NY VLOGG UTE

PRESS PLAY <3

Ny vlogg ute på YouTube mina vänner!

I denna video får ni hänga med i 3 dagar i Sthlm. Allt ifrån filmande med Wahlgrens Värld, date night med Phillipe och intim kräftskiva med familjen. In och kolla vetja 🙂 Och glöm inte att prenumerera för mer videos varje vecka.

Hörde precis nyheten om vad som hände i New York….! Fruktansvärt, sorgligt, fördärvligt, hemskt…. när tar detta slut!? Ska detta gå och bli en vana nu att vi snart inte ens rycker på axlarna?! Ju mer kärlek vi sprider, ju mer vi uppfostrar vår barn rätt och ju mer vi omvandlar hat till kärlek och respekt så hoppas jag och tror att världen kommer bli bättre.

15 reaktioner på “NY VLOGG UTE”

 • Det måste kollas. Älskar att kolla på eran Wahlgrens värld. Tycker ni är så roliga och verkar vara en väldigt familjekär familj. Ni bråkar men ändå älskar varandra oavsett vad. ?

  Hoppas på fler säsonger framöver. ?

 • Tess skriver:

  Hej Bianca, tack för att du delar med dig av din vardag. Jag brukar tycka om dina filmklipp, och likaså den här. MEN det märktes så tydligt att du egentligen inte hade tid och energi till att göra den här vloggen. Klippet hänger inte ihop, är ryckigt och lämnar mig som tittare lite stressad. Vad var meningen med det här liksom? Du vet som man brukar säga, att man gärna vill bli underhållen men av en trygg och säker underhållare med mål och riktning. Du själv är lika fin, gullig, snäll och generös som vanligt, men detta är kanske DEN vloggen som inte borde ha publicerats. Hoppas på att din underbara resa kommer att ge dig mer krafter och energi. Ta hand om dig!

  • Linda skriver:

   Till skillnad från dig gillar jag verkligen den här vloggen. Alla bloggare har så mycket press på sig att allt ska vara så perfekt hela tiden. Perfekta videos, perfekta bilder…. Jag gillar vardagsvloggar och det ”äkta” i den här videon! Tack för ännu en härlig vlogg Bianca!

 • Sandra skriver:

  Jag tycker vloggen var superbra ja, varierande och personlig:)
  Pösch!

 • Robin Larson skriver:

  Fina underbara Bianca! Herregud vad jag beundrar dig och ditt driv. Jag följer intensivt ditt liv genom din blogg, vlogg och Wahlgrens värld. Jag har knappt ord som kan beskriva dig och hur fantastiskt du är för Sverige. Du behövs verkligen.

  Jag ligger sjuk just nu hemma och kollar i kapp eran serie på kanal 5 och jag fylls av positiv energi och skrattar så mycket med er. Eran familj är otrolig mysig och jag hoppas att jag snart får träffa på dig på stan.

  Kolla gärna i min blogg och instagram http://www.instagram.com/crobinlarson … det skulle vara grymt. Bloggen delar med sig av mycket intressanta och viktiga bitar och en massa tävlingar och samarbeten. Kanske skulle vi kunna ha ett samarbete ihop. Hör gärna av dig isåfall.

  Kram!

 • Åsa o farmor skriver:

  Så fin film tycker farmor, hennes idol är Varuhusets chef Fru Schollin-Wahlgren-Ingrosso.

 • Ida skriver:

  Brukar gilla dina vloggar men denna tillhör dem sämre kändes som den endast uppladdades för samarbetet skull då den är filmad i somras.

  • Bianca skriver:

   Denna spelas in under en väldigt stressad period i mitt liv. Och när en video görs i ett samarbete med ett företag så bokar de ett datum för utkast så de kan godkänna videon. Det var lite sent inpå, jag var stressad, glömde filma mycket och mådde inte så bra överlag här.
   Ber om ursäkt för denna dåliga video men alla andra kommer bli så mycket bättre framöver. Jag lovar 🙂

 • Marita skriver:

  Kan du inte skriva vad parfymen hette?

 • Jovana skriver:

  Har du bytt ut den gröna Valentinoväskan mot den rosa eller har du kvar även den gröna?

 • Camilla skriver:

  Snälla rara Bianca ❤️ Villl du svara på min fråga så skulle jag bli väldigt glad ???❤️ Din vlogg är så sjukt bra, du är grym på att göra videor, vad redigerar du filmerna i för app eller program? De är så härliga med musik, emojis, roliga ljud osv ?
  Love Camilla ❤️

  • Bianca skriver:

   Tack så hemskt mycket fina du!!
   Det är inte jag som redigerar mina vloggar så jag vet tyvärr inte i vilket program som min redigerare redigerar i. Men jag ska kolla med henne och återkomma!
   Puss <3

   • Camilla skriver:

    Tack fö ditt svar ❤️ Oj är det inte du haha ?? vad duktig hon är då, din redigerare ??? ja fråga henne gärna, de är ju superbra ? Vore intressant att veta ???❤️?

 • Jörgen skriver:

  Hej!
  Vill ge dig beröm för allt bra du gör??
  O tack för wahlgens värld det roligaste reaylty showen på länge.
  Mvh
  Jörgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *