Miss the old house…..

Jag hittade en bild från vårt gamla hus idag. Alltså ni förstår inte hur mycket jag saknar det huset! Det var så himla fint och STORT! Nu när vi bor mycket mindre kan jag verkligen uppskatta hur fint vi bodde förut. Alla mina kompisar sa alltid ”gud vad stort ni bor” och ja var lite såhär, vi bor väl i ett vanligt hus. Men nu ser jag verkligen hur stort vi bodde. 

Det var 1 år sen nu vi flyttade men nästan varje dag tänker jag på vårt gamla hus och saknar det något ENORMT!!!

Jag saknar vår stora fina nedervåning med öppna ytor och mycket ljus, vår källare där RoomService kom och gjorde en underbar bioavdelning där jag och mina kompisar alltid hängde, mitt rum uppe på vinden och min egna walk in closet!!!! Jag gillar det här huset men inte alls lika mycket som det gamla! Men som Benjamin sa när vi flyttade ”nån dag ska jag tjäna ihop en bra summa pengar och köpa tillbaka det här huset” haha. 
Vardagsrum 


Mammas sminkhörna i hennes rum 


Mammas gamla Walk In Closet 


Och biorummet. Spent many times there… 


Nu när vi flyttat därifrån kan jag faktiskt säga att vi bodde väldigt fint utan att låta som att jag skryter. Och GUD vad jag saknar detta hus!!!!!! 

Vill flytta tillbaka NU NU NU!!!!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *