett man är förmögen” hahahaha ja… eller hur på skattebetalarnas allmosor… 4) en (riktigt) förmögen person vet oftast hur man beter sig och är artig samt inte behöver skylta och påvisa varken sin titel eller sina pengar (nu tillhör ju inte prins Carl Philip en av de förmögnaste riktigt men ok, låt honom och hans ego tro det (Apanaget ligger på 130 miljoner och deras totala förmögenhet landar på 340 miljoner). Han har varken stil eller vett.

 • lisbeth skriver:

  tyvärr så är det så det fungerar, dem som har makten gör som dem vill. Det är det äckligaste av allt. kändisar, politiker etc etc som utnyttjar sin ställning och beter sig som svin gentemot andra.

 • Mona skriver:

  Heja Bianca du äger!!!

 • Mona skriver:

  Heja Bianca du äger!!! Gillar ditt civilkurage ?
  Kramar från Mona

 • Emma skriver:

  Hej fina Bianca! Jag undrade bara vilken storlek du har på jeansjackan?? Kram <3

 • Anita skriver:

  Obildad och outbildad!
  Kanske kan du som halvitalienare komma med på en SFI-kurs

 • Marie skriver:

  ??? Bravo Bianca! Veckans skörd av Wahlgrens i pressen är fixad. Du kan ni andas ut denna vecka också och du slicka såren och bearbeta din hemska upplevelse och ”förstörda” fest. Vad blir det nästa vecka tro? Pernilla har fått en maska på strumpbyxorna? Benjamin köper sushi? Er hund har ont i tassen? Den som lever får se!

  • Jennifer skriver:

   Men snälla nån, låt Bianca vara! Om man inte har nåt snällt att säga kan man vara tyst. Blir så förbannat trött på troll som sitter bakom sina skärmar och spyr galla omkring sig! Din kommentar osar av bitterhet och svartsjuka, mår man bra i sig själv har man inget behov av att trycka ner andra!

   Jättefina bilder Bianca, det verkar som ni hade väldigt roligt ? Jag hade reagerat på precis samma sätt som du, bryr mig inte om man är prins eller president of the USA!

 • Caroline skriver:

  Ni måste ju gilla att läsa detta ! Vrf hade ni annars gått in och läst haha .

  Skit i idioterna Bianca !! You ROCK!! ?

 • carro skriver:

  35 000 kr gick notan på skriver du? Jesus och du började gråta men seriöst, inte behövde väl du betala den???

  • Emmy skriver:

   Hon skrev: trodde notan gick på 35000 kr. Men det gjorde den tydligen inte! Eftersom hon skrev att hon såg dubbelt var det väl 3500 kr elr ngt! ??

 • Rebecca skriver:

  Hej fina!
  Vilken storlek har du i jeansjackan? KRAM

 • Maria skriver:

  Bianca förlåt att jag skrev så du får skit kommentarer det var inte så bra. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *