Slappdag med brorsan

Jag mötte min storebror Olivers flickvän JohannaHells igår. Det slutade med en visit på McDonald´s (som jag faktiskt inte ens ångrar för att det var så jäääävla gott haha) och sen gick vi hem och sov hos dem. Så dagen har jag spenderat med dem. Vi har slappat, kollade filmer och käkat Olivers grymma pasta som han lagade. 

Här har vi Johanna i hög person. Fräshare än någonsin! Johanna och Oliver har varit ihop i sex hela år även fast dem bara är 23 år gamla. Och Johanna har blivit som min syster jag aldrig haft. Här har vi en typisk italiensk matkorg med ingredienser till pastan. 

Och pastan blev sjukt god (även fast den kanske inte ser så frestande ut).

Så nu är jag proppmätt och ska snart bli hämtad av mamma som ska köra hem mig. Vet inte om jag ska ta det lugnt ikväll framför tv:n eller ut och dansa ikväll igen, vi får se.

Hörs senare! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *