FIRST TIME IN MYKONOS

— Inlägget innehåller adlinks — 

Jag är ju här i samarbete med Aco för att filma och fota content till en kommande kampanj med dem då jag är deras stolta ambassadör.

Första dagen (alltså igår) så hade vi hyrt en båt för att åka runt med. Sola, bada, njuta av utsikten av alla olika vackra delar av vad Mykonos har att erbjuda samtidigt som vi fotade & filmade.

Älskar älskar älskar att åka båt (vem gör inte det liksom?!) men herregud vad det blåste igår… Det gjorde nästan ont i ansiktet haha.

 Vi var helt torra av saltet hela dagen men inget slår ändå en solig dag PÅ en båt i Mykonos!

Team Bibbz njöt som bara den!! Kan vi väl leva lyxliv 🙂

Det lagades fräsch och god mat på båten och oj oj oj vad gott allt är här!

Vill aldrig lämna detta paradis!

Här har ni en liten bild på gänget som jag är här med. Underbara Charlotte från Aco, svinsköna Amy från Vass-PR som är från New York så vi alla pratar engelska här + Vanz som är här som min agent/manager.

Jag använder verkligen typ bara 3 bikinis haha. Har så svårt att hitta sköna OCH snygga bikinis så tyvärr är jag inte den influencern som lägger upp tusentals olika bikinibilder med olika bikinis…

Blir alltid samma på mina kanaler haha 🙂

Toppen h&m – liknande här – KLICK // Underdel IvyRevel – liknande här – KLICK

Allt är väldigt fräscht här. Speciellt på vårt hotell. Här serveras det nämligen riktigt fräsch, nyttigt och god grön smoothie. ÄLSKART!!

Efter den långa dagen på båten så åkte vi tillbaka till hotellet där vi tog lite mer bilder, spelade in lite stories & njöt av eftermiddagssolen. Det är den bästa tiden på dagen när man är utomlands enligt mig.

Settet är ifrån en liten butik på Mallorca så kan tyvärr inte länka den. Solglasögonen är ifrån Dolce&Gabbana.

Vårt mysiga och fina hotell vi bor på. Det heter Grace Hotel och kan varmt rekommendera det för grym service, god mat & nära till det mesta 🙂

Asså jag älskar verkligen att resa och upptäcka nya platser, träffa nya människor & testa all mat som finns.

Måste börja ta mer weekends! Vet att jag har sagt det sååå många gånger nu men det måste börja ske snart. Gumman vill börja njuta ännu mer av livet haha 😉

Det finns inte en enda ful vy här i Mykonos. Allt är så oslagbart vackert <3

Underbar frukost har de här på hotellet också! Asså att äta grekisk yogurt här är som att äta en dröm i munnen. Det är fan bland det godaste jag någonsin har smakat!!

Herregud alltså. Lever matdrömmen här <3

Som jag sa, vackert utsikt överallt! 

Ja som ni märker! Jag njuter som en liten gudinna här borta och jag är helt F Ö R Ä L S K A D i Mykonos!! Frågat mig själv ca 5 gånger om dagen här varför jag inte åkt hit förut?!?! Grekland måste ju vara världens bästa land!! Asså jag är totalt kär <3

Denna resa är även väldigt lugn när det kommer till jobb. Vi njuter mest, umgås, upptäcker nya favoriter och njuter av värme och sol. Även fast jag brände sönder mig i ansiktet igår…. glömde HELT sätta på mig solskyddsfaktor dum som jag var. Kommer aldrig glömma det igen kan jag säga dock!!

Nu måste jag dock lägga ner datorn och börja göra mig i ordning för sista kvällen här. Det blir en snabb visit här men jag kommer åka tillbaka hit om och om igen kan jag lova!!

Se mer på min Instastory <3

PUSS!!

 

 

18 reaktioner på “FIRST TIME IN MYKONOS”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Maten på båten såg helt magiskt god ut 😀 Och hur jävla fin var inte din vita outfit? I´m in love 😀

 • Daysie skriver:

  Gudomliga bilder!!! Vad ljuvligt och fint!!

  Lyssnade på podden och blev lite bummed out, vilket aldrig händer med er annars. Tänker att Joel Kinnaman kan väl inte prata för alla Svenskar när det gäller vad som tycks om Amerikansk politik. Det låter lite korkat helt enkelt.
  Det finns mycket att tycka om Trump, men allt är långt ifrån negativt, många har fått en mer balanserad view point här och tycker att landet går mot positivare tider. Man tror helt enkelt inte längre att han är nästa Hitler eller sånt bullshit.
  Vad man tror sej veta för att man tittar på Rappport räcker helt enkelt inte till. Jag tror precis som att det retar gallfeber på det Amerikanska folket när celebs i USA tar på rollen att ”representera” deras politiska view points på något auktöritärt och nonchalant sätt, det får motsatt effekt.
  Folk känner sej lite kränkta helt enkelt. Jag säger inte att Kinnaman har rätt eller fel, eller att han inte får säga precis vad han vill, men jag tror bara man går in på farligt vatten att försöka vara politisk influenser med en sån rättfärdig ton.
  Folket har många individuella åsikter, baserade på deras egna upplevelser och erfarenheter i samhället, vilket kan ha väldigt lite gemensamt med Gardell eller Kinnaman.

 • Anna öhlén skriver:

  Hej Bianca!

  Jag har problem med att få volym i håret och skulle önska att du kunde göra en ”hårvlogg”!
  Med dina bästa tips till torrt hår, fett hår, hår som saknar volym osv! Mest av allt önskar jag att du visar när du fixar ditt hår till vardags, det är alltid så sjukt snyggt!!
  U go girl!

  kram från Oslo!
  PS: älskar att wahlgrens värld visas i Norge!!

 • Alexandra skriver:

  Hej.

  Njut. Du måste uppleva Grekland. Aten har grymt nattliv och alla öar är fantastiska.. MEN… Du måste åka till , Santorini…. vyar ”to die for” har nog vart där 15 ggr. Har rötter i Grekland. Njut och ha det bäst. Livet är en fest👌😘

 • Julia skriver:

  Underbar miljö och fina bilder 🙂

 • Emma skriver:

  Alltså du är aå vacker så att jag dör… och bikinibilderna…. asså 😳😳😳 blir så glad av att se att du känner dig mer och ner bekväm posta sånna bilder!!! Du är verkligen helt magisk och du ska vara stolt över den du är och ALLTID tycka att du är snyggast i världen!

 • Jess skriver:

  Jag tycker det är så skönt med en influenser som inte har en ny bikini (eller väska!) på varje foto de lägger upp – det känns så oseriöst och slösaktigt i mina ögon. Som att man köper på sig ett nytt set bara för att man redan fotats en gång i den bikini man använder mest, och gillar mest, och är bekvämast i. Galet entligen…

  Fortsätt stå för dina grymma köp och älskade plagg Bianca, för du har en grym, hållbar, klassisk, cool stil som inspirerar!

 • Bianca skriver:

  Det gör jag inte. Det är bara det att när jag sträcker på mig så sticker mina revben ut då jag normalt har utåtstickande revben 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *