FAVE OUTFIT

— Inlägget innehåller adlinks — 

Kavaj Zara – liknande här KLICK // Nattlinne med spets från TwoAngels // Skor MissGuided – liknande här KLICK // Väska Balenciaga // Datafodral ByBianca 

Godmorgon mina vänner och glad Fredag på er!! Herregud vad snabbt denna veckan har gått! Helt sinnes! Känns som det var Måndag typ igår. Men nu är det snart helg och det ska bli så skönt med en fri dag på Lördag. På Söndag blir det dock nya tag för då ska jag till Grekland med min agent/manager Vanessa tillsammans med VassPr och Aco där vi ska jobba i 4 dagar 🙂 Så taggad på att se Grekland. Har aldrig varit där och det ser ju så vackert ut att man smäller av.

MEN om vi ska prata i nutid så ser min dag idag ut såhär:

07.00 – Spela in sammarbetsvideo till Youtube och skicka det till min klippare

09.30 – 12.30 – Möte med andra varumärke

13.00 – Podda med Alice på Acast kontor

14.00 – Hem och göra mig i ordning för Kristallen

62 reaktioner på “FAVE OUTFIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *