FROM YESTERDAY

_DSC2500dagen

Jag och Linnea började dagen med varsin grön smoothie och ett kokt ägg

bianca diplomat

Gammal tröja ifrån Zara

_DSC2878dagen

Vi fick en junior svit på Hotel Diplomat som var fantastiskt vacker med utsikt över Strandvägen, Djurgården, Söder & Skeppsholmen.

img_8087.jpg

_DSC2821dagen

Vi åt självklart lunch på Diplomat också då deras lunch är super god med grym service, bra kvalite på allt och väldigt mysig och vacker lokal

_DSC2820dagen

Jag tog Ceasar Sallad med lite sides och Linnea tog rödtungan och jag kan säga att nästa gång blir det definitivt rödtungan för mig, den var supergod!

_DSC2976dagen

Vi höll på och fotade hela dagen i vårt rum och jobbade arslet av oss (förutom en nap på typ 30min för mig i deras gudomliga säng haha)

_DSC2988dagen

Alltså huuuur vacker utsikt <3 

Lite bilder från gårdagen när jag och Linnea (som har tagit alla bilder ovan) hängde på Hotel Diplomat en hel dag för att fota 🙂 Kändes extremt lyxigt då jag älskar Hotel Diplomat!! Vill ni lyxa till det någon gång med övernattning så rekommenderar jag varmt Diplomat som ligger mitt på Strandvägen <3

De ska också ha gudomligt god frukost (inte testat än) och de har SVINGODA köttbullar om ni är sugna på att kanske bara äta där 🙂

Jag har precis kommer tillbaka hem till mig efter tidig inspelnings dag med Wahlgrens Värld och nu har precis duschat och ska vidare in till stan för att göra lite ärenden innan jag ska på middag med Phillipes familj ikväll.

Hörs senare, PUSS <3

PS! Vi nådde 100.000 prenumeranter på min YouTube kanal i veckan!!!!! Woooohoooo ni är bäst <3

26 reaktioner på “FROM YESTERDAY”

 • Madde skriver:

  Du behöver ju inte trycka ned Benjamin. Låt han ställa frågor så han kan lära sig det. Alla kan inte allting.
  Och du sitter och säger att Pernilla är världens trögaste människa.
  Vad hade du tyckt om människor gör så mot dig.
  Jag gillar din blogg men du sjunker i ens ögon när du är så elak mot din egen familj.

 • E skriver:

  Vad jobbar Linnea med? Hon är med er så himla ofta i vloggar och på events osv. men hon har ju inte bloggat på väldigt länge. Arbetar hon som fotograf eller något liknande? 🙂

 • Rebecka skriver:

  Hej finaste Bianca! Jag undrar var din jacka är ifrån som du hade i avsnitt två av wahlgrens värld? Den va sjukt snygg! Kram 🙂

 • Challede skriver:

  Åh herregud vad god maten ser ut, blev så hungrig nu haha. Vilken kamera används till bilderna?
  Grattis till 100 000 prenumeranter förresten, du förtjänar det så mycket!

 • Lovisa skriver:

  Är det här ett samarbete med Hotel Diplomat? Att du har fått tillgång till en svit på hotellet i utbyte mot att du skriver om det på din blogg samt instagram sen? Isf är det reklam och det ska markeras ut!

 • AgentU skriver:

  Men hallå alla! Bianca och dom andra i familjen Wahlgren är både smarta, knäppa, vilda, roliga och fruktansvärt underhållande

  Benjamin och jag har samma yrke så jag vet vad han går igenom och han är så bra i sin roll som artist att tågen stannar borta i Tokyo

  Du Bianca (som jag inte prenumererar på ännu men har i min telefonlista i min mobil där resten av Sveriges artister/mediaprofiler finns) är en fruktansvärt härlig tjej som faktiskt ger mera än du tror och du behövs

  Din pappa Emilio som jag känner är ett härligt musikgeni och har Palmas bästa restaurang enligt folk som varit där

  Pernilla som jag senast mötte i frukt/svampståndet på Östermalmstorg är för evigt ung i mina ögon och är en fruktansvärt bra
  sångerska på alla sätt……enda negativa är att hon tjatar om Englands tog Picadilllyyyyyy ciiiircus hahaha

  Nått som gör mig varm är att du stöttar din lillebror så grymt i musiken och inte skäms för att säga han är bäst (vilket han är i sin ålder)

  ringer dig någon dag …kram // Agent unprejudiced

 • Lovisa skriver:

  Hej Bianca! Du är så fin och du verkar jobba så mycket för att allt ska bli som allra bäst! Älskar din blogg. Vet du någonting om Bloglovin? För just nu kan man inte se dina foton däri, utan endast texten. Tror du det kan gå att fixa? Kram!!

 • Thuva Appelkvist skriver:

  Sååå himla fina bilder!!! Älskar din blogg!

 • Eva skriver:

  Wow Bianca!! Jag har följt dig på sociala medier as länge men har verkligen fått upp ögonen för dig den senaste veckan (okej låter konstigt menar inte så hahaha) men tycker verkligen att du är störtskön och helt klart min nya favorit i sociala medier!! Din personlighet och ditt utseende är to die for!!! Du är så jävla grym och ditt arbete är så välgjort både på youtube, instagram och bloggen. Fantastiska bilder och bra innehåll. Fortsätt med det du gör. Helt klart min nya förebild. Mvh, en 19-åring

 • Elle skriver:

  Hej Bianca!

  Jag har läst din blogg i år men det är sällan som jag kommenterar! Jag ville bara beskriva hur mycket glädje och inspiration du ger mig (och har alltid gjort), jag flyttade precis hemifrån till England och till min egna lägenhet, när det känns som mest ensamt och jag saknar Sverige så kollar jag alltid in på din blogg, kollar dina gamla vloggar eller Wahlgrens Värld! Det har blivit som en trygghet, för du har alltid varit en person som jag sett upp till så otroligt mycket. Du får stå ut med så mycket skit dagligen och det gör ont i mig då jag verkligen inte förstår hur dessa människor kan hata på dig!! Nu blev detta jättelångt men ville bara säga att DU gör skillnad i MITT liv, du gör MIG glad och jag vet att du gör så många andra unga tjejer/killar glada och inspirerade! Sluta aldrig vara dig själv, för du är bäst!

  Så tack för att du är du. Puss och kraaaam!

  • Bianca skriver:

   Åh nu fick jag tårar i ögonen. TACK TACK TACK för den underbara kommentaren <3 Nu gjorde du MIN dag fina underbara du <3

 • Vilka härliga bilder! ? Ni verkar haft en underbar vistelse där och smoothien ser så god ut.

  Kika gärna in på min blogg där jag lyfter viktiga ämne såsom självförtroende och självkänsla, livet som mamma, kärlek och en massa annat ?☺️

 • Hej finaste du! Jag undrar ifall du kan visa din kamerautrustning och berätta vad du använder för kamera samt objektiv? Jag älskar din kvalité ??? Du är så himla skicklig på att fånga skönheten I allt, tom I en grön smoothie ?

 • Filippa skriver:

  Din blogg är SJUKT inspirerande, #teambianca såklart du har mer läsare hahah?? men söt mormor

 • Karolina skriver:

  Älskar din hårfärg! Vet du färgkoderna ? Skulle vilja färga mitt så. Tack på förhand.

 • Åsa skriver:

  Hej,
  Undrar vad det är för märke på den otroligt fina vita skjorta/blus du har på dig i kvällens program?Snörning & lite vidare ärmar.
  Vänligen Åsa

 • JOHANNA skriver:

  Det ser riktigt härligt ut! Fina bilder 🙂

 • Ida skriver:

  Fira med vloggvecka?? ☺️

 • Victoria skriver:

  Hej Bianca! Jag bara älskar din blogg, så grym!! Otroligt vackra bilder över Stockholm. Så fina!! Jag såg i gårdagens avsnitt i Wahlgrens Värld att du hade ett ställ till din MacBook, letar efter något liknade. Var har du köpt ditt? Tack för att ni levererar en så bra show, sitter varje torsdag kväll bänkad framför tven.

 • Linnea skriver:

  Hej! Tänkte bara säga att jag har problem med att se dina bilder genom Bloglovin! Kanske de är fler som har! ?
  Linnea

 • Erika skriver:

  Fina bilder 🙂

 • Malin Andersson skriver:

  Gud så härliga bilder!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *