MYSKVÄLL

myskväll

myskväll3

myskväll4

myskväll11

myskväll5

myskväll1
myskväll2
myskväll9

myskväll7

myskväll15

myskväll10

myskväll13

myskväll8

myskväll6

myskväll14

myskväll12

Myskväll delux igårkväll med min älskling <3 

Godendagen! Hur mår ni alla? Själv mår jag super!! Lite träningsvärk i mage och ben + hår som blir fettigt efter 1 jädrans dag haha men annars så är allt prima ballerina, jag ska inte klaga 🙂

Speciellt inte efter vår fantastiska middag ute på terassen igår. Ser ni hur magiskt det såg ut?! Min kar kan laga mat han!! Det blev grillad majs kycklingbröst, sötpotatis och lök med en fetaoströra på fetaost, crème fraîche, gräddfil, vitlök, olivolja, honung, mynta, salt och peppar. SÅ GOTT!! Till det gjorde vi den enklaste sallad (jag föredrar en enkel sallad istället för massa tomat & lök och skit på) med endast salladsblad, rädisor, olivolja (fruktig olivolja), vitvins vinäger, citron & salt.

Efter middagen satt jag och jobbade till typ 01.30 med att redigera dessa + andra bilder medan Phillipe kollade på Seinfeld. Precis så som det är just nu faktiskt haha, jag sitter och jobbar vid köksbordet & Phillipe sitter i morgonrock i soffan och kollar Seinfeld.

Idag har vi börjat dagen med en brunch ute vid poolen och planen var egentligen att få lite färg idag och bada men det är molnigt idag så det blir en tur in till stan för att kolla lite butiker samt äta lunch inne i stan istället. Senare ikväll blir det ännu en kväll med hemlagat, varför inte liksom när man har en kock i hemmet 🙂 Ni får se allt detta i ett senare inlägg.

Hörs senare, PUSS <3

14 reaktioner på “MYSKVÄLL”

 • Anna skriver:

  Åh, vad mys!! ? kul att du lägger upp mat, aldrig fel att få lite tips ? + att de som ska hålla på att klaga kanske fattar att du äter varierar. Bara för man kanske inte äter så mycket kolhydrater ibland innebär inte det att man aldrig gör det ?

  Är själv fd bulimiker. Gick väldig lång tid, typ 1,6 år innan jag fick nåt återfall igen. Så viktigt att man inte börjar banta eller bli för drastisk med kosten för min del iallfall. Är nog oftast om man inför något förbud av något man kan få återfall senare ?

 • F skriver:

  Men åh, så lyxigt Phillipe bor! Och så mysigt ni verkar ha det ? Så fin du är osminkad också! <3

 • Erika skriver:

  Vad gott det ser ut!

 • Patricia skriver:

  Ja hemlagat är nog det vanligaste i alla hem 😉

 • Bianca skriver:

  Förstår inte riktigt vad du menar?

 • Louise skriver:

  Vilken underbar kväll det låter som! Tycker du är så otroligt fin utan smink med, härligt att så inspirerande personer inte har smink på varje bild. Jag är så glad att du är dig själv och visar alla sidor. Jag håller personligen på att tillfriskna från bulimi nu och jag tycker det är så skönt att det finns sånna som dig som vågar prata om det öppet och att det inte är något skamligt. Du fick mig att börja prata om det och ta tag i mina problem. You Rock! Keep on going girl!

  Ps, var är den där ursnygga tröjan från?

  Kram

  • Bianca skriver:

   Tack så hemskt mycket fina fina du! Och vad glad jag blir i hela mitt hjärta över att höra att du började prata om det lite tack vare mig <3

   Tröjan är gammal och är ifrån h&m 🙂

   Puss!

 • Hilda skriver:

  Såg verkligen ut som en jättemysig kväll! Hoppas du har det bra, trots alla ”hat- och ”dumma-komentarer”. Du är en grym bloggare och förebild, glöm aldrig det! Du är i alla fall min största förebild!

  Du tar extremt fina bilder till din blogg också, så jag tänkte fråga vad du använder för kamera och om du rekommenderar den du använder just nu? Letar nämligen efter en grymt bra kamera. Kram på dig!

  // Hilda

 • emelie johansson skriver:

  Hej 🙂 vart har du köpt dom röda tränings byxorna? älskar <3

 • Johanna skriver:

  Åh! Alltså det där såg ju både mysigt och fantastiskt gott ut! Vilken karl du har! 🙂

 • Sofia skriver:

  Hanna, det ar då ett jäkla hackande. Dina frågor och slutsatser är fullständigt obegripliga. Syftet med den ursprungliga frågan var svår att förstå – ”vågar du äta olja?” Ja, jag gjorde precis det…?!
  Den fattade inte jag heller.
  Sedan börjar du babbla om att hon äter pizza och godis men tycker inte om att bli för mätt, så därför antar du att svaret på frågan är nej,hon vågar inte äta kalorier. ??? ”Gjort en grej av att vara dubbel”?
  Lägg ner elakheterna och fundera istället på vad du är så missnöjd med i ditt eget liv som gör att du vill hacka på en ung tjej som haft problem med ätstörningar – om mat.

 • Jennifer skriver:

  Underbart härligt!
  Vilken kamera använder du här och i din vlogg?
  Ha en fin sommar ❣️
  Kram Jennifer

 • Bella skriver:

  Så härligt! 😀

 • Carro skriver:

  Hej! var är den stickade röda tröjan från? Jättefin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *