PHILS BURGER

_dsc5329

_dsc5331

Asså hur snygg kommer han bli då 😉

_dsc5330

_dsc5326

Oj oj oj så god denna Oreo Shake var…!!!!

_dsc5338
Gårdagens middag på grymma Phils Burger 

Medan mamma jobbade i butiken igår (allt höll på i ca 2h)  så tog jag med mig Theo till Phils Bruger för middag & lite Bianca & Theo tid <3 Älskar när det bara är han & jag och vi får skratta och ha det bäst tillsammans <3 Så glad att vi har en liten sladdis i familjen, älskar honom så jag spricker <3

Fasen vad gött det är med burgare alltså, får inte nog haha! Phils har grymma burgare men det är liiite för små för min smak. Ska man ändå trycka i sig onyttigheter vill man väl ändå göra det stort liksom haha, eller är det bara min tjockishjärna som tänker så??

Jag skulle nog aldrig kunna att endast äta nyttigt hela tiden, jag har för många onyttiga cravings dagligen!! Det skulle liksom aldrig gå att bara  äta nyttiga sallader mestadels för resten av livet för att ha den där platta magen. Pizza, pasta, bröd, godis, bakverk & hamburgare är för gott helt enkelt! Eller ja VANLIG MAT är för gott helt enkelt för att utesluta 🙂

PUSS <3

7 reaktioner på “PHILS BURGER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *