MINILLA JULMINGEL – BILDBOM!

(I samarbete med MiNilla)

_dsc5299
_dsc5307

_dsc5346

Fina ljuslyktor som passar utmärkt nu till vintern. Det ger ett sånt otroligt mysig ljus kan jag lova!

_dsc5266

_dsc5267

_dsc5318

_dsc5273

_dsc5276

_dsc5288

_dsc5278

Mammas fina klänningar <3

_dsc5277

_dsc5285

Massvis med mysiga vantar & mössor nu när den kallaste vintern någonsin tydligen ska komma :/

_dsc5270

_dsc5289

Huuuuur snygg??!! Från mina grymma vänner på DryLake

_dsc5296

Och dessa ap snygga julgranskulor! Vi ska ha dessa i vår gran i år 🙂

_dsc5297

_dsc5359

Mammi & hennes ”man” Susanne 🙂 Haha alltså hon kallar Susanne hennes ”man” för att det är Susanne som hjälper oss här hemma med allt som har med hantverk att göra 🙂

_dsc5286

Mina favvo tygpåsar som jag har varje gång jag reser ifrån @bagall

_dsc5287

_dsc5300

Så mysig! Till ett par vita jeans eller ett par skinntakts och sneakers 🙂

_dsc5301

_dsc5303

Denna urballa lilla silvriga hund önskade jag mig av mamma i julklapp till mig själv 🙂

_dsc5304

_dsc5317

Fina mamsen <3

_dsc5310

_dsc5313

_dsc5306

Mina dröm lampor som jag vill ha tillsammans upphängda i framtida lägenheten 🙂

_dsc5292

Så många fina julgranskulor!

img_7028.jpg

Hittade denna svin snygga jacka också som jag la till på min önskelista eftersom det både är jul & min födelsedag 1 vecka efter jul 🙂 Den funkar både på sommaren, hösten, våren & på vintern kan man ju bara ha en stor hoodie under så att det blir lager på lager liksom 🙂

Den finns dock bara i ett fåtal kvar så in med er om ni ska hinna rycka tag i en!

_dsc5356
Säg hej till mammas fantastiska vänner + min kusins fästmö Elvira som alla jobbade under kvällen igår <3 

Godmorgon mina vänner <3 Hur mår ni?! Jag mår prima ballerina 🙂

Igårkväll var det dags för mammas butik MiNilla att öppna för julmingel och därmed börja med allt julpynt, så kul! Det firade de med att bjuda in alla deras kundmedlemmar på lite glögg, kakor och rabatter 🙂 Idag är det dags för er att bli bjudna glögg & erbjudanden och det hela börjar kl 16.00 på Flemminggatan 69. 

Det finns verkligen så mycket fint där som ni ser ovan och jag skrev som sagt upp hela 4 saker på min önskelista igår 🙂

NU är det snart dags för mig att hoppa in i en taxi och spela en rolig grej med Hampus ifrån Humorn i P3 som finns på Youtube 🙂

Jag har dock varit lite dålig på jobbfronten denna vecka så idag är det dags att ta tag i mig själv och jobba hårdare och mer organiserat. Kolla på ett kontor att hyra inne i stan där jag kan sitta och jobba, ibland är det svårt att sitta hemma där man blir distraherad av allt annat + att sitta på ett fik inne i stan ibland kan bli lite för högljutt etc.. Ett konto hade varit perfekt!!! Kommer då dela det med min ekonomiassistent & mamma 🙂 Så vet ni någon som hyr ut så får ni gärna maila mig på :i[email protected] <3

Hörs här senare med bilder ifrån gårdagens middag. PUSS <3

10 reaktioner på “MINILLA JULMINGEL – BILDBOM!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *