MORMOR 80 ÅR

-I samarbete med Frans August och Dommie Design-

 Huvudgästen och jag <3

Heeela tjocka släkten.

Kolla in detta fina tält och alla människor!!!

Dekorationen var så fin och mormor var så nöjd.

Grattis ännu en gång mormor <3

Kom på att jag glömt visa er bilder från mormors 80-års fest, det var en fotograf där som dokumenterade hela festen så visar er lite av dom bilderna. Mormors fest var verkligen så bra ordnad, ingenting var glömt. Och kolla hur många gäster det kom?? Vet inte ens om jag skulle få ihop så många till en fest haha. Alla var så glada, solen lös och allting var så mysigt med massor av skratt.

Mormor hade hyrt ett tält från Frans August (http://www.fransaugust.se) och KOLLA hur fint!!!! Så stort luftigt och ljust. Nu hade vi sån tur med vädret, men det är ändå så värt att hyra tält inför fest då man aldrig vet hur vädret kommer bli. Jag kommer garanterat göra det nästa gång jag har en större fest. Mormor hade även tagit hjälp med dekorationen inför festen av Dommie Design (http://doomie.se) och WOW vad fint dom hade gjort!! Stilrent och snyggt.

Jag tycker det är så roligt när någon verkligen satsar och lägger ned tid på sin fest. Allting blir så mycket roligare och trevligare. Tack mormor för den fina dagen och all glädje och kärlek som du ger oss, jag älskar dig <3

NU – njuta av lite ledighet tillsammans med Philippe i Göteborg 🙂

34 reaktioner på “MORMOR 80 ÅR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *