SCANDAL BY JEAN PAUL GAULTIER

img_7885.jpg

Jag har just nu ett samarbete med Scandal från Jean Paul Gaultier och deras nya doftnyhet som är de vackra parfymerna ovan.

När jag fick hem dessa dofter så luktade jag på de direkt och W O W vilken doft!! Jag är riktigt kräsen när det kommer till parfymer men denna doft blev jag totalt förälskad i direkt!

Det är alltså en doft som går att köpa i 2 olika storlekar av parfymer. Allt för att göra det enklare för dig i vardagen när du bär med dig doften. 1 för hemmabruk som är rikligt fylld, en mellanstorlek som funkar lite bättre för resor och sen fick jag även hem det sötaste jag sett i form av den lilla mina förpackningen som funkar UTMÄRKT för en kväll ute att bara slänga ner i festväska eller tom i fickan.

bianca scandal blogg

Jag är helt kär i doften och det var länge sedan jag fick så många kommentarer och frågor om vad jag har på mig som jag får när jag har på mig denna (har haft på mig parfymen varenda dag i typ 8 dagar nu)

Jag ska försöka att förklara så tydligt jag kan (svårt det där med att förklara dofter hehe). Men kort och gott så har parfymen en perfekt (alltså sinnesjukt perfekt) blandning av en söt och kaxig känsla i doften. Tror det är därför jag älskar den så mycket för den går liksom inte för mycket åt det ena eller andra hållet.

För att vara lite mer exakt så innehåller den dofter av honung, patchouli (örtig & lite jordig doft) och blodapelsin samt gardenia som överraskar lite. Och för er som inte vet vad gardenia så är det en blomma som ger en söt & blommig doft som påminner om jasmine.

Scandal-1

Älskar att både ha en doft hemma i badrummet som jag använder i min dagliga vardagsrutin.

Bianca-Scandal-4

f93bde8f-653b-46d6-b791-52b2a8d9721b.jpg

Och att kunna slänga ner samma doft i min lilla festväska när jag ska ute. Ser ni hur liten och söt den är, man smälter ju <3

img_7887.jpg

Du hittar parfymen HÄR <3

14 reaktioner på “SCANDAL BY JEAN PAUL GAULTIER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *