KÖP MINA SMYCKEN NUUU

Guldfynd pt 20101

Guldfynd pt 20346

Bianca-guldfynd1

Bianca-Guldfynd

Bianca-guldfynd2

Bianca-Guldfynd4

_MG_4766

_MG_4743

Fotograf: @josefpeyre

IDAG SLÄPPS MIN SMYCKESKOLLEKTION MED GULDFYND

Okej hörni!! Today is the day!! Dagen jag släpper mitt första designsamarbete!!

Idag släpps alltså min egendesignade smyckeskollektion som jag har gjort för Guldfynd och det känns så jävla fett att kunna säga att jag fullkomligt ÄLSKAAAAAAR denna kollektion!!! Den är så JAG och vartenda smycke känner jag mig så stolt över!! Jag tycker att jag (tillsammans med mina agenter Emelie & Vanessa) har lyckats fånga en känsla av både kvinnligt, elegant men ändå lite edgy och ballt för den lite mer sexiga och coola känslan. Jag hoppas verkligen att ni ALLA kommer falla pladask för något/flera smycken.

Kollektionen består alltså av ett 15-tal olika designs i form av chokers, armband, halsband, ringar och örhängen i äkta och förgyllt silver. Priserna ligger mellan 200-1500kr så det finns något för alla <3

Jag ska inte vara för långrandig för jag tycker kollektionen talar för sig själv men wow vilken upplevelse detta har varit för mig att få ge mig in i något så helhjärtat och se hur det fungerar inom design yrket att få se hur mycket tid, engagemang och kärlek som läggs ner i något som har med produktdesign att göra. Allt jobb såklart men detta är ju första grejen jag verkligen får kreativa friheter att jobba med och det har verkligen varit SÅ KUL!!

Och det vore så kul för mig om ni taggade mig i era bilder om ni publicerar med mina smycken på <3 Eller använder hashtagen #guldfyndbybianca

Och det är inte slut än för det kommer en till kollektion till våren som kommer vara med baserad på sommarkänsla 🙂

MEN nu till smyckena ovan:

Det går att köpa online på Guldfynds hemsida NU från kl. 09.00 och finns såklart i alla Guldfynd butiker runt om i Sverige från kl. 10.00 

Länk till hemsidan har ni HÄR 

HAPPY SHOPPING PEEEEEEEEEPS <3 

60 reaktioner på “KÖP MINA SMYCKEN NUUU”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Först och främst, ett super stort grattis till kollektionen 😀 Den lär sälja slut direkt! Men jag måste säga att dessa bilderna på dig är de snyggaste jag sett. Tycker verkligen att Josef fångat din skönhet på ett magiskt sätt med kameralinsen. Hoppas ni kommer göra fler fotojobb tillsammans 😀

 • Bella skriver:

  Vilka superfina grejer!
  Vill även tacka dig och din mamma för Wahlgrens värld! Mår inte så psykist bra just nu så att krypa ner i soffan och skratta tillsammans med er gör saker lite lättare även om det bara är en timma i veckan. Tack!!
  Ha det bra, kram!

  • Birgitta skriver:

   Säger detsamma❣️Tack för att ni bjuder på er själva varje Torsdag. Jag blir glad över att skratta med er. Ni är underbara?Du Bianca är så företagsam, vackra smycken. Ni är en underbar familj❣️Kramar Birgitta

 • Erika skriver:

  WOOOOOW! Vill ha allt! Du är grym bianca. Det här var verkligen mitt i prick!
  Tur man har födelsedag snart 🙂 kramis!

 • Josefine A. skriver:

  Superfina smycken! – Grattis, jag har ”klickat hem” 2 stycken nu och hoppas dom blir lika fina på mig som på dig:)

 • Marie A skriver:

  Hej Bianca läste att du får mycket kritik på din blogg så tråkigt att folk måste gå ut på bloggen och förstöra för oss som tycker om dig och din familj och tycker att det är roligt att ni Wahlgren/Ingrosso bjuder på er själva , jag såg att du även har uppgett en åldersgrupp känner folk i den åldersgruppen som tycker om dig kan du inte blocka dom som skriver negativa och elaka kommentarer, jag ser i alla fall fram emot att läsa både din och Pernillas blogg och jag kollar även på era program, när ni är med tycker att ni är en härlig familj och älskar er alla , Förresten väldigt snygg kavaj du har på dig var är den köpt?? den var riktigt snygg. Roligt att du kommit med smycken med, grattis till det och grattis till din lägenhet den ser väldigt fin ut och mysig
  Ha en bra dag och hoppas att du slipper en massa elaka kommentarer fattar inte varför folk måste vara elaka kanske är det den s k svenska avundsjukan som dom lider av
  Kram

 • Sanna skriver:

  Tycker det är fruktansvärt hur du hängde ut den mannen på instagram som du kallade ett fyllo. Den mannen är någons son, bror, pojkvän etc. Vidrigt gjort.

  Du kallas influencer men du svarar aldrig när någon undrar var du köpt den där jackan, väskan m.m. Tycker du verkar så dryg och snobbig.

  • Bianca skriver:

   Haha det var en av mina gamla bästa killkompisar som var toastmastern på eventet, så det var endast ett skämt 🙂

  • johanna skriver:

   Jag har fått svar flera ggr från Bianca. Det kan ju också vara så att hon inte alltid hinner?? Hon brukar vara väldigt noga med att skriva var produkterna kommer ifrån så det är väl bara att kolla. Bianca är grym. Heja henne.

 • gunilla skriver:

  Bianca, jag är 70 år och tycker att det är kul att följa dig. Det har alltid varit så att snygga vackra människor får skit, den svenska avundsjukan när den är som värst. Fortsätt precis som du är och ta inte åt dig av det elaka som skrivs, de är ju bara för sorgliga små människor.

 • Anna skriver:

  Jag är 40 + och gillar dig, din mamma och nu även din mormor!

 • Anna skriver:

  Du är grym Bianca! 🙂
  Appropå det du sa i din senaste vlogg, om systrarna Parnevik; de pratar om dig i ett av de senaste avsnitten efter att ha mött dig på Kristallen och hyllar dig sååå mycket!! Lyssna om du vill ha en egoboost!
  Keep up the good work! Puss

 • Martina skriver:

  Hej
  Jag önskar kunde köpa men har inte råd
  Skulle tipsa din mamma läsa boken minimilism
  Själv har hjälpt mig
  Jag har rensat så mycket och sålt och en del skänk
  Resten återvunnit
  Lätt att städa och lätt resa
  Aldrig mer stress eller ångest
  Kram

 • johanna skriver:

  Bianca!
  ÄLSKAR din Blogg och Youtubekanal OCH Wahlgrens Värld. Kör hårt! Det känns fräscht och en ny frisk fläkt i annars lite trista MediaSverige. Negativ kritik eller kommentarer är ofta endast en produkt av missunnsamhet eller avundsjuka. Ta det som en komplimang och att du är ngn att avundas.
  Du är awesome. Fortsätt i samma bana och ta över världen.
  Kram Johanna

 • Therese skriver:

  Har beställt två stycken idag?☺

 • Natta skriver:

  Hej finaste! Såg din senaste video på youtube och tycker det är så tråkigt med alla de negativa kommentarerna, och att det är fullt vuxna människor alltså Vafan haha! Ville bara säga att du är grymt fin och att det är väldigt många som går in här varje dag och inspireras av dig och bara tycker det är kul att du delar med dig av dina köp och inte tar åt sig av att du köpte en ny väska? Tänkte även fråga om du kan tipsa om lite podcasts och längtar tills din och Alices kommer ut, det kommer bli grymt spännande att höra! Kram

  • Bianca skriver:

   TAAAAACK FINA DU <3

   Jag lyssnar på Rebecca Stellas,Tankar Med, Pillowtalk, Alla Våra Ligg, Sanningens Mammor, Josefine & Vanja, Mathilda & Andrea, Wahlgren & Wistam, I Nöd & Lust

 • Super fina smycken! Kommer garanterat gå och köpa mig något fint 🙂

 • Pia skriver:

  Jag är kvinna och över 40 men jag älskar dig och hela din goa familj! Det är jag absolut inte ensam om bland mina vänner och bekanta. Fortsätt vara den underbara person som du är. Kram ❤

 • Helena skriver:

  Jättefina smycken Bianca! <3

 • Mikaela skriver:

  Bianca, vackra och begåvade människa övervinn rädsla att sjunga inför publik. Du har ju bevis på att allt Du rör vid blir till guld. Tro på Dig själv, de flesta andra tror redan på Dig! Bianca , jag ser att Du har torrra nagellband. Det finns jätte bra nagellbandskräm av märket MAVALA (liten tub). Ha det bra och lycka till med allt!

 • ISA skriver:

  Riktigt, riktigt bra jobbat, fan vad fina de är!! Precis sådär lagom och passar perfekt en vardag när man ändå vill ha en liten extra piff 😉 Ska kika in och spana (köpa?!) <3

 • Pia skriver:

  Superfina smycken och nu sitter ett vackert armband på min hand och jag valde det med alla små brickor på ? Älskar det verkligen ? Blir säkert någon ring också men får vänta ett tag ? Grattis till en fin kollektion och spännande med en till våren också !! ?
  Mvh Pia

 • Emmie skriver:

  SÅÅÅ fina smycken! Klickade hem flera stycken direkt när jag såg dom!!!
  https://www.nouw.com/emmieahl

 • Erika skriver:

  Jag gillar din nya header 🙂

 • Elin skriver:

  BIANCA DU ÄR HELT SERIÖST VÄRLDENS VACKRASTE!!!!

 • Johanna skriver:

  Wow så snygg du är! Superfina smycken också. Lycka till! 🙂

 • Daniella skriver:

  Hej bästa jag är kolla precis din vlogg och vill bara säga att jag är 44 år och jag bara älskar din blogg vlogg you name it …Precis som du sa vi kvinnor borde stå upp för varann love you

 • johanna skriver:

  hej! jag Älskar denna video jätte mycket du så bäst kan du tiita på min blogg okcså <3
  Älskar dig så mycket jag heja dig förra året på last danse <3

  Kram <3 från Johanna Carlsson<3

 • Ida skriver:

  Hej Bianca,
  Grattis till smyckeskollektionen och till en himla massor av andra bedrifter du lyckats med. Glöm inte stanna upp och faktiskt ta in allt du får igenom hela tiden!

  + Jag skulle verkligen verkligen verkligen önska att din blogg gick att läsa via Bloglovin som jag använder mig utav. Älskar Bloglovin men så himla synd att din blogg inte kan va med där. Texten går att se men ingen chans för bilderna alls. Hade varit amazing för mig och många andra skull jag tro.

 • Felicia skriver:

  Otroligt grymma, snygga och fantastiska Bianca. Kunde kollektionen blivit annat än bra med dig bakom spakarna. Så sjukt snyggt! Ska in och beställa lite finit!!! Och blir även en och annan julklapp till nära och kära 😀

 • Elin skriver:

  Hej Bianca!
  Vilka fina smycken du gjort, älskade allihopa och hade så svårt att välja vilka jag skulle klicka hem men det blev tre stycken iallafall! ☺
  Älskar din klädstil, så längtade verkligen efter att dina smycken skulle komma! Du och din familj verkar vara hur härliga som helst, tycker du är en bra förebild och hur fin som helst!
  Kram på dig

 • Michelle skriver:

  Så sjukt roligt att du har fått göra det här, verkligen sååå fina grejer och uppskattat att det finns prisklasser för alla!!

 • Malin skriver:

  Så mycket fint!!

 • Irene skriver:

  Kul å grattis!

 • Emma skriver:

  Hej Bianca! Kan inte du tipsa om snygga dunjackor inför vintern?? Jag är på jakt efter en ny men vet inte alls vad jag ska köpa för någon! Tack på förhand 🙂

 • Nelly skriver:

  Varenda smycke är smashing!!! Så fint! Grattis!

 • Iréne skriver:

  Hej Bianca!

  Lycka till med din smyckekollektion.
  Verkligen snygga, söta och häftiga smycken.

  Kram Iréne

 • Challede skriver:

  Älskar dem!! Så svårt att välja vilka jag ska klicka hem, alla är verkligen the bomb! Stort grattis!

 • Gud vad snygga smycken de ska jag definitivt köpa<3 Sen såg jag din vlogg precis, bry dig inte om haters jag kan förstå att det är tröttsamt att läsa alla patetiska kommentarer. Men tänk positivt låt inte såna människor sänka dig eller någon annan för den delen. För att du är en stark kvinna och väldigt vacker oxå och stor förebild för många. Sen att det finns människor bakom en skärm som ska skriva massa elakheter det är bara barnsligt.
  Du ska bara jobba ännu hårdare än vad du gör även om du redan gör det men när du ser en elak kommentar så tänk så här de stör sig på dig
  det bevisar bara hur avundsjuka dom är på det. Typiskt svenska avundsjukan jag har aldrig riktigt förståt det själv varför folk ska vara elaka mot andra människor. Istället för glädjas. Och du ska ej behöva förklara vad du köper o hur många du köper etc man gör vad man vill med sina pengar,
  Du tjänat de helt själv. Och ska jag vara ärligt så är du den enda youtubern som är dig själv det är inte många som är det faktiskt. Så var stark. stor kram till dig Bianca.<3

 • Anna skriver:

  ”Falla pladask för något/några av smyckena”
  Jag föll pladask för ALLT!! Hatten av för en enormt bra kollektion, ser verkligen fram emot att se mer från dig! Ha det gött
  Anna

 • Jenny skriver:

  Gulliga Bianca, du är en så positiv och härlig förebild för unga tjejer! Har klickat hem smycken från din kollektion till min tonårsdotter… stort lycka till med allt!

 • Siri skriver:

  Åh vad läckra!!

 • Marie A skriver:

  Hej Bianca älskar din och Pernillas blogg , Och äntligen så kan vi se tv kanalerna igen så jag kunde se Wahlgrens Värld igen Hoppas att det går bra med körkortet för både dig och Benjamin, håller tummen, Jag skulle vilja veta var den mörka fina långa kavajen är köpt den är grymt snygg??
  Hoppas med att du övervinner scenskräcken du är grymt bra på att sjunga skulle köpa alla dina Cd skivor om dom släpptes
  älskar dig och hela din stora härliga familj ska kolla imorgon på klassfesten med Pernilla ska bli skoj kram till er Wahlgrens/Ingrosso

 • Allis skriver:

  Hej!

  Jättefin kollektion verkligen! Detta är absolut inte var fokuset ligger i detta inlägget direkt men kavajen du har på dig i de sista bilderna i inlägget; undrar var du har köpt den? 🙂

 • alexandra skriver:

  Hej bianca! Superfina smycken, bara älskar ”bianca” örhängerna? undrar dock vart din rosa veckade topp/klänning är ifrån ??? Den som du har på dig på dina första bilder i inlägget!

 • Bianca du är min stora idol.Jag har en fråga när släpps din parfym. Du är min stora förebild. PS Davina <3333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *