BEST NIGHT OF MY LIFE – PART 2

Asså finaste duktningen!!

Och tack bästa @nilssonfannys för att plåtade allt så otroligt otroligt fint!!

Kolla hur fina parfymerna är <3 Fortfarande helt kär!!

Fierce.se

Supergoda drinkar släckte våran törst från mina vänner på Swedish Tonic

Kan alla sluta vara så snygga!!!!

Här har ni människorna med bäst flöde haha <3

Det var seriöst så himla god mat på F12. Smakrikt, färgglatt, mört, knaprigt och mycket mycket god mexikansk mat. Hett tips om ni är i Sthlm!

Mina vackra <3

Ballaste brudarna med talanger av guld!

Men jaaaa asså ser ni vad gott!!

Tack brorsan för att du kom och stöttade mig <3

Finaste tjejerna som jag jobbar med från Tourn & Nordic Feel. Sen ser ni Lovisa min assistent till vänster 🙂

Älskar att jobba med denna donna <3

Att jag fick ha Sveriges bästa artist på plats och sjunga var en dröm som kom i upplevelse och denna människa, denna röst & denna personlighet…..!!!! Jag vet liksom inte vart jag ska börja <3

Hon kommer ta över världen snart!!! Och hon släpper fan EP snart med bästa jävla låtarna!!!!!!

Jag fick så mycket gåshud när hon uppträdde, skrek som en galning, klappade till händerna gjorde ont och grät som en liten bebis när hon sjöng. Hon ger mig så mycket glädje och både jag och Alice har bokat henne till våra bröllop nu haha <3

Tack Molly för att du satte pricken över i:t på mitt event och det blev tillslut ditt event haha <3

Jag älskar er <3

Jag höll ett jävligt spontant tal men det blev skratt ändå vilket var kul haha 🙂

I slutet av talet så nämnde jag att parfymen redan sålt slut varpå HOSS då överraskade mig konfetti, alla ställde sig upp och dansa, kramade om mig och dansade till Diana Ross låten I´m Coming Up.

Det var ett av de finaste ögonblicken i hela mitt liv <3

Världens bästa Roshi och Sharareh från HOSS. Alltså jag älskar och beundrar er så mycket!!! Tack för att ni fixade ALLT inför mitt event så att jag fick uppleva den bästa kvällen i hela mitt liv!!!

Det finns inga som er och jag kommer aldrig aldrig ha ett event utan att göra det med er igen!! Att ni skapade allt så fint ordnat och skapade en sån magisk känsla på plats som man verkligen kunde TA PÅ, som gjorde att alla lös av glädje och hade så himla kul. Det är bara ni som kan få ihop det <3

Anställ HOSS nu!!!!!

Jag låter sista bilderna tala för sig själv <3 

Asså förlåt för att jag är så sen med dessa inlägg! Men livet har varit fantastiskt i helgen och det fick tyvärr komma imellan som det kan göra ibland. För att jobba häcken av sig måste man också njuta av livet full ut ibland. Just nu försöker jag verkligen att vara så ledig jag kan på helgerna och det kan ibland resultera i ett eko på bloggen men jag måste också få leva som en 23åring ibland. Hoppas ni förstår 🙂

Än en gång! Tack för en oförglömlig kväll till Nordic Feel, alla jag jobbar med, alla som kom, till F12 och såklart till HOSS events <3

PUSS <3

12 reaktioner på “BEST NIGHT OF MY LIFE – PART 2”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *