NY VIDEO – HELGVLOGG

PRESS PLAY 

Ny helgvlogg uppe på kanalen!!! Ni får följa med mig när jag hänger runt i lägenheten, hänger med familjen i Sthlm OCH visar lite snabbt hur pappa bor här nere i Palma. Blev en mysig vlogg tycker jag ändå 🙂

Glöm inte heller att prenumerera på min kanal om ni inte redan har gjort det. Vi är sååååå nära att nå 200.000 prenumeranter nämligen hehe <3

NU – äta sen frukost och sen bada. Vi äter ju middag här ca 23.00 varje kväll så det blir även frukost väldigt sent då haha. Vi kommer liksom hem från restaurangerna kl 03.00 varje kväll typ. Och ändå går vi up 09.00 och tränar typ varje morgon. Fan jag har börjat att älska träning btw!! Vill träna varje dag nu. Får ju så mycket positiv energi av det så att det är galet 🙂

PUSS <3

40 reaktioner på “NY VIDEO – HELGVLOGG”

 • Caroline skriver:

  I din senaste vlogg har du på dig riktigt snyggt set!
  Den röda kjolen med top! Vart är den ifrån?

 • Sanna skriver:

  Snygging, vart är svarta klänningen/jumpsuiten ifrån som du har i vloggen i Palma och även på bild från La Perla?😍

 • denlillagoa skriver:

  Hej Bianca och alla andra!
  Är ni på riktigt som sitter och anmärker och kritiserar en 24-årig tjej. En tjej som är som 24-åringar som de flesta andra och som lyckats med det hon gör. Tror ni bittra, uppläxande damer, tanter el vad ni nu är att det är ert jobb att uppfostra en ung vuxen kvinna – lägg ner, era kommentarer är så sorgliga och bitchiga. Ni borde faktiskt skämmas och ta er en funderare på er egen uppfostran, varför kan man inte bara bläddra förbi om man inte gillar det man ser, låta bli att lyssna om man inte gillar det man hör. Hur svårt kan det vara, ni gör en ung tjej illa, finns ingen oavsett om man är offentlig el inte så förtjänar det och det finns ingen ursäkt what so ever som ursäktar ert beteende. Jag följer inte din blogg utan halkade in på ett bananskal men de kommentarer du får gör mig mörkrädd. Vi följer däremot Wahlgren värld, den kvällen sover vi (sonen och jag) i soffan och tackar för alla go skratt ni bjuder på, vi förstår nämligen att det är klippt för att ge oss ett bra program 😘förstår det är svårt men försök att inte bry dig om de elaka och bittra kommentarerna du förstår, fokusera på alla fina följare du har. Som mamma var jag bara tvungen att kommentera, hade någon behandlat min son så här pga hans tankar kring vissa ämnen el pga vad han väljer att göra med sitt liv, då… fortsätt vara du 💖

 • Victoria skriver:

  Vart va solglasögonena ifrån som låg på ditt sminkbord?

 • Victoria skriver:

  Vart hade du köpt solglasögonena som låg på ditt sminkbord?

 • Sofia skriver:

  Bianca dina läppar är så fina, jag gjorde fillers i början av året och vill fylla på. Vart har du gjort dom?

  Lyssnar på podden atm och måste bara säga att du behöver inte försvara dina läppar!! Dom är så fina och ser inte alls svullna ut. Så som dom såg ut på nyhetsmorgon var as fint, du försvarar att dom var svullna då och inte i sitt rätta stadie, men jag kan säga att oavsett vad så var dom sjukt fina <3

  • Bianca skriver:

   Tack vad snäll du är <3 Jag gjorde mina på ShapeBy, hos den bästa @by.doctor.neha. Kan 100% rekommendera dig att gå dit 🙂

 • Karin skriver:

  Varför väntade du inte att flytta när du redan vill flytta förstår om den är liten nu. Men att ni flyttade tillsammans på en gång. Måste bara säga att du var strålande söt vacker då filmade från Palma säger bara wow!!!😍😍😍

 • Amanda skriver:

  Var kommer rosa/orangefärgade leopard settet ifrån? Det du provar i din vlogg som du sa att du tänker ha på pressträffen för Wahlgrens Värld?
  Supersnyggt!!

 • Stella skriver:

  Kan du visa hur du gjorde din ögonskuggs sminkning i bloggen? Vill ha en tutorial på en sån lite varmare sminkning 😍

 • Heléne skriver:

  Hej! jag vill köpa ditt halsband du designat, det som din mamma har på sig på sin blogg men hittar det inte hos Guldfynd, vet du om det är slut??

 • Emelie fiberg skriver:

  Oj den vloggen hade jag missat, måste ju in på yt och kolla direkt! <3

 • Hege skriver:

  Vil du selge valentino väskan ? Den gröna?

 • iseedee skriver:

  Väldigt mysig vlogg, som alltid. 😀

 • Alex skriver:

  Jag håller verkligen med Stella om att vilja se hur du sminkar dina vackra ögon SPECIELLT som du var sminkad i den varma tonen här i vloggen. Snälla ge oss gärna en kurs i hur man sminkar sina ögon bäst & vilka produkter du hade just här! Tack för att du delar med dig!

 • Anna B skriver:

  *oj gör hon?? 🤔😧*

 • Erika skriver:

  Hej!
  Mysig vlogg 😊
  Jag och min sambo ska göra iordning en Walk in closet, och har tittat på olika heltäckningsmattor.
  Kommer du ihåg vilket märke det är på den du har i sovrummet? Eller har du några bra tips? 😊
  Tack för all inspiration!!

 • Sandra skriver:

  Hej söta Bianca ❤ jag älskar hur du sminkar dina ögon. Älskar den varma färgen du har har som ögonskugga. Vad är det för märke och nr på din ögonskugga du har i denna vlogg ? Kram❤

 • Tara skriver:

  Hej,
  Jag ällskar verkligen dina gardiner som man ser i vardagsrummet och sovrummet på din Vllogg. Var är de köpta? undrar även var lampan som hänger över matbordet kommer ifrån? Du är en insperationskälla på alla sätt :).
  Tack på förhand
  Tara

 • Linn skriver:

  Vart är dina gråa gardiner ifrån som du har i lägenheten? <3

 • Lovisa skriver:

  SNÄLLA gör en smink-tutorial på Youtube!! Vill så gärna se hur du sminkar dig, absolut vackraste tjejen jag vet!

 • Helena skriver:

  Så bra blogg och blogg!! Kul när du visar heminredning från alla era ställen! Duktig du är som gör så bra blogg/vloggar!

 • Annina skriver:

  Hej Bianca!
  Ville bara säga att jag också haft besvär med extremt torr hy. Mitt tips är att du ska testa Beaute Pacifique Vitamin A Anti-Wrinkle Creme (ansikte) och Beaute Pacifique Enriched Moisturizing Body Lotion Dry Skin (Även den innehåller A-Vitamin). De här produkterna förändrade mitt liv! Känner mig återfuktad hela dygnet med dessa guldkorn & huden både ser & känns sååå fräsch.
  Ha det bäst fina du! <3

 • helena skriver:

  Hej Bianca!

  Hoppas verkligen du kan svara mig, stod att man skulle kommentera om man hade en fråga. Jag undrar om du gjort fillers, isåfall var och hur mycket? Du har så fina läppar och jag vill göra mina så skulle verkligen underlätta med din hjälp.

  Snälla, hoppas du kan svara mig eller mejla mig svar på [email protected] om det är privat.

 • Johanna skriver:

  Hej Bianca,
  Jag undrar som andra varifrån den röda mönstrade toppen/set du har i början på vloggen kommer ifrån? Du rockar på vad du gör! <3

 • Hanna skriver:

  Hej! Vart är din fina röda ”leopard” set ifrån ? Suuuper snyggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *