INATT SA KROPPEN IFRÅN….

img_8988-1.jpg

Makeup: @mnorrfors

Hair: @frojd

Styling: @aistesuliokaite

talang 2018

Älskar att träffa er <3

img_9002.jpg
Sveriges bästa producent Jocke Brobeck (på delad 1a plats med vår egna Johan Promell på Wahlgrens Värld). Jocke har hjälpt mig mycket till att komma in i min roll här som jury. Han hållare energin uppe och är bara allmänt bäst på att sprida glädje, energi och positivitet tillsammans med världens bästa Lotta (excutive producent).

Jocke har gjort allt ifrån Robinson, Idol i många år, Talang… han har helt enkelt gjort det mesta och är extremt begåvad!!

Lite bilder ifrån inspelningarna. Det är lite svårt att hitta tid att fota när man knappt har mobilen i handen i mer än 10min innan det är dags att börja filma igen. Menmen, bättre än inget 🙂

Idag är sista audition dagen då vi endast kör inspelning med juryn imorgon. Då ska vi välja ut vilka som går vidare till Semi Finalen. Det har varit SÅ fruktansvärt roligt detta och jag har verkligen fått lära känna världens roligaste människor som jobbar här på Talang. Men mer om detta i ett annat inlägg 🙂

Inatt var dock inte lika rolig för mig…. Jag kom hem ca kl. 00.00 och Direkt när jag kom innanför dörren kände jag att kroppen la av… Jag tappade all glädje, energi och kände mig fullständigt tom i hela kroppen. Jag har fokuserat såååå mycket på att ha kul, tänka positivt och leverera på jobbet, så när jag nu kom hem och klev ur ” Talang bubblan” så sa kroppen bara NEJ! Jag fick helt enkelt en panikångest attack som pågick i ca 70 minuter…!

Jag hysteriskt grät, ville skrika, blev helt yr huvudet och hade nästan svårt att hitta andan. Kände mig helt instängd i min egna kropp. Jag har fått en panikångest attack tidigare i mitt liv och det var i Februari senast men nu kom det igen! Jag antar att jag har försökt inbilla mig själv att jag mår bättre än vad jag faktiskt gjort och att jag klarar av mer än vad jag faktiskt gör… men igår blev allt svart.

Som TUR var så fanns både Phillipe och mamma med mig i telefonen och hjälpa mig lugna att lugna ner mig själv <3 Så ikväll efter inspelningen ska jag faktiskt ta och åka hem till mamma och sova där. Jag behöver få umgås lite med familjen nu, även fast det bara är någon timme innan jag ska sova <3

NU kör vi vår sista dagen all-in med auditions, sen är det bara 3 dagar till med en hel jobb (inspelningar för 3 tv-program, plåtningar, event & ca 400 oöppnade mail..) innan jag åker till London på Torsdagkväll för att umgås, mysa och pussa på min älskling <3 Längtar så att jag spricker!!!!

70 reaktioner på “INATT SA KROPPEN IFRÅN….”

 • Amanda skriver:

  Panikattacker är så jobbiga men Gud va skönt för dig att Philippe och din mamma var med dig på telefon! Det är precis så det är för mig också, har också bara haft 2 attacker i hela mitt liv och båda gångerna har i mitt fall mamma funnits på telefonen. Viktigaste är att den gick över och att du mår så bra du kan göra just nu (även om du är inne i en stressig period). Men tycker det låter vettigt att åka hem till familjen och sova där inatt! Kramar från mig som varit i liknande sits!!! Glöm inte bort att det blir bättre.

 • Martina skriver:

  Du kommer fixa det här galant! Du är en stark kvinna! Längtar tills man får se dig i tv rutan igen!

 • Hannah skriver:

  Kämpa!! ??❤?❤?❤

 • Fanny skriver:

  Var rädd om dig <3

 • J skriver:

  Hej Bianca! Så tråkigt att höra! Jag drabbades av en utmattningsdepression för några år sedan och hade då regelbundna panikångestattacker under en längre tid. Håller tummarna att du slipper fler men om det återkommer så rekommenderar jag att ta hjälp så snart som möjligt. Jag struntade i det och körde på i nästan ett år och det blev bara värre och värre, och till slut slog jag i botten. KBT och samtalsterapi för att hantera stress och prestationsångest hjälpte mig men vet att det är olika. En längre period med vila och återhämtning (inte bara några dagar) helt utan krav är också att rekommendera, men förstår att det är svårt! Håller tummarna att det blir bättre och att du får en härlig och avkopplande helg i London, massa kramar! <3

 • Camilla skriver:

  Hej. Nu dunkar ett mammas hjärta lite extra hårt när jag förstår hur illa du just nu mår.
  Råd? Öppna inte den där mailen men be någon annan läsa igenom alla hundratals mail som kommit o be hen släng allt som inte är viktigt/måste.

  Sov sov & tacka nej till allt Du inte måste göra (finns det egentligen ngt måste?). Mycket vill du ja, men glöm inte att det eller något liknande finns även när du funnit balans igen. Oavsett om det tar veckor eller månader så finns mer än du tror kvar.

  Alla som vill dig väl förstår men du behöver också be om hjälp för att få hjälp ❤️ Ta hand om dig för det är något du måste göra själv.

 • elen skriver:

  en kommentar ingen bryr sig

 • Clara skriver:

  Ta hand om dig fina Bianca <3

 • Marie skriver:

  Hej vännen ?
  Jättebra att du tar kontakt med dina kära när detta händer. Min systerdotter ville inte visa sig svag, och sa inget när hon fick attacker. Nu har hon lärt sig att det är okej och ofta ett måste, att ha rätt stöd runt omkring sig. Ta vara på din kropp, du har bara en. Bli nu ordentligt ompysslad av familjen.

 • Jenny skriver:

  Hej Bianca!

  Vad jobbigt! Vet hur jobbiga attackerna är. Har fått det några gånger. Har ångestsyndrom.
  Tänker på dig!
  Hoppas att du mår bättre snart!

 • IDA. S BLOGG skriver:

  Usch vad jobbigt, jag har också haft panikångestattacker och det är inte alls roligt 🙁 ta hand om dig fina du! ♡

 • Anne skriver:

  Hej miss B. Det gör du rätt i och är hos mor din. Tryggare att va tillsammans samt att kunna prata är viktigt. Du är så vacker vilken make up. Wow?

 • Cc skriver:

  Har själv haft panikattacker under stressinga perioder. Bra att du vågar skriva och prata om det. När jag vågade börja prata om det insåg att det var många runt om kring mig som också led av ångets. Ta hand om dig!

 • Elsa skriver:

  Ta hand om dig. Inte för att vara elak/taskig men du tar rekordet att särskriva, tänk på det när du skriver.

 • Helen skriver:

  Du är en så otroligt klok å godhjärtad ung dam <3 Va bra att du åker till mor inatt, å gör nu inget annat än d du absolut måste dessa dagar. Låt blogg instagram å allt annat vara. Det absolut viktigaste är ju att du mår bra; allt annat är ju helt oviktigt, åsså semester när du är hos Philippe <3 Lova 🙂 😉 🙂 Många stora kramar från Boden <3

 • Pia skriver:

  Hej finaste Bianca!
  Jag skickar massor med styrke kramar till dig! Hoppas du mår bättre och slipper de hemska panikattackerna för gott! Att umgås med nära och kära är nog den bästa medicinen och såklart trappa ner på alla måsten…<3<3<3 Ta hand om dig, finaste Bianca! Kramar Pia <3

 • Sara skriver:

  Mamma som jag är så känner jag bara ”lilla gumman”!! Var rädd om dig, snälla! Har sett min egen dotter 18 år med panikattacker och nattsvarta tankar. Jag tror du behöver prata med någon. Ett proffs. Önskar att du får vila ut snart. Man kan säga nej, det är ok. Kram på dig! ❤️

 • Dixi Wonderland skriver:

  Usch va jobbigt det måste ha varit för dig men vilken tur att din pojkvän och mamma fanns där även om dom inte var där fysiskt. Tycker du gör helt rätt som åker hem till din mamma inatt. Var rädd om dig Bianca.

 • Linda skriver:

  Hej Bianca, lova att ta hand om dig ❤️! När jag gick in i den berömda väggen kostade det mig ett år i sjukskrivning och än idag, sjå år senare, är jag inte fullt återställd… Lyssna på din kropp när den försöker säga dig något ❣️ London blir bra ❤️

 • Frida skriver:

  Ta hand om dig! Du är en imponerande människa som har åstadkommit mycket vid så ung ålder och du gör det du gör bra, men kom ihåg att man får vila.

 • R skriver:

  Hjälp. Nu har jag letat överallt efter skjortan du bar i senaste avsnittet av wahlgrens värld. Den var svart och öppen vid axlarna. Var är den ifrån? Skitsnygg… iallafall på dig ?
  Krya på dig ❤️

 • Anna skriver:

  Var nu rädd om dig, koppla av riktigt ordentligt när du är i London hos din pojkvän!!

 • Ewos skriver:

  Hej fina Bianca. Jag är en mormor/farmor. Har aldrig skrivit till dig förut. Jag läser ofta din blogg och blir så orolig nu när jag har läst och förstått att du nästan har gått in i väggen. Du är så otroligt duktig på det du gör men var rädd om dig vännen. Du är bara 22?? 23?? år. Du har många år till på arbetsmarknaden och som influenser. Åk till England och din pojkvän och bara koppla av och var några dagar. Strunta i instagram och andra sociala medier. Bara njut med din älskling

 • filippa skriver:

  Hej!Kan du snälla svara var hela din outfit förra inlägget är ifrån?
  Känns dumt annars att lägga upp: /

 • Lotta skriver:

  När du åker till London så se till att ta en behövlig paus från alla sociala medier. Dina följare förstår säkert och klarar sig utan det i några dagar istället för att du kollapsar helt och det inte blir några inlägg alls. Ta hand om dig ❤️

 • Josefine skriver:

  Ta hand om dig fina du, och kom ihåg att allt löser sig❤️

 • Elisabeth skriver:

  Alltså gud vad starkt av dig att ventilera här där så himla många läser och faktiskt bara berätta att det är okej att inte alltid vara på hundra. Hoppas att du får vila upp dig i helgen och kom ihåg att vara din egna bästa vän i allt det här, säg stopp om det blir för mycket, det enda viktiga och som faktiskt spelar roll i slutändan är att du klarar av att fungera. Kram!!

 • :) skriver:

  Vad är det för filter du har på översta bilden från talang? 🙂

 • Lyssna på din kropp fina du ❤️ Jag har varit där och inte lyssnat, började med signaler med mindre panikångestattacker till att eskalera och bestå av dagar med återkommande attacker efter varann varje dag. Lyssna på vad din kropp och DU vill säga dig själv och gå efter det. Det finns INGET som är lika viktigt som att du ska må bra själv. Att jag inte lyssnade till mig själv slutade i ÅR av återhämtning. Men efter snart 5 år i terapi har jag växt något otroligt i mig själv och jag vill aldrig hamna där jag var en gång som 24 åring. All kärlek till dig Bianca, du är viktig ❤️

 • Ellinor skriver:

  Försök säga nej till dig själv och till andra så mycket du kan, ge dig själv tid! Jag jobbar själv på det nu, började i terapi för några månader sedan och känner nu att oj, det här kommer ta tid och just nu känns det sämre än innan. Försöker ta mig igenom varje morgon, varje lunch, varje kväll. Jobbigt att låtsas inför kollegor och bekanta att allt är okej. Du har tur som har en fin familj nära till hands, gå hem och mys och ha det jättetrevligt i London! Kram

 • Anja skriver:

  Men lilla du❤️Det där är verkligen inte bra. Du kmr få ta paus i flera år om du inte pausar nu, ta det lugnt så blir drt bra?

 • Anonym skriver:

  Inte alls bra detta. Ditt liv är som en karusell just nu..ta aldrig på dig så här många projekt samtidigt igen. Och i London…fota där du är. Och ta fram bilderna och jobba när du kommer hem till Sverige igen. Släck ner helt enkelt.Alla dina följare finns kvar.
  Men det räcker nog inte /helt ledig dag då och då från allt och bara vara du en helt vanlig tjej,behövs nog.kram

 • Kristin skriver:

  Ta hand om dig!!! Du behöver DU-tid och ladda batterierna också. Allt man gör tar energi – även det som är roligt, så man behöver komma ihåg att fylla på den. Det är nåt man bara kan göra själv dessutom. Pepp till dig!

 • Olivia skriver:

  Fina Bianca. Tacka nej till allt annat ett tag framöver nu och gör endast det du känner att du faktiskt hinner och klarar av. Och att ha en 100% fullspäckad dag varje dag är inte att ”hinna”. Tvärtom ska du hinna att spendera tre timmar framför en serie i soffan osv då och då. Du ska hinna känna att du ibland inte gör någonting och det ska inte vara stressande heller. Och ta hjälp av alla som kan. Jättebra att du söker en assistent. Du är så duktig på det du gör och jag älskar att följa din blogg & sociala medier, men jag vill hellre att du mår bra. Ta hand om dig!!!

 • Karin skriver:

  Var rädd om dig ❤❤❤

 • Erika skriver:

  ETT TIPS – Börja sätt mobilen på ljudlöst (nej inte ens vibb). = Du bestämmer när du vill vara tillgänglig och om du missar ett samtal = Ring upp när det finns läge.
  Det har hjälpt mig 🙂

 • Malin skriver:

  Hövva.. bra att du låter mamsen pyssla om dej! Glöm inte bort dej själv ❤ Kram!

 • JOHANNA skriver:

  Snälla människa! Varva ner, boka av och andas innan det är för sent! Uppförsbacken blir så mycket längre annars. Ta hand om dig <3

 • Lotta skriver:

  Bianca! Glöm aldrig att du är värdefull för den du är?Inte för vad du presterar!
  Kram o ta hand om dig!!!

 • Marie Stenmark skriver:

  Fina, Det är fantastiskt vilka möjligheter du tar dig an och åstadkommer.

  Var rädd om dig. Din kropp och själ är din borg.
  Viktigt att vårda ????

  All god energi och återhämtning till dig???

  Kram

 • Bella skriver:

  Glöm inte att andas också! Panikattacker är inte kul och brukar oftast komma med stress. Ta hand om dig <3

 • Rebecka skriver:

  Hej! Tänkte fråga dig vart har su köpt väskan som du har Dino i när du är ute och gör saker? ? jag har också en liten hund som jag vill kunna ta med mig men hittar ingen bra väska..
  hoppas du kan svara och ge mig lite tips
  kramar!

 • Sara skriver:

  Hej! Inte okej att du ska må så här ❤. Många tycker ju inte att bloggen är ”ett riktigt arbete”.. Kan det vara en bidragande faktor till att du tar på dig så mycket annat? Och är det verkligen värt det? Jag förstår ju att detta är enormt häftiga grejer du är med om.. men iaf.. Kram!

 • Stephanie skriver:

  Det är ju ofta det som är lite av problemet, att man liksom inte riktigt märker att man blir utmattad när man har så roligt! Då är det inte lika lätt att ärligt känna efter, och man liksom kämpar in i det sista eftersom man blir så påverkad av hur kul man har <3 Det fungerar säkert olika för alla, men det som hjälpte mig var att ta bort alla "krav" på mig själv och bara göra saker där jag inte kände att jag satte någon press på mig själv, där det inte behövde bli "bra" liksom. Och sen vila, vila, vila. Låter så klyschigt men det är verkligen så det är, jag har aldrig sovit så mycket som jag gjorde under den tiden jag mådde som sämst. Jag var trött hela dagarna, men inte så konstigt när man går runt och över analyserar allt och har ångest mest hela tiden. Jag fick säga till alla mina vänner att jag inte kunde göra några planer för långt i förväg för om jag kände minsta lilla press att jag var tvungen att göra något, även om det bara var att käka lunch med en kompis, så kunde jag få helt panik och må jättedåligt. Men eftersom de är ens vänner så förstår de, även om det är jättetråkigt och jobbigt. De vill ju bara att man ska må bra 🙂
  Hoppas du mår bättre snart och får tid att ta det lugnt!
  Kram

 • Katarina Askstam skriver:

  Hej Bianca!
  Var rädd om dig?❤️
  Har själv haft panikångest attack. Det är sjukt jobbigt.
  Mediyoga har hjälpt mig att varva ner???
  Kram på dig✨?✨

 • Izabella skriver:

  Glöm inte att sätta dig själv i förstahand också och ta hand om dig själv. Vi alla är rädda om dig och vill dig bara väl, så att läsa detta gör ont i hjärtat. Vill att du ska må bra, panikattacker ska man ta på allvar och hoppas hoppas hoppas att du mår bättre så fort som möjligt, och glöm inte Bianca, att andas! You go girl ❤️❤️❤️❤️❤️

 • Sara skriver:

  Har oxå prövat det, ta hand om dig och försök att vara lyhörd för kroppens signaler kramar Sara

 • Agnetha skriver:

  Lilla vännen, inte så konstigt, så mycket du ger av dig själv överallt (av det man ser)
  Du e så jäkla duktig och ger verkligen allt när du gör något.
  BRA att du lyssnar på din kropp nu Bianca.

  Kram från en annan mamma =))

 • Annelie Streeting skriver:

  Det är inget konstigt att det blir så! Kroppen säger ifrån när man sprungit ifrån sig själv för fort och inte har kontakt med sig själv och sitt inre! Panikångest är till för att få en att stanna upp, sakta ner och backa bandet!
  Läskigt är det men jag har lärt mig att se panikångest som en vän som bromsar och talar om för mig att: nu jävlar lugnar du ner dig! ??

 • Rebecca skriver:

  Förstår precis vad du menar med den där känslan. Hoppas du mår bättre snart, och försök att inte sätta alltför stor press på dig själv. På min lilla blogg skriver jag om tillfrisknandet från olika typer av psykisk ohälsa, och att vi måste prata om det eftersom det är så vanligt! Ta hand om dig! Kram

 • Bella skriver:

  Har själv haft panikångest ett antal gånger p.g.a. stress 🙁 Vet hur du känner dig!
  Men vad roligt att du ska till London! Jag ska själv dit imorgon haha!

 • Anna skriver:

  Hej Bianca, jag skriver sällan eller aldrig i kommentarer, men jag måste nu. Sitter just nu och kämpar mig tillbaka till ett fullt liv igen efter en lång tid av stress. Alla dina symptom är så övertydliga, snälla ta dem på fullaste allvar. Om inget annat kolla in SVT play Edit: We can´t do it. Du har nog träffat en del av dessa tjejer. Det är ingen bedrift att ha utmattningssyndrom. Det är bara skit. Man blir aldrig den samma igen. Be alla du kan om hjälp för att skala ner rejält på jobb och krav. Sök läkarhjälp och psykolog. Jag hoppas verkligen du kan få en lååååååååååååång lååååååång paus på något sätt. Kram

 • Siri skriver:

  Finaste Bianca! Kram på dig <3

 • Josephine Wengelå skriver:

  Men fyy, din stackare!❤ ..Jag har hört att det kan vara bra att alltid, var man än är, tänka ut en plats dit man kan ”rymma” om det blir för mycket runtomkring.. om det så ska vara en liten toalett eller städskrubb, så vet du ändå att du kan gå dit för att komma bort från allt och ta den tid du behöver för att andas och bara att samla dig.❤ Det är ju så mycket som händer runt dig just nu.. T o m ditt hem har blivit en arbetsplats dit filmteam och annat kommer och går.. Jag hoppas verkligen du slipper vara med om detta igen och att du tar hand om dig ordentligt!❤ Stor kram till dig!

 • Susanna skriver:

  Du måste vara rädd om dig, finns bara en som du!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Jenny skriver:

  Hade du en bättre kväll?♥️

 • E skriver:

  Vilken powerwoman du är som gör allt du gör. Men, det är så viktigt att lyssna på sin kropp och ibland vara egoistisk och säga stopp. Vi är många som förstår om du säger att du behöver en paus ibland när det blir för mycket. Tycker du ska koppla bort allt och bara njuta av älskade London med Phillipe när du är där. Det viktigaste för oss är att du är frisk och mår bra. <3

 • Panic skriver:

  Det triggas ofta igång av inre stress. Ibland kan man inte stå kassakön. Åka hiss. Se på tv när dom tuggar om inget. Provat psykolog o äter tabletts men motion o att prata med rätt person ofta nån man inte känner som har rätt kemi. Familjen e ofta fel när dom daddar o traggar. Panik kommer ofta ihop med sur mage folket. Mycket flash genom mobil o nät. Kallsvettig epelepsi panik.

 • Judith Drevhage skriver:

  Jag har nu följt dig ett tag och jag måste bara säga att jag är så imponerad av dig! Du är företagsam och driver dig framåt på ett sunt sätt vilket är få förunnat i dagens tekniska värd. Det är som att du sticker ut ur skärmen när jag läser om dig och du visar på stor medmänsklighet!

 • Josefin skriver:

  Kära Bianca❤️ Förstår precis.. i perioder som just nu är det sååå mycket och då kommer den konstiga känslan när man stänger av! Men det bästa av allt är att det bli bättre och att man lyssnar på sin kropp o vilar. Jag gör som du och åker hem till mamma (och äter hahaha) det är den bästa medicinen!
  Puss

 • eva skriver:

  hej fina tös
  jag vill bara säga att det är såååå skönt att du kan säga hur du kände av panikångest……modigt,nyttigt,ärligt…..ett stort stöd till andra som har samma….ni är sååå många unga som drabbats av detta…..i en galen värld med mycket prestation och det är sååå viktigt att våga prata om….det känns mycket lättare att man kan identifiera sig i känslan med andra….har själv lidit av detta ……men då skulle man inte prata om sånt….för då var man tokig…..därför är det sååå viktigt att få läsa om hur du mådde just då för alla fina yngre som kanske har dig som en förebild och som tänker att oj …..hon som verkar så lycklig o glammig…..du är en av oss alla som faktiskt har känslor så tack goa tös för detta…..skickar dig ett hjärta

 • Asa skriver:

  Var rädd om dig! Själv körde jag på tills jag tappade närminnet helt. Det tog månader innan det började komma tillbaka och är forfarande, efter ett års sjukskrivning, inte helt återställt.
  Jag har lärt mig att häva paninångestattaker genom att gå på medicinsk yoga och mindfulness. Låter flummigt, men man jag har lärt mig att ta kontrollen över min andning och genom det lugna kroppen. Rekommenderas varmt om man är stressad. Sök hjälp innan det går för långt- vägen tillbaka blir så lång och jobbig! Lycka till ❤️

 • Anette skriver:

  För mig låter det verkligen inte som du tar det lugnt,lyssna lyssna på din kropp för blir du utslagen : går i väggen så kan det ta år innan du är tbx.
  Erfarenhet av det själv och vänner.
  Du måste stanna upp,du är ung,jobben finns kvar.
  Du MÅSTE lyssna på kroppens signaler.
  Njut nu med Phillipe och va rädd om dig.
  Kramar till dig finaste Bianca❤️

 • Hanna skriver:

  DU ÄR EN SÅN OTROLIG INSPIRATION! Tack för att du delar med dig, du hjälper många att hela tiden orka lite till!

 • Var rädd om dig Bianca, jag vet hur det är att leva med panikångest. Jag sover också hos mina föräldrar till och från när jag inte mår så bra. Vill bara sända dig många varma kramar! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *