BÖNOR & BAGELS

1c61c676-f91f-4d08-9b2b-8637c9945790.jpg

Igår tog jag & Phillipe bilen in till stan, närmare bestämt i Linné för att käka frukost på vårt favvo ställe när det kommer till frulle 🙂

dsc01621

Denna väska måste vara ett av mina bästa köp detta år, älskar den mer & mer för varje gång jag använder den!!

e0608fb9-8f45-43fe-9210-6e7210bd183b.jpg

Älskar min mössa ifrån Wakakuu här 

549b9b20-f3a6-4aca-a4ba-21b1507fc083.jpg

Varför inte 3 selfies i rad 😉

dsc01626

Och stället vi drog till & nästan alltid går till är inget mindre än Bönor&Bagels på Linnégatan här i Göteborg!

dsc01628

dsc01627

Göteborg <3

eeb1d003-0179-4d74-a137-e94cee308a54.jpg

dsc01630

Här mina vänner, här har ni kanske Sveriges GODASTE bagels!!!!

dsc01632

Och Sveriges skönaste Niclas som äger Böner&Bagels, han är sambo med Phillipes syster Jennifer <3

dsc01634

På Bönor och Bagels har de allt ifrån bagels, sallader, bakverk, juicer & smoothies. Vi började med en varsin ”Inger”, en juice som funkar perfekt nu under förkylningens tid. Apelsin, morot, ingefära, äpplen och citron – MUMS!

dsc01635

Jag tog en ”Stor Frukost” som innefattar en bågel, ost & skinka, crème cheese, lite pålägg, kvarg med bär & musli samt lite ägg & lite frukt!

BÄSTA jäkla macka jag asså, så sinnesjukt gott!! Ni kanske tänker – men det är ju bara en ost & skink macka?! Men denna ost & skink macka är utöver det vanliga kan jag lova <3

Phillipe beställde in sin ”Phillipes Special” som han som alltid blev riktigt nöjd med 🙂

abfc77c4-f600-49bf-8673-41d7a5387a5a.jpg

Juicer är något jag verkligen försöker proppa i mig nu på vintern då man behöver alla typer av vitaminer i sig, fokus ligger alltid på citron & ingefära. Ni ska bara veta hur många koppar te med citron & ingefära jag dricker om dagen…!!

dsc01636

Kan sååå varmt rekommendera Bönor&Bagels och mest att gå dit just för denna frukostbricka <3

547bda9f-5333-439b-bdf3-980f52b9d494.jpg

dsc01637

dsc01629

Lätt ett utav mina favvo ställen här i Gbg!! Inte konstigt att det år efter år är med i ”Sverige Bästa Cafe” bok!!

baa95200-a445-4418-a931-760bf83f3f2c.jpg

Perfekt mätt blev jag också, så utmärkt!

4c7a30c1-864e-4401-a0c2-924d37324ade.jpg
Jacka RagLady, liknande i brun här  // Byxor Topshop här  // Skor gamla som jag inte längre kan se märket på // Halsduk Zara // Mössa Wakakuu här // Väska Gucci

Igår så drog vi som sagt in till stan för att käka frukost, vi har verkligen haft mega chill dagar hemma hos Phillipe hela helgen så var kul med lite omväxling liksom. Och som ni kanske förstår ovan så ger jag stället 5 av 5 stjärnor!! Och detta säger jag inte då jag känner Niclas som har stället, utan detta kommer rätt ifrån hjärtat mitt 🙂

Idag har vi endast haft en lugn förmiddag här hemma med frukost, spelat en hel del backgamon, jag har jobbat lite samt läst era OTROLIGT fina kommentarer!!!! Herregud vad fina ni är <3

Jag är så tacksam att jag har så fina läsare i alla olika åldrar som finns där och stöttar mig samt lyfter upp mig när jag behöver det! Ni är bäst <3 

Så fint att också att läsa om er som känner igen er i min situation och att mina ord hjälper er <3 Finns inget som gör mig så glad att öppna upp mig såhär när jag märker att faktiskt hjälper folk!!

NU ska jag sätta mig och ta tag i mailen, planera Januari samt Februari månad då det verkar bli 2 månader fulla med resor. Jag ska ju i Januari åka till Zanzibar med ett gäng bloggare för att fota för Chimi Eyewear, ska även åka till pappa i Palma, till Florida för att spela in ett tv-program osv 🙂 Iallfall, efter lite jobb vid datorn ska jag fixa mig då vi har tidig middag på TOSO ikväll för att testa på deras nya meny, mums!

PUSS älskade ni <3

14 reaktioner på “BÖNOR & BAGELS”

 • sara skriver:

  Kommenterade inte ditt förra inlägg, men kan bara instämma i vad andra har skrivit, ett fantastiskt naket och ärligt inlägg. Hatten av för dig Bianca! Kram

 • Sara skriver:

  Vilken stolek har du i dina byxor??

 • marita skriver:

  tror du ska till mia och jesper o spela in i florida

 • Helena skriver:

  Ååh, va roligt att det blir en del resor! 😀 Ska bli spännande att få veta vilket tv-program du ska vara med i <3 KRAM!

 • Maria skriver:

  Åhh allt det där som du har framför dej låter ju skitkul?Ha det nu bäst❤

 • Marie skriver:

  Åhhh hoppas du ska till Jupiter Island ???

 • Amanda Karlsson skriver:

  Först och främst vill jag bara meddela att du är grym. Så jäkla skön och vi skulle bli bra buddies (min sambo tycker vi har äckligt lika personligheter efter att ha kollat på ert underbara program 😛 )

  Sedan vill jag också tipsa om en juice som hjälper till att ta upp mer vitaminer under dagen än vad man vanligtvis gör, då man egentligen måste äta över 1,5kg frukt och grönt om dagen för att få i sig tillräckligt mycket vitaminer. Denna juicen kan också hjälpa till med huden, magen och håret, mår magen bra så mår man bra!
  Skicka gärna iväg ett mail om du skulle vilja veta mer om juicen då man endast kan beställa den via återförsäljare (mig)! 😉

  Ha nu en superbra kväll finaste Bianca!

 • Maria skriver:

  Hej fina Bianca! Var kommer dina snygga skor ifrån samt den brun/beiga tröjan du har på dig ikväll (såg på snap)? 🙂

 • agnes maya skriver:

  wow Bianca du lyser ju av din snygghet!!!
  vad är det för kamera du använder dig av? puss

 • Therese skriver:

  Är jackan ny eller är den gammal? Sååå fin!!

 • Julia Larsen skriver:

  Så fräscha bilder! 🙂 Dessutom älskar jag färgen på mössan och halsduken/sjalen! Snyggt!

 • Karin B skriver:

  Så fina bilder!

 • Emelie L skriver:

  Hej Bianca! Älskar din blogg! ? Vad använder du för kamera när du fotar? Jag letar efter en ny själv så kan du rekommendera nån? ? Är det mest med telefonen eller har du nån kamera också? ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *