SISTA DAGEN MED TALANG

— Inlägget innehåller adlinks — 

Bilder tagna och redigerade av @stella_cocozza 

Jacka – klick // Top – klick // Byxor – klick 

REKLAM: Använd min rabattkod INGROSSO15 för 15% rabatt och jag lovar att ni inte kommer bli besvikna!! @nakdfashion har så jävla mycket snyggt inne just nu!!

Godmorgon mina vänner!!!

Igårkväll blev det middag på Grand Hotel med vår producenter till Wahlgrens Värld. Mycket mycket mysigt men jag har verkligen förstått att jag inte uppskattar riktigt fancy mat…. Tycker det är så tråkiga smaklökar tyvärr. Går mycket hellre till något billigt random thaiställe än alla dyra och fina restauranger. Men vi hade iallafall väldigt trevligt och fick så mycket motivation till alla inspelningsdagar inför denna höst 🙂

Just nu sitter jag hemma och gör mig i ordning för den sista dagen för Talang auditions. Idag ska vi nämligen bestämma vilka som ska få gå vidare till Semifinal. Så vi ska ringa upp alla på skype och behöva ge det tuffa beskedet att vissa inte gått vidare men lyckligtvis också få ge det glada beskedet att deras dröm nu gått i uppfyllelse!!! Slutar inspelningen 21.00 ikväll och efter det ska jag hämta vovvarna hos mamma och spendera kvällen i soffan med dem. Drömmen <3

Nu måste jag hoppa in i taxibilen som väntar på mig… som vanligt! Jag har blivit en sån jävla tidsoptimist på senaste. Skäms på mig!!! Inte okej!!!

PUSS <3

11 reaktioner på “SISTA DAGEN MED TALANG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *