SORRY GUYS

Pic by: @stella_cocozza

Topp från Nelly – klick (adlink) // Kjol från H&M // Solglasögon – RayBan 

Godenmörgen mina vänner!! Jag har precis poddat klart med Alice och äntligen ser det ut som att det kan ha funkat denna gången. Det har nämligen varit en hel del strul för att få till veckans avsnitt kan jag lova. Jag glömde micken i Sthlm, det har inte riktigt gått att hitta en tid då vi båda kunnat avsätta 2h för att spela in och när vi väl spelade in igårkväll så försvann allt vi spelade på mitt minneskort. Men nu spelade vi om allt så nu ska det förhoppningsvis fungera 🙂

Sorry för att det blev såhär denna vecka men ibland är det svårt att få till allt med en podd kan jag lova. Och vi vill ju heller inte ha förinspelade avsnitt då vi alltid vill ha färska avsnitt. Menmen… det är ju trots allt sommar så vem bryr sig hehe 🙂 Det händer värre saker i världen ju.

Idag står gym på schemat (det blir veckans 3e pass faktiskt) och sen tror jag det blir pool häng hos vår vän Melina vars pappa har en stor villa här. Så najs!! Ni får läsa om allt detta här såklart i dagarna. Följ mig annars på min Instastory på min Instagram @biancaingrosso

PUSS <3

23 reaktioner på “SORRY GUYS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *