Myskväll och tårar

Det blev en skön och mysig filmkväll igår för mig istället för utgång. Men gud vad skönt det var! 

Jag, mama, Benjamin och min kompis Hjördis låg i soffan ända tills klockan blev 04.00 och kollade på filmer och åt snacks. 

Känner att jag kanske har gått ut lite för mycket nu på senaste tiden… så hemmakvällar kommer nog det nog bli mer av. 

Jag och Hjördis har känt varandra i snart sex år och hon är min bästa kompis, något vi absolut aldrig säger till varandra. Vi är inte dem som kramas eller säger puss till varandra. Vi kramas typ 1 gång om året kanske haha. Men vi hänger varje dag och är som systrar. Bråkar i 10 minuter sen vänner igen som om inget har hänt. 

Mitt absoluta favorit snack är POPCORN!! Jag älskar popcorn läskigt mycket. Jag blir helt till mig när jag ser popcorn haha. Jag är mer en saltbrud än en sockertjej, Gillar varken tårta eller muffins och sånt. Men dör för pizza, chicken nuggets och popcorn!! 

Vi såg filmen ”Allt för min syster” och HERREGUD vad jag grät! Låg nästan hela filmen och bara bölade. Inte så konstigt kanske eftersom jag gråter till vad som helst. Jag och mamma är exakt likadan där. Vi gråter till allting verkligen! 

 Om ni inte sett den så SE DEN!! 

Mamma somnade som vanligt innan filmen ens börjat och tog hela platsen i soffan typ. 

Vaknade faktiskt nyss. Så nu ska vi äta frukost och så får vi se vart dagen bär. 

Hörs senare! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *