3 JOBBDAGAR

TITTA HÄR 

Mina älsklingar!! Idag IGEN finns det en ny vlogg uppe på kanalen!! Glöm inte att kolla och glöm för guds skull INTE att prenumerera om ni inte redan gjort det. Skulle göra mig så glad om ni vill joina min lilla Youtube familj där <3

Idag fyller min älskling Alice 22 år och vi har firat henne med utgång inatt, mysfrukost och häng vid poolen hela dagen. Hon fick också en superfin present (om jag får säga det själv hehe) av mig! Vill så gärna ha den själv haha, men hon förtjänar den så mycket. Det blev nämligen en Chanel plånbok!!

Hon filmar allt detta till hennes Youtube kanal så ni får se allt senare i veckan.

NU – komma på vad vi ska äta till middag. Hörs imorgon!

PUSS <3

12 reaktioner på “3 JOBBDAGAR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *