FRIENDS IN PALMA

Familjens bästisar Melina & Jacob är här i Palma samtidigt som oss och Melinas pappa bor här på heltid så i förrgår hängde vi där hela dagen i deras fina hus.

Längtar tills pappa och Åsa flyttar till hus med pool dem också.

Dem bor dock så jävla fint nu så klagar inte alls men en pool tackar man aldrig nej till när det 39grader som det är nu här.

Jag hade på mig en outfit som tyvärr inte finns i butik förutom väskan som är ifrån Zara. Allt annat är köpt från marknader här i Spanien 🙂

Solglasögonen är ifrån Tom Ford

Lunchdags

Jag sa att jag var sugen på kyckling, melonsallad och någon fräsch sås. Och så blev det 🙂

Jesus vad gott det blev!! Så frääääääääscht och smarrigt 🙂 

Underbara dagar är vad vi har här på Mallorca. Vill inte åka hem. Måste börja åka hit under längre perioder! Minns liksom när jag gick i skolan och jag inte jobbade, då var jag och Benjamin här 3 månader i streck under somrarna. Det var så härligt att njuta av Mallorca fullt ut samt att få den kvalitets tiden med pappa 🙂 Och jag vet att jag skriver det varje gång men jag måste bli bättre på att åka hit oftare!! Påminn mig snälla haha <3

NU har vi precis kommit hem från stranden och ska nu göra oss i ordning för kvällens middag. Det blir antingen en italienare i stan eller hos pappa på La Perla… Vi får se helt enkelt! Det är dock Benjamins sista kväll så han får bestämma.

PUSS <3

33 reaktioner på “FRIENDS IN PALMA”

 • Karin skriver:

  Glöm inte Bianca åkt till Palma oftare!!! 😘😘😘

 • FILIPPA ML skriver:

  Det ser ut som att du har det sååå härligt!! Blir ju avis haha! Supersnygg outfit dessutom! <3
  https://nouw.com/filippaml

 • Matilda skriver:

  Men åhhh hur härligt??

 • Språkpolis skriver:

  Det heter …hus med pool de också. Inte .”…hus med pool dem också”
  Det heter De bor dock ….Inte Dem bor dock…..😊

  • Bianca skriver:

   Jag är tyvärr hemsk på att veta när man använder de och dem. Och när jag skriver fort här på bloggen och inte hinner läsa igenom så det blir korrekt så blir det lätt fel. 🙂

  • Hadar skriver:

   Hej språkpolisen! Interpunktionspolisen här 🙂

   Du har rätt dålig koll på dina skiljetecken och när du skall använda stor och liten bokstav. Men det gör inget, jag kan läsa texten trots dina misstag. Här har du en handledning i bruket av punkt och komma.

   http://www.prefix.nu/interpunktion.html

   Barn missar ofta delar av undervisningen om frånvaron överstiger en vecka som är vanligt vid mässlingen och sådant. Det är inte elevens fel utan skolans. Vanligtvis dyker problemen upp regelbundet i framtiden.

   Vanans makt är svår att bryta. Var glad att du kan de och dem, nu kan du koncentrera dig på de övriga skrivreglerna, lycka till med skrivandet!

   • Caroline skriver:

    Hur kan det vara skolans fel om barnet är sjuk 1 vecka och missar undervisning???

    • Hadar skriver:

     Överstiger, alltså längre frånvaro, eller att man inte kan ta till sig undervisningen av annan anledning. Skolan måste försäkra sig om att barnen får den undervisning de har rätt till, varken mer eller mindre. Märker man att det finns brister måste man ge dem uppgifter så de kan lära in grunderna ordentligt. Jag missade halva multiplikationstabellen, sen blev det strul när division och bråktal dök upp. Något man inte förstår som barn eftersom man inte är siare eller vet något om högstadiet. Föräldrarna har självklart ett ansvar, men huvudparten ligger på skolan. Så fungerar det utomlands, vissa länder har inte ens läxor eftersom de menar att skolan, inte föräldrarna, är de som är bäst på att undervisa. Antar att du jobbar med barn eftersom du klagar, ge dem en kram och säg att de klarar det, det gör en väsentlig skillnad. Vissa föräldrar är arslen, så skolan har faktiskt ansvaret, på skolgården är de t.o.m. vårdnadshavare och ansvariga för deras säkerhet. By the way, trevligt att råkas!

    • Hadar skriver:

     Ursäkta att jag låter lite kort i tonen, men jag är väl insatt i ämnet. Svensk undervisning är bra i grunden, jag har släktingar som är lärare och de älskar sitt yrke. Men inget är så bra att det inte kan göras bättre. Det finns utmärkta exempel i våra grannländer. Ämnen som geografi och gymnastik kan man se mellan fingrarna med. Tänk på; ”inte smartare än en femteklassare”, det är naturligt att man glömmer. Men språk och matematik förstör ditt CV så där finns inga ursäkter, man måste vara lite hård om man vill ge alla barn samma rättigheter.

 • Camilla skriver:

  Hej Bianca 😊
  När kommer en vlogg från när du var i Marbella med dina kompisar du prata om att det skulle komma en sån 😊😊❤❤

 • Amanda skriver:

  Asså det bara glänser om dig! Hoppas du har haft en underbar resa och verkligen njuter, du förtjänar det! Ta hand om dig<33! btw looove the outfit!

 • Djjenii skriver:

  Lyssnar på din podd medan jag är här inne, du påminner om oss unga tjejer och du inspirerar oss. Räkna med att jag är 25 år och följer dig aktivt.

  / Kramar från Skåne :*

 • SARALEO.SE skriver:

  Men ÅH så magiskt!! Ser helt fantastiskt ut och så gör även DU! <3

 • iseedee skriver:

  Oj vad gott och lyxigt det ser ut. 🙂 Jag förstår att du inte vill åka hem från det paradiset. 😀 Men det är rätt fint i Sverige också. Hehe.

 • Verkligen supercool outfit! Wow! Vilket härligt hus, ett sådant skulle jag vilja ha! Nu blev jag lite sugen på hus i Spanien.
  // Berith

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag älskar dessa inläggen och hur härligt har du inte haft det 😀 Älskar din outfit också 😀

 • Kallima skriver:

  Hola Bianca!
  Så gött det ser ut med all mat, jag älskar medelhavskost och mat från Spanien, jag är helt besatt i Gazpacho Tapas och Fisk
  Puzz Puzz♥♥XXXXX
  Mysterious Kallima

 • Karin skriver:

  Eller så siktar du på att köpa ett eget hus med pool….❤✊👊

 • Helena skriver:

  Hej Bianca,
  Jag lyssnade just på ditt sommar-program och blev verkligen berörd. Tack för att du delar med dig så, jag tror det betyder mycket för många.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *