W E E K E N D

Jacka ifrån Monki // Iphoneskal IdealOfSweden // Tröja likände här – KLICK (adlink)

Godmorgon!! Hur mår ni?? Jag mår super 🙂 Skippade träningen på SATS igårkväll och chillade hemma med Dino istället. Däremot så gjorde jag ett magpass hemma för jag vill verkligen vara igång minst 4 dagar i veckan nu för min energi är totalvänd till det positiva sedan jag började träna!! Älskart!!

Nu ska jag tillsammans med Alice ta mig till vad jag tror är ett boxningspass på Berns. Efter det vill jag ta med henne och kanske någon till och äta lunch någonstans på stan. Jag vloggar förövrigt denna helg så hojta till i kommentarsfältet ifall det är något specifikt ni vill se 🙂

Senare ikväll blir det middag med familjen på en ny italienare i stan. Ska bli så kul att se och smaka!!! Varit så sugen på pasta på senaste tiden så jag läääängtar!!

Vad tyckte ni om Talang igår?!?! Jag älskade det!!!

PUSS <3

57 reaktioner på “W E E K E N D”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *