BIRTHDAY KIDS

img_7894.jpg

22 vs 27 <3 

HIPP HIPP HURRA TILL MIG & OLIVER IDAG!!!!

Idag är viktigaste dagen på heeeela året ellerhur?!?! Näe skämt åt sido, men IDAG är bannemig ingen oviktig dag för idag fyller ju jag & min älskade storebror Oliver år!! Jag 22 & han 27 år <3 Jag känner mig verkligen som 16 eller 45…kan inte bestämma mig haha, men 22 känner jag mig fan inte som haha!

Vi började firandet igårkväll med hela 7 pizzor ifrån vårt favvo ställe 450gradi som lyckligtvis ligger här på Lidingö (i Käppala). Vi har lärt känna ägare till stället så när jag kom & skulle hämta våra 4 pizzor som vi hade beställt så slängde han med 3 till haha!! Snacka om killarna (Oliver & Phillipe) blev mätta då de nästan åt upp allt, jag höll mig till 3 pizzaslicer 🙂

Efter pizzaätandet kom Benjamin, Theo & Benji 2 bästa kompisar hit & då körde vi charader i några timmar samt försökte oss på en manicen challengen som gick sådär…haha! Men fyfan vad vi garvade hela kvällen igår, hade sååå kul!! Inga mobiler, tv eller musik på utan endast kvalitetstid med varandra <3

IDAG blir det frukost här hemma (jag ska väcka alla strax) & sedan blir det förhoppningsvis GoKart, lunch inne i stan & sen ska vi laga en brakmiddag här hemma ikväll med filmmys i soffan efter, låter det inte helt perfekt så säg?!

Gå gärna in på Olivers instagram @oliveringrosso & önska honom GRATTIS vettja, kommer nog göra honom superglad 🙂

PUSS <3 

29 reaktioner på “BIRTHDAY KIDS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *