OMG HAN VANN!!!!!!

Världens ROLIGASTE människor!! Låt mig få presentera Benjis stylist och koreograf, Dennis Brochner (till vänster) och Zain Odelståhl (till höger). Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gör åt dessa 2!!!

Hahaha bra avslut….!! 

ASSÅ WOW VILKEN HELG!!!!!!!!! HAN GICK OCH VANN HELA SKITEN <3

Jag har egentligen inte så mycket mer att säga än att jag är så jävla jävla jävla stolt och absolut INGENTING har sjunkit in än. Jag kan säga och skriva att han vann men jag förstår fortfarande inte riktigt att han faktiskt vann haha!!! SÅÅÅÅÅÅ SJUKT OCH SÅ JÄVLA ROLIGT!!! TACK TACK TACK till alla er där ute som röstade honom till Eurovision!!

Men enligt mig så var det 2 vinnare i lördags. Benjamin och Felix var båda exakt lika värdiga vinnare och jag hade blivit överlycklig oavsett hur resultatet hade blivit!! Självklart är jag partiskt eftersom Benjamin är min bror men fan både Benji och Felix hade RIKTIGT BRA låtar och nummer 🙂 Så GRATTIS min älskade lillebror till vinsten och ett FETT GRATTIS till Felix till en fantastisk 2a plats!

Efterfesten blev allt annat än lugn haha och jag festade galet med alla!! Jag och Dennis avslutade efterfesten med att kråla ut med Dennis sittandes på min rygg och till sist dansa på golvet haha…. sånt man enbart gör med just Dennis och Zain haha!!!!

Och till alla som frågat om min outfit så är allt förutom skorna ifrån Zara. Skorna hittar ni här – KLICK (adlink)

 

 

53 reaktioner på “OMG HAN VANN!!!!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *