FROM MY PHONE

göteborg bianca

bianca göteborg

Some snaps from my phone (Iphone 7+) 

Onsdag idag och herre vad veckan går fort, förstår inte hur tiden kan gå så fort när man chillar som jag gör just nu haha. Menmen jag klagar inte 🙂

Min morgon har sett ut som ovan (förutom solnedgång bilden som togs igårkväll när himmelen var magisk och rosa). Vi vaknade ganska sent, chillade ute i solstolarna, åt fruskot vid poolen och fortsatte sedan chilla i soffan ute. Till frukost blev det 2 mackor, ena med skinka, keso & basilika på, andra med salami, salladsblad & brie på + kvarg med bär & honung <3 Juste får inte glömma ägget också, sååå gott!!

Nu ser planen ut som så att Phillipes föräldrar ska åka till Palma idag (så avis på att de ska till pappas restaurang LaPerla i veckan 🙁 Känns som hela Sverige är på hans restauranger dessa veckor haha)  så Phillipe ska skjutsa dem till flygplatsen och sedan jobba i några timmar i deras butik Tessie här i Gbg. Under den tiden har jag tänk jobba lite + ta en lång powerwalk och om jag hinner se ett avsnitt av ”Vikings”. Är ju besatt av den serien och får nästan panik när jag inte hinner se iallafall 1 avsnitt om dagen haha. Blir väl så när man börjar knarka en serie…! Herregud jag kollade ju typ säsong 1 + 2 av SKAM på typ 3 dagar haha!

Hörs senare, PUSS <3

21 reaktioner på “FROM MY PHONE”

 • Felicia skriver:

  Vilken fin morgon du haft! Vill besöka din pappas restaurant någon gång☺️

 • Gertrud skriver:

  Skam o Vikings e segt. Däremot Lotta på Liseberg gillar jag inte alls. Att förstå drakarna på Game of Tugg e intensiv trist.
  Goodloving på dig du o dom

 • Linda skriver:

  Rekommenderar du att boka bord på din pappas restaurang? Vill dit i slutet av augusti, vi är 2 personer. Eller kan man bara komma dit ändå? 🙂

  • Bianca skriver:

   På sommaren måste du boka bord. Helst 1 månad innan då det är konstant fullbokat 🙂

   • Linda skriver:

    Okej, tack! ??

   • Sofie skriver:

    Vi tänkte gå dit till helgen och kollade upp om det var kört. Det visade sig att det inte alls var fullt utan fanns både fredag och lördag kväll. Så det slutade med att vi inte bokade något alls då vi var lite oroliga att vi skulle vara ensamma där 😉

    • Bianca skriver:

     Ensamma på LaPerla…..?? Det har jag aldrig hört någon vara

     • SOFIE skriver:

      Haha nää inte jag heller men vi bokade faktiskt aldrig. Vi kanske får ångra det surt i fall vi får för oss att vi ändå ska gå dit…DÅ är det väl fullbokat bara för att haha…Nåväl har kollat in stället och det ser otroligt läckert ut!!! En sak jag tänkte på, din pappas frus dotter (by the way WOW vad vacker hon är), är du kompis med henne? Har aldrig sett dig nämna henne någonstans så jag visste faktiskt inte att hon existerade förrän vi började prata om LaPerla. Vet du om hon har någon blogg?

  • Jossan skriver:

   Vi var på Mallorca förra veckan, det va fullt på båda restaurangerna. Vi ringde och kolla en kväll och då fanns det ETT bord men endast för 2 pers och de va bara för att någon avbokat i sista sekund. Vi ville dit igen nästa kväll för de va såååå god mat men när vi ringde den kvällen så hade dom inget 🙁 så ja du måste boka långt innan om du vill vara säker, visst du kanske har tur om någon avbokar men det skulle jag inte chansa på då dom har så jävla god mat!

 • Lowa skriver:

  Bianca! Jag bara måste fråga, om din kamera! Vad heter modellen och vad använder du för objektiv? Är du nöjd?

  Jag funderar på att köpa en ny, så skulle uppskatta GALET mycket, om jag fick en liten hint om din – tycker dina bilder levererar superfin skärpa!!

  Stor kram!

  • Bianca skriver:

   Jag använder mig av en Leica Q med ett fast objektiv som är på. Jag är super nöjd med för det priset så hade jag nog förväntat mig bättre, den kostade ändå 42.000kr.
   Jag hade nog köpt en system kamera ifrån Canon eller Nikon och köpt till ett 35mm objektiv till det. Blir exakt lika bra bilder för dubbelt så lite pengar 🙂

   Puss!

 • Sandra skriver:

  Hej
  Bianca jag läste att du övervägde att sluta blogga för att det var så mycket negativa skriverier, jag tycker om din blogg(även Pernillas) jag hoppas att du fortsätter att blogga det är så roligt det du gör med restaurang tips och kläder smink mm jag hoppas att folk slutar att skriva elaka saker helt enkelt jag förstår inte varför man måste vara taskig och elak, ska bli roligt att f se säsong 2 av Wahlgrens värld hoppas att det blir många säsonger med er älskar hela er härliga familj, skulle vilja fråga vad dina fina läppennor i din fina sminkvideo har för nummer och namn jag uppfattade att det var en från Lumene och en från Bobbie Brown men vad har dom för namn på färgerna eller nummer ?? tack snälla
  Ha det så gott kram och hoppas att du fortsätter blogga kram

 • Ida skriver:

  Vilka härliga bilder 🙂 Frukosten ser såå god ut!!!

 • T skriver:

  Jag vill bara skriva några rader om ditt inlägg ang vad du äter.

  1 Jag är runt 40 har barn i din och dina syskons ålder!

  2 För mig får du äta prick vad du vill, hehe!

  3 Allt du äter ser ut som det jag äter och jag mår prima!

  4 Du är snygg, ROLIG, snäll, och duktig på att städa! Bla

  5 Jag kollar Wahlgrens värld varje kväll och har väl sett säsongen några gånger nu? Längar till nästa säsong!

  6 Skit i alla surtanter dom är bara avundsjuka för att dom inte fick en dotter som dig!

  Så det var mina rader, hoppas det kan pigga upp!
  Ne nu ska jag kolla om säsong 1 IGEN… kram

 • Lisa skriver:

  Kul med frukost & lunchtips och så tycker jag!
  Tips på något gott & nyttigt bröd du brukar äta? 🙂

  • Bianca skriver:

   Jag äter mycket dansk rågbröd, annars äter jag mycket fröknäcke som är super gott, jag tycker tom att det är godare än vissa knäckebröd.

 • SOFIE skriver:

  Ok jag upptäckte just din kusin.Inte heller här hade jag någon aning om att hon existerade. Paloma. Fasiken vilka gener ni har i släkten!!! 😀 Umgås ni något?

 • Erika skriver:

  Härligt 🙂

 • Thao skriver:

  Oj så morro å lese at du ser på SKAM. Hvem i SKAM er det du liker best? Digger bloggen din Bianca!

 • Erika skriver:

  Osten på mackorna ser supergod ut!

 • Frida skriver:

  Ikväll ska vi till La Perla och vi längtar såååå!
  Kram <3
  Skrev även ett DM till dig häromdan på insta:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *